Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

xixor
Member of the Soccer Project Association

Post by xixor »

MošnaM wrote: Edit: Ještě trochu osobně. Podíval jsem se na tvůj tým. Začal jsi o pět měsíců dříve než já a nemám pocit, že by cesta obchodníka přinášela větší úspěch, než má cesta šetření a budování - jsme na tom momentálně přibližně stejně. Ale to je spíš o tom, co tě víc baví. Tebe obchod a mně stabilita a budování. Mám ke svým hráčům osobní vztah, pamatuji si je ještě dlouho potom, co jsem je musel prodat (buď kvůli věku, nebo kvůli výkonnosti) a hráče svého Áčka bych neprodal ani supernabídce.
Prostě každý podle svého a hlavně, když se nenudíme. :wink:

Myslím, že tvé srovnání není zcela objektivní a mohu si dovolit toto kontatovat, protože jsem šel stejnou cestou jako ty - "šetření a budování". Já jsem stejně jako ty postupoval cestou výstavby a výchovy vlastních hráčů (sem tam jsem teda někoho koupil, ale ne nějak moc). Dost jsem se však trápil a nemohl jsem se pohnout z místa. Tak jsem začal sledovat toto fórum a komunikovat s lepšími manažery než já.

Na základě toho jsem se zhruba poslední dvě, dvě a půl sezóny vrhnul na TL a kompletně jsem změnil kádr - který jsem omladil, zbavil se agresivních hráčů (vyjma pár jedinců, kteří mi přišli z hypercentra a půjdou na prodej). V mém Áčku ani Béčku není výrazný agresivní jedinec a tak si mohu dovolit hrát na součet agr. a rozhodčího na 140. Dále bych chtěl podotknout, že v mém teamu je jediný hráč, který má 25 let, zbytek je mladší.
Tato změna stylu přinesla své ovoce, protože se mi dostavily výsledky a nyní jsem více než konkurence schopný na úrovni E/F, což se mi předtím vůbec nedařilo.

Pokud chceš srovnat naše týmy, tak na tom nejsme stejně. Důvody:
- můj tým je výrazně mladší než tvůj, tedy i daleko dražší
- můj tým je i méně agresivní
- můj stadión je téměř 2x větší a kapacita se ještě zvyšuje
- když jsem srovnal naše jednotlivé posty, tak jediný post, kde jsi na tom lépe je post RM, ale tam mi rostou dva špičkoví hráči, na zbytku postů jsem na tom většinou lépe. Možná budeš operovat svým výborným CM, ale tomu bude brzy 31 ......

To není nějaké chlubení nebo povyšování. Jen to prostě konstatuji a je to důsledek změny stylu, provedený v posledních dvou sezónách. A pokud se podíváš do historie, tak zase takový obchodník nejsem, neměním 50 hráčů za sezónu apod.
Píšeš, že to je o tom, co tě více baví - obchod nebo stabilita a budování. Ale mě taky více baví budování, ale musel jsem vzít na vědomí, že obchod je nutnost, bez které to nejde. Taky mám své oblíbené hráče, ale jejich oblíbenost u mě končí v 26 letech, kdy mají ještě na TL solidní cenu.....

Myslím, že bychom tuhle diskuzi měli uzavřít, nebo ji vést na nějakém jiném topicu, protože jen tady hltíme něco, co začínajícím stejně nepomůže. Jen dodávám, že jsem značného zlepšení dosáhl jen změnou stylu ze "šetření a budování" na "obchod a budování". Ale je to přesně tak, jak jsi to napsal: Prostě každý podle svého a hlavně, když se nenudíme :wink:
Matteo76

Re: Kritický stav høištì

Post by Matteo76 »

PipkiN wrote:
Matteo76 wrote:Potøeboval bych prosím poradit: rapidnì mi najednou klesl stav høištì
(na 40%) a mám obavy, že dostanu nìjakou pokutu nebo prohraju zápas kontumaènì. :oops: Vymìnil jsem správce stadionu, ale udìlal jsem blbou chybu: místo abych nainstaloval jen pøírodní povrch (základní) zpoèátku, jsem dal hned ten Hitech. :? Budu ještì èekat 9 dní, až se nainstaluje, což bude asi kritické, protože stávající asi nevydrží :( Snažím se dávat teï pøáteláky venku, ale jak naschvál mám ted¡ 3 zápasy za sebou doma. Mùže mi k tomu nìkdo nìco poradit pls :?: Díky moc pøedem :cry:
To jsi celkem v loji :D
Když se ti tohle stane, máš nainstalovat okamžitì obyè trávník, co se staví den, ten ti vyhoupne kvalitu na 100% a pak dáš stavìt ten nejlepší...
Pipkine, já to vím, bohužel jsem na to pøišel pozdì, neuvìdomil jsem si to, až mì na to vèera upozornil kolega Mantel :?
No uvidíme, za chyby se bohužel platí :cry:
Díky všem za odpovìdi :(
MošnaM

Post by MošnaM »

