Mě tak napadá, že šerifům by se ulevilo, kdyby byl na první dvě sezony nějaký limit ceny kupovaných hráčů. Mužstvo, které vyhodí všechny svoje prachy i s půjčkou za jediného hráče, stejně nemá šanci přežít.
Moderator: Czech Moderators
Já tak na radu jednoho dobrého managera začalMirek wrote:Dardar už si mne ručičky.![]()
Mě tak napadá, že šerifům by se ulevilo, kdyby byl na první dvě sezony nějaký limit ceny kupovaných hráčů. Mužstvo, které vyhodí všechny svoje prachy i s půjčkou za jediného hráče, stejně nemá šanci přežít.
Nestalo se tehdy v deset, ale dnes v 18:00 a Karlík Čápů se zranil taktéž. Během jednoho týdne se zranily všichni brankáři. To je neskutečné....kopeckar wrote:No ještě zbývá Karlík Čápů.Hadis wrote:Dále přikládám moji marodku. Během týdne se mi zranil GK z B sestavy, poté mladíček a dnes v 18:00 i gólman A sestavy. Co mě potká zítra v deset ?
Hadis[/i][/b]
A vyvodíš z této situace nějaké změny u zaměstnanců?Hadis wrote:Nestalo se tehdy v deset, ale dnes v 18:00 a Karlík Čápů se zranil taktéž. Během jednoho týdne se zranily všichni brankáři. To je neskutečné....kopeckar wrote:No ještě zbývá Karlík Čápů.Hadis wrote:Dále přikládám moji marodku. Během týdne se mi zranil GK z B sestavy, poté mladíček a dnes v 18:00 i gólman A sestavy. Co mě potká zítra v deset ?
Hadis[/i][/b]
Na trhu jsem našel nejlevější GK na OP
Na druhou stranu, všechno špatný je k něčemu dobrý. Pořídil jste si nového mladého perspektivního GK.Hadis wrote:Všechny vyžírky jsou na 100%, nechápu, kde soudruzi udělali chybu. Pokud se situace bude opakovat, jdou všichni od válu![]()
Mladý, perspektivní gólman ? To si děláš pr*el, ne ? ten byl nejlevnějšíkopeckar wrote: Na druhou stranu, všechno špatný je k něčemu dobrý. Pořídil jste si nového mladého perspektivního GK.
asi sjarel potřebuje zahýbat trhem s gólmany, mě vyřadil ze hry áčkového i béčkového na 10 dní... béčkový si již zítra vrací. ale taky jsem koupil na přímej lamu kterou s nepěkným prodělkem na trh brzy vrátím...Hadis wrote:Mladý, perspektivní gólman ? To si děláš pr*el, ne ? ten byl nejlevnějšíJak se všichni vrátí, jde na TL...
kluci nechte si ty reci nebo mi je taky pokosipupajdi13 wrote:jo,jo, máte recht, kosí ted brankáře , moje jednička to schytala dneska ráno![]()
moje jednička to taky schytala dneska ráno (v lize)pupajdi13 wrote:jo,jo, máte recht, kosí ted brankáře , moje jednička to schytala dneska ráno![]()
Code: Select all
53' Ton De Winter si sám řekl o vystřídání. Pravděpodobně je zraněn.
ty krásopupajdi13 wrote:jo,jo, máte recht, kosí ted brankáře , moje jednička to schytala dneska ráno![]()
To snad není možné pane pupajdi, že by řádila nějaká epidemie v okruhu brankářském ?!pupajdi13 wrote:ty krásopupajdi13 wrote:jo,jo, máte recht, kosí ted brankáře , moje