Mám na vás prosbu, pánové. Můžete se, prosím, podívat do pravidel a říct mi, zda se tam mluví o manažerech ve smyslu osob, lidí, nebo pouze o manažerech jako účtů na SP?
Když je v pravidlech věta: "Je přísně zakázáno na SoccerProjectu vlastnit více než jeden tým. Manažeři, u kterých bude zjištěna tato bigamie, budou bez milosti vyhozeni, stejně jako ostatní vykukové, snažící se podvádět jinak."
Znamená to, že osoby, kterým se zjistí více týmů, budou vyhozeni, nebo že "účty", které budou řídit víc týmů budou vyhozeni? (Což je samo o sobě nelogické, protože účet-nick nemůže spravovat víc týmů).
Nejmenovaný šerif se mi snaží vnutit, že jednou se slovo manažer používá pro osobu a podruhé zase pro účet. A to samozřejmě podle toho, jak se mu to hodí.
Chtěl bych znát váš názor.
Poněvadž následuje věta sporu: "Manažeřům používajícím stejný počítač není dovolen vzájemný obchod s hráči nebo společná účast v bohatě dotovaných přátelských turnajích. "
Tedy zde už se totiž nemá mluvit o osobách-manažerech, ale o účtech-manažerech. Tzn. že rázem je stejné slovo manažer použito pro účet. Účtům používající stejný počítač není dovolen vzájemný obchod s hráči nebo společná účast...blabla. Ano, význam sedí. Ale ne, když se první zmiňuje o manažerech, kteří vlastní víc účtů, přičemž "manažer" ve smyslu účet naprosto nezpochybnitelně vlastnit víc týmů nemůže, protože platí 1 účet = 1 tým.
A který idiot by používal jedno jediné slovo ve dvou významech a to ještě v po sobě jdoucích větách, to mi vážně hlava nebere.
Jakožto argument mám jinou sekci pravidel (s názvem Manažer), kde je doslovně napsáno, cituji:
"Manažer
Jste manažerem fotbalového klubu."
Jestli mi chcete někdo říct, že věta směřující k osobě, čtoucí pravidla, znamená ve skutečnosti pouze účet oné osoby...