Jìštì jeden dodatek.
xixor wrote:Myslím, že tvé srovnání není zcela objektivní ...
Ano, naprosto objektivnì nelze srovnávat. To bych musel vzít statistiky aspoò za rok a porovnávat - moje slova vzešly z pìtimnutové prohlídky tvého týmu.
xixor wrote:V mém Áèku ani Béèku není výrazný agresivní jedinec a tak si mohu dovolit hrát na souèet agr. a rozhodèího na 140. Dále bych chtìl podotknout, že v mém teamu je jediný hráè, který má 25 let, zbytek je mladší.
Já mám stále jìštì v Béèku a Céèku nìkolik agresivních jedincù (pozùstatky z minula), ale agresivitou Áèka se ti urèitì mùžu rovnat, vèetnì toho souètu 140. A s tím vìkem máš asi pravdu, ale nevidím v tom zas takovou výhodu - tedy kromì ceny, pokud jsi obchodník a budeš je v 25 prodávat. Když mi LB Hrnèáø dává ve 23 letech výkon 69 pøi agresivitì 2, tak opravdu nevím, proè bych si ho nemohl nechat do 30.
xixor wrote:..... mi dostavily výsledky a nyní jsem více než konkurence schopný na úrovni E/F ........
To jsem myslím o svém týmu také. Nevím jestli více, ale konkurenceschopný urèitì.
xixor wrote:Pokud chceš srovnat naše týmy, tak na tom nejsme stejnì. Dùvody:
- mùj tým je výraznì mladší než tvùj, tedy i daleko dražší
- mùj tým je i ménì agresivní
- mùj stadión je témìø 2x vìtší a kapacita se ještì zvyšuje
- když jsem srovnal naše jednotlivé posty, tak jediný post, kde jsi na tom lépe je post RM, ale tam mi rostou dva špièkoví hráèi, na zbytku postù jsem na tom vìtšinou lépe. Možná budeš operovat svým výborným CM, ale tomu bude brzy 31 ......
- pro obchody dobré, mnì je to jedno
- v Béèku a Céèku na nìkterých postech ano
- dej mi tìch pìt mìsícù, o které jsi tady déle a tøeba budu mít také tak velký stadión :wink:
- zrovna na RM bych neøekl, vidìl bych to jinde, ale to není dùležité
xixor wrote:.... A pokud se podíváš do historie, tak zase takový obchodník nejsem, nemìním 50 hráèù za sezónu apod.......
Nezkoumal jsem historii, fakt jsem jenom nakoukl :lol: , ale tvoje pùvodní odpovìï mnì vyznìla, že jsi jako ti šílenci, co toèí za sezónu 100 hráèù a 300M
xixor wrote:Myslím, že bychom tuhle diskuzi mìli uzavøít....Ale je to pøesnì tak, jak jsi to napsal: Prostì každý podle svého a hlavnì, když se nenudíme :wink:
Sohlasím, ukonèíme to. Ale pøesnì v duchu poslední vìty: nìkdo se ptal, ty jsi mu odpovìdìl a zdùvodnil, a já jsem pøidal svùj opaèný názor a také zdùvodnil. Mùže si vybrat a my si tady nemusíme sáhodlouze vyvracet své názory.
Mìj se a hodnì štìstí
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
mantel

Re: Kritický stav høištì

Post by mantel »

krup72 wrote:
Matteo76 wrote:Potøeboval bych prosím poradit: rapidnì mi najednou klesl stav høištì
Opravdu jedinì nedomlouvat vùbec žádné pøáteláky na doma, ani se sedm dní nehlásit pro jistotu do turnajù. Pak už jen zbývá se modlit ;)
No to modlení jsem mu poradil taky , ale obávám se že ani to nepomůže
Fifi.5
Team President

Post by Fifi.5 »

happyna17 wrote:
MošnaM wrote:
Fifi.5 wrote:.......mno tvrdí že na 99% hráèi neskonèila smlouva..a odešel ..zmizel.12.èervna mu pøišel z centra a mám pocit že hráèi z centra mládeže mají smlouvu na tøi roky takže kuly smlouvì možná neodešel.myslíte že by to nemohl být bug??....
Také si nejsem jistý, ale øekl bych, že mladíci z centra mají kratší smlouvu. Poté, co pøišli, hned jsem vždy podepisoval nové smlouvy - delší a za míò penìz, protože vezmou i 150.
jo mladíci maj smlouvu jenom na sezonu :wink:
pøišel mu 12. èervna takže to je mnohem víc než sezona
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!! :)
oondrass
Assistant Coach

Post by oondrass »

Jak může být hráč dlouho na přestupové listině pokud je zdarma...?
H.Crespo(FC.Inter.Milano)

Post by H.Crespo(FC.Inter.Milano) »

O kolik se sníží sweeprovi výkon, když nastopí na postu gólmana.
Dík. :wink:
kapka6
Team Manager

Re: Má cenu být èlenem SPFA ?

Post by kapka6 »

Papa Bouba Diop wrote:
kapka6 wrote:
xixor wrote: Chápu, že se asi podivuješ nad výkony 111: 144 a to že vyhrál domácí team. Stává se, je to jako ve fotbale, kde taky vyhraje obèas i slabší, ale není to zase každodenní vìc. Já jsem taky v nedìli hrál finále jednoho turnaje, podal jsem o 7 bodù lepèí výkon a byla z toho "spravedlivá" remíza a prohrál jsem na penalty..... :wink:
To potom nemužeš nic ovlivnit. Program to za tebe udìlá sám. Pracuješ na dobré strategii ,vymakáš hráèe,aby mìli dobrou morálku, fyzièku a porazítì program.
Nìco jako Sparta a plzeò doma 0:3!
Mùj známy to tady chtìl taky už zabalit,ale nakonec ještì hraje(nevim sice jak dlouho). Teï vim o èem mluvil. :!:
ale to je právì to co mì na SP baví,protože kdyby to byla jenom èistì øeè èísel (jako že by bylo pevnì daný že když máš o 3 body lepší výkon tak vyhraješ a o 2 míò remizuješ atd) tak by to pro mì osobnì bylo nazáživný.vyluèovalo by to jakoukoliv náhodu,štìstí atd. a to je právì to co dìlá tuhle hru zajímavou, že ne vždy vyhraje lepší tým...to je mùj názor
Tak èeho se má hráè chytit? Nebo to je hra jako Skoøápky?
útoèník podá nejlepší výkon,ale nedá gól a nevystøelí ani jednou na branku? Je to normálni?
H.Crespo(FC.Inter.Milano)

Post by H.Crespo(FC.Inter.Milano) »

H.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote:O kolik se sníží sweeprovi výkon, když nastopí na postu gólmana.
Tak jsem si odpovìdìl sám. V turnaji nastoupil do branky SW, který by na sweepru podal výkon 63 a v bránì podal pouze 38 :shock: .
Takže se sníží o 25 :o .
To už je lepší nechat chytat gólmana bez morálky. :roll:
MošnaM

Post by MošnaM »

H.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote:
H.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote:O kolik se sníží sweeprovi výkon, když nastopí na postu gólmana.
Tak jsem si odpovìdìl sám. V turnaji nastoupil do branky SW, který by na sweepru podal výkon 63 a v bránì podal pouze 38 :shock: .
Takže se sníží o 25 :o .
To už je lepší nechat chytat gólmana bez morálky. :roll:
Yes, yes. Každý gólman s alespoò zbytky morálky je lepší, než kterýkoli hráè z pole.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
oondrass
Assistant Coach

Post by oondrass »

Ptám se znova... tak pls odpověď jak může být hráč dlouho na přestupové listině pokud je zdarma...?
happyna17

Post by happyna17 »

oondrass wrote:Ptám se znova... tak pls odpovìï jak mùže být hráè dlouho na pøestupové listinì pokud je zdarma...?
ale netušim jestli se nìco nezmìnilo neni to 100% :wink:
Volný pøestup: Pøestup mezi dvìma týmy s pøestupovou èástkou 0. Vlastník dá hráèe na listinu zdarma a každý tým mu(hráèi) mùže dát nabídku smlouvy. Hráè se sám rozhodne, kterou smlouvu pøijme bìhem simulace serveru v 04.00h.
krup72

Re: Má cenu být èlenem SPFA ?

Post by krup72 »

kapka6 wrote:Tak èeho se má hráè chytit? Nebo to je hra jako Skoøápky?
útoèník podá nejlepší výkon,ale nedá gól a nevystøelí ani jednou na branku? Je to normálni?
Je to normální. Není to reál, ale matika a náhoda. Podle mì se dá gól hráè podle jeho hodnocení v pomìru k ostatním. Takže je nejpravdìpodobnìjší, že gól dá nejvýš hodnocený útoèník, ale rozhodnì to není jistota.
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

happyna17 wrote:
oondrass wrote:Ptám se znova... tak pls odpovìï jak mùže být hráè dlouho na pøestupové listinì pokud je zdarma...?
ale netušim jestli se nìco nezmìnilo neni to 100% :wink:
Volný pøestup: Pøestup mezi dvìma týmy s pøestupovou èástkou 0. Vlastník dá hráèe na listinu zdarma a každý tým mu(hráèi) mùže dát nabídku smlouvy. Hráè se sám rozhodne, kterou smlouvu pøijme bìhem simulace serveru v 04.00h.
mám pocit, že pøestoupí vždy druhou simulaci ve 4.00 (vlastní výzkum), tedy tak, aby bylo zaruèeno že byl na trhu min. 24hod.
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
k.jose
Team President

Post by k.jose »

PaTTTTrick wrote:
mám pocit, že pøestoupí vždy druhou simulaci ve 4.00 (vlastní výzkum), tedy tak, aby bylo zaruèeno že byl na trhu min. 24hod.
jo jo, naprostá pravda. Zrovna tento týden sem se snažil takto získat hráče a přestoupil až po druhé simulaci ve 4:00. (Ale ne ke mně) :cry:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”