ty ho hodíš na trh za nìjakou cenu co se domluvíte a po 2 dnech ho pak mùžeš odklepnout(prodat)Malymrk wrote:waw díky, nemìl jsem pøehled a ty ceny jsou dost vysoké. ještì prosím tì jak se dìlá pøímý pøestup? to on dá nabídku a já zvolím pøijmout? díky za všechny odpovìdi.
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
za to pøece nemùžeš... to je vìc domluvy... záleží na tobì, jak se zachováš...Malymrk wrote:ještì jeden dotaz ohlednì pøestupù: domluvil jsem se s jedním na prodeji toho RB co jsem psal za 2M. V úterý dá nabídku. Ale co když do úterka vzroste cena pøes 2M?
díky moc
Jantar FC
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
Nyní - boj v D.9
-
- Member of the Soccer Project Association
no nesmí ho nìkdo pøehodit ale kdyby ho nìkdo pøehodil tak a nepøihazuje a dá nabídku až ten den kdy pude ten hráè prodat a ty mu ho hned odkliknešMalymrk wrote:ještì jeden dotaz ohlednì pøestupù: domluvil jsem se s jedním na prodeji toho RB co jsem psal za 2M. V úterý dá nabídku. Ale co když do úterka vzroste cena pøes 2M?
díky moc
jasné, ale nerad bych s ním vydrbal, jak prodat za 2M když je nabídka za 2,2M ? technicky.Woko wrote:za to pøece nemùžeš... to je vìc domluvy... záleží na tobì, jak se zachováš...Malymrk wrote:ještì jeden dotaz ohlednì pøestupù: domluvil jsem se s jedním na prodeji toho RB co jsem psal za 2M. V úterý dá nabídku. Ale co když do úterka vzroste cena pøes 2M?
díky moc
Můžeš vybrat ze všech nabídek, které jsou do 10% nebo 20% od nejvyšší (nevím přesně kolik je ta hranice, ale určitě ne víc jak 20%).Malymrk wrote:jasné, ale nerad bych s ním vydrbal, jak prodat za 2M když je nabídka za 2,2M ? technicky.Woko wrote:za to pøece nemùžeš... to je vìc domluvy... záleží na tobì, jak se zachováš...Malymrk wrote:ještì jeden dotaz ohlednì pøestupù: domluvil jsem se s jedním na prodeji toho RB co jsem psal za 2M. V úterý dá nabídku. Ale co když do úterka vzroste cena pøes 2M?
díky moc
Takže když tam bude nabídka 2,2M, budeš možná moci ještě vybrat tu za 2M, ale pokud by tam byla za 2,3M, tak už ne.
Jinak samozřejmě nemůže podat nabídku nižší než je stávající. Tzn. pokud už bude nabídka 2M, ten s kým si domluvený musí přihodit alespoň 5%
-
Zdar lidi! Prosím vás neví nìkdo, proè mì to nechce pustit na základní pøihlašovací stránku na SP? Mìl nìkdy nìkdo stejnej problém? Ráno v 7 hodin mi to ukazovalo chybu na SP, že prý ještì probíhají simulace zápasù a pak že je tam nìjakej problém, tak jsem se nepøihlásil. No a teï ve 4 hodiny odpoledne tam chci jít a nepustí mì to ani na základní stránku. Já to opravdu nechápu, protože tenhle problém mám prvnì. A když tady vidím pøíspìvky, že už víte, jak jste hráli 1. ligovej zápas, vím, že tenhle problém mám jen já. Tak kdyby nìkdo vìdìl v èem je problém, tak prosím dejte vìdìt. Díky
EDIT: Na fórum jsem se dostal pomocí mailu, kam mi chodìj upozornìní, když pøíjde novej pøíspìvìk do urèitých témat. Jinak bych se sem nedostal
EDIT: Na fórum jsem se dostal pomocí mailu, kam mi chodìj upozornìní, když pøíjde novej pøíspìvìk do urèitých témat. Jinak bych se sem nedostal

Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
Mám ten samý problém, taky mě to nepustí ani na základní stránku. Už se mi to párkrát dříve stalo, ale byla to jen chvilková záležitost. Teď už to ale nejede přes hodinu...Slanec wrote:Zdar lidi! Prosím vás neví nìkdo, proè mì to nechce pustit na základní pøihlašovací stránku na SP? Mìl nìkdy nìkdo stejnej problém? Ráno v 7 hodin mi to ukazovalo chybu na SP, že prý ještì probíhají simulace zápasù a pak že je tam nìjakej problém, tak jsem se nepøihlásil. No a teï ve 4 hodiny odpoledne tam chci jít a nepustí mì to ani na základní stránku. Já to opravdu nechápu, protože tenhle problém mám prvnì. A když tady vidím pøíspìvky, že už víte, jak jste hráli 1. ligovej zápas, vím, že tenhle problém mám jen já. Tak kdyby nìkdo vìdìl v èem je problém, tak prosím dejte vìdìt. Díky

Ale věřím, že to ještě do 18. hod půjde.
Jinak jak sem nadával, že jsem si nestihl nastavit sestavu na 10:00, tak sem vyhrál kontumačně 5:0

FC Vošurk - D.9
-
k.jose....Tak aspoò, že nejsem sám (s prominutím). No já to mám nastavený, ale docela mì to vadí, protože tohle mùže trvat, tøeba nìkolik dnù 

Slanec - FC Tigers
-
???
Když chci koupit hrace tak mi to pise: Error
Pøedstavenstvo klubu rozhodlo, že v kádru máme již dostatek hráèù, již nemáte povoleno podávat nové nabídky.
Kdy zase budu moc kupovat hrace??
Pøedstavenstvo klubu rozhodlo, že v kádru máme již dostatek hráèù, již nemáte povoleno podávat nové nabídky.
-
Re: ???
Nabidky na hracov vies podavat ked mas v time 34 hracovjirka93 wrote:Když chci koupit hrace tak mi to pise: Error

Ivo08 - LSG Nové Zámky

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Re: ???
a ménìIvo08-LSG wrote:Nabidky na hracov vies podavat ked mas v time 34 hracovjirka93 wrote:Když chci koupit hrace tak mi to pise: Error

Jantar FC
Nyní - boj v D.9
Nyní - boj v D.9