Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

happyna17
Member of the Soccer Project Association

Post by happyna17 »

Malymrk wrote:waw díky, nemìl jsem pøehled a ty ceny jsou dost vysoké. ještì prosím tì jak se dìlá pøímý pøestup? to on dá nabídku a já zvolím pøijmout? díky za všechny odpovìdi.
ty ho hodíš na trh za nìjakou cenu co se domluvíte a po 2 dnech ho pak mùžeš odklepnout(prodat)
Malymrk
Coach

Post by Malymrk »

ještì jeden dotaz ohlednì pøestupù: domluvil jsem se s jedním na prodeji toho RB co jsem psal za 2M. V úterý dá nabídku. Ale co když do úterka vzroste cena pøes 2M?
díky moc
Woko

Post by Woko »

Malymrk wrote:ještì jeden dotaz ohlednì pøestupù: domluvil jsem se s jedním na prodeji toho RB co jsem psal za 2M. V úterý dá nabídku. Ale co když do úterka vzroste cena pøes 2M?
díky moc
za to pøece nemùžeš... to je vìc domluvy... záleží na tobì, jak se zachováš...
Jantar FC
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
happyna17

Post by happyna17 »

Malymrk wrote:ještì jeden dotaz ohlednì pøestupù: domluvil jsem se s jedním na prodeji toho RB co jsem psal za 2M. V úterý dá nabídku. Ale co když do úterka vzroste cena pøes 2M?
díky moc
no nesmí ho nìkdo pøehodit ale kdyby ho nìkdo pøehodil tak a nepøihazuje a dá nabídku až ten den kdy pude ten hráè prodat a ty mu ho hned odklikneš
Malymrk
Coach

Post by Malymrk »

Woko wrote:
díky moc
jasné, ale nerad bych s ním vydrbal, jak prodat za 2M když je nabídka za 2,2M ? technicky.
k.jose
Team President

Post by k.jose »

Malymrk wrote:
Woko wrote:
díky moc
jasné, ale nerad bych s ním vydrbal, jak prodat za 2M když je nabídka za 2,2M ? technicky.
Můžeš vybrat ze všech nabídek, které jsou do 10% nebo 20% od nejvyšší (nevím přesně kolik je ta hranice, ale určitě ne víc jak 20%).

Takže když tam bude nabídka 2,2M, budeš možná moci ještě vybrat tu za 2M, ale pokud by tam byla za 2,3M, tak už ne.

Jinak samozřejmě nemůže podat nabídku nižší než je stávající. Tzn. pokud už bude nabídka 2M, ten s kým si domluvený musí přihodit alespoň 5%
Slanec

Post by Slanec »

Zdar lidi! Prosím vás neví nìkdo, proè mì to nechce pustit na základní pøihlašovací stránku na SP? Mìl nìkdy nìkdo stejnej problém? Ráno v 7 hodin mi to ukazovalo chybu na SP, že prý ještì probíhají simulace zápasù a pak že je tam nìjakej problém, tak jsem se nepøihlásil. No a teï ve 4 hodiny odpoledne tam chci jít a nepustí mì to ani na základní stránku. Já to opravdu nechápu, protože tenhle problém mám prvnì. A když tady vidím pøíspìvky, že už víte, jak jste hráli 1. ligovej zápas, vím, že tenhle problém mám jen já. Tak kdyby nìkdo vìdìl v èem je problém, tak prosím dejte vìdìt. Díky

EDIT: Na fórum jsem se dostal pomocí mailu, kam mi chodìj upozornìní, když pøíjde novej pøíspìvìk do urèitých témat. Jinak bych se sem nedostal :cry:
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
k.jose
Team President

Post by k.jose »

Slanec wrote:Zdar lidi! Prosím vás neví nìkdo, proè mì to nechce pustit na základní pøihlašovací stránku na SP? Mìl nìkdy nìkdo stejnej problém? Ráno v 7 hodin mi to ukazovalo chybu na SP, že prý ještì probíhají simulace zápasù a pak že je tam nìjakej problém, tak jsem se nepøihlásil. No a teï ve 4 hodiny odpoledne tam chci jít a nepustí mì to ani na základní stránku. Já to opravdu nechápu, protože tenhle problém mám prvnì. A když tady vidím pøíspìvky, že už víte, jak jste hráli 1. ligovej zápas, vím, že tenhle problém mám jen já. Tak kdyby nìkdo vìdìl v èem je problém, tak prosím dejte vìdìt. Díky

EDIT: Na fórum jsem se dostal pomocí mailu, kam mi chodìj upozornìní, když pøíjde novej pøíspìvìk do urèitých témat. Jinak bych se sem nedostal :cry:
Mám ten samý problém, taky mě to nepustí ani na základní stránku. Už se mi to párkrát dříve stalo, ale byla to jen chvilková záležitost. Teď už to ale nejede přes hodinu... :cry:
Ale věřím, že to ještě do 18. hod půjde.

Jinak jak sem nadával, že jsem si nestihl nastavit sestavu na 10:00, tak sem vyhrál kontumačně 5:0 :lol:
FC Vošurk - D.9
Slanec

Post by Slanec »

k.jose....Tak aspoò, že nejsem sám (s prominutím). No já to mám nastavený, ale docela mì to vadí, protože tohle mùže trvat, tøeba nìkolik dnù :?
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
Tiger Baros

Post by Tiger Baros »

Mì to taky nešlo, ale už to jde :P
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
jirka93
Team Manager

???

Post by jirka93 »

Když chci koupit hrace tak mi to pise: Error
Pøedstavenstvo klubu rozhodlo, že v kádru máme již dostatek hráèù, již nemáte povoleno podávat nové nabídky.
Kdy zase budu moc kupovat hrace??
Ivo08-LSG

Re: ???

Post by Ivo08-LSG »

jirka93 wrote:Když chci koupit hrace tak mi to pise: Error
Pøedstavenstvo klubu rozhodlo, že v kádru máme již dostatek hráèù, již nemáte povoleno podávat nové nabídky.
Nabidky na hracov vies podavat ked mas v time 34 hracov :!:
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Woko

Re: ???

Post by Woko »

Ivo08-LSG wrote:
jirka93 wrote:Když chci koupit hrace tak mi to pise: Error
Nabidky na hracov vies podavat ked mas v time 34 hracov :!:
a ménì :wink:
Jantar FC
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
jirka93
Team Manager

Post by jirka93 »

Ivo08-LSG napsal:
jirka93 napsal:
Když chci koupit hrace tak mi to pise: Error

Nabidky na hracov vies podavat ked mas v time 34 hracov
a ménì

Díky za info
pif
Fan

Post by pif »

Jsem tu novy, na foru je toho hafo, ale nenasel jsem jednu vec, co hledam. Ma nejaky vliv narodnost zamestnancu na svoji ulohu v tymu? Nebo na narodnost muzu kaslat, a najmout nejlepsiho?

Dekuji za odpoved...
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”