doma hraju s tymem z Becka - FC Sviadnov
SP Pohár
Moderator: Czech Moderators
-
frankie_doparoma
- Member of the Soccer Project Association
Re: SP Pohár
me ceka pristi kolo prvni zatezkavaci zkouska

lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
PaTTTTrick
Tak Blue Sky mě zklamal, postup z prvního místa do A má celkem v kapse, ale pohár dnes bud vypustil nebo podcenil a tak si místo u něho zahraji u jeho přemožitele....PaTTTTrick wrote: Takže jesti se nic nestane, tak to vidím na Raffina, Meangreen, Adjuda pokud to do té doby nevzdá a nezačne rozprodávat a samozřejmě Tebeedit: Ještě samozřejmě Blue Sky z B2, má celkem mladý a nabušený tým...
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)
Výhra v Itálii, ale tím legrace končí
Další zápas u druholigovejch Žabin, to už bude "trošku" problém 
Tak berušky se s pohárem loučí
u druholigovejch žabin 2:2 po 141:141, žel soupeř neumoňoval poladit penalty a tam si berušky vytáhly černého petra 
Poprve se povedlo prezit v poharu ligu, tak sem zvedavej zda se povede i nakouknout do zaverecneho tydne
Tam uz tedy budem pripadne snadna korist, trener uz leteckej den mel a jina esa z rukavu tahat nehodlam, smlouvy se naopak zatim snazime udrzet pripadne i snizit 
Na ceste do propadliste dejin.
-
frankie_doparoma
SPC Czech Tigers 2 - 1 FK Hash Rohatsko
142:139
snazil jsem se ubetonovat zapas do penalt ale nevyslo, Tigerinho ma kvalitni tym a jde po zasluze dal
jen skoda ze jsem nebyl v plny sile, mohlo to byt dramatictejsi....
takze predsezoni cil neni splnen, chtel jsem vylepsit lonske 11. kolo a jsem venku uz v 9.
cestou jsem vyradil jednoho prumernyho Beckare a nechal jsem se vyradit od jednoho nadprumerneho Ceckare
takze hodnoceni tohohle rocniku sp cupu je slaba 3 ; zadnz velky fiasko ale taky nic ke slaveni...
142:139
snazil jsem se ubetonovat zapas do penalt ale nevyslo, Tigerinho ma kvalitni tym a jde po zasluze dal
jen skoda ze jsem nebyl v plny sile, mohlo to byt dramatictejsi....
takze predsezoni cil neni splnen, chtel jsem vylepsit lonske 11. kolo a jsem venku uz v 9.
cestou jsem vyradil jednoho prumernyho Beckare a nechal jsem se vyradit od jednoho nadprumerneho Ceckare
takze hodnoceni tohohle rocniku sp cupu je slaba 3 ; zadnz velky fiasko ale taky nic ke slaveni...
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
PaTTTTrick
Gratulace Kotrlíkovi.. vyřadit na čistý výsledek bez penalt loňského obhájce a současného vládce A-divize Raffina se nepovede každý den. Super výsledek!!
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)
-
kopeckar
Taky posíláme holuba s gratulací.PaTTTTrick wrote:Gratulace Kotrlíkovi.. vyřadit na čistý výsledek bez penalt loňského obhájce a současného vládce A-divize Raffina se nepovede každý den. Super výsledek!!
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Tak se postestilo a poprve si kopnem v zaverecnem tydnu
Souper nas lehkej neceka, ale hrajem doma, tak to neni uplne beznadejny, jen ten rozhodci je takovej nakej divnej

-
Papa Bouba Diop
solicham to pres mobil a zatim se dari
dnes 148 venku,predchozi kolo dokonce vylepseni kluboveho rekordu na 151..ted nas ale ceka adjud venku a to uz bude velkej orisek,rozhodci celkem prisnej,coz je mozna moje jedina sance 
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 
-
Hippopotamus
V poslednej osmičke 5 štátov. To tu už dlho nebolo. Len trochu tam chýba nejaký ten Slovák, Litovec a Belgán (na úkor tých premnožených Čechov
).
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Pres redku v 52 minute jdeme dale, sice hrajem venku ale uplne beznadejny to neni
Pokud by se nahodou postestilo, tak pak uz by se musela dit jen vule bozi a random by musel splatit vsechny dluhy
Vcelku prekvapive koukam, ze aktulne nejhavejsi favorit Meangreen ma vyblokovany terminy s ceskym tymem
Vcelku prekvapive koukam, ze aktulne nejhavejsi favorit Meangreen ma vyblokovany terminy s ceskym tymem
-
Hippopotamus
Prečo to berieš tak striktne národnostne? Sú to chlapci z Beneluxu, ktorým by som pomohol radšej ako nejakým Čechoslovákom. Skamarátiť sa môžeš aj so zahraničným manažérom, a potom mi príde pochopiteľné, že jeho úspechy sú pre teba viac ako úspechy krajana, o ktorom nevieš ani len, že je tvoj krajan, nebyť ten vlajky v profile.acskncl wrote: Vcelku prekvapive koukam, ze aktulne nejhavejsi favorit Meangreen ma vyblokovany terminy s ceskym tymem
...new beginning...
-
ps2512
Takto bych to formulovalHippopotamus wrote:Prečo to berieš tak striktne národnostne? Sú to chlapci z Beneluxu, ktorým by som pomohol radšej ako nejakým neznámýmČechoslovákom. Skamarátiť sa môžeš aj so zahraničným manažérom, a potom mi príde pochopiteľné, že jeho úspechy sú pre teba viac ako úspechy krajana, o ktorom nevieš ani len, že je tvoj krajan, nebyť ten vlajky v profile.acskncl wrote: Vcelku prekvapive koukam, ze aktulne nejhavejsi favorit Meangreen ma vyblokovany terminy s ceskym tymem
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

-
Hippopotamus
Myslím, že tá zvýraznená časť jasne hovorí, že je pre mňa neznámyps2512 wrote:Takto bych to formulovalHippopotamus wrote:Prečo to berieš tak striktne národnostne? Sú to chlapci z Beneluxu, ktorým by som pomohol radšej ako nejakým Čechoslovákom. Skamarátiť sa môžeš aj so zahraničným manažérom, a potom mi príde pochopiteľné, že jeho úspechy sú pre teba viac ako úspechy krajana, o ktorom nevieš ani len, že je tvoj krajan, nebyť ten vlajky v profile.acskncl wrote: Vcelku prekvapive koukam, ze aktulne nejhavejsi favorit Meangreen ma vyblokovany terminy s ceskym tymem
...new beginning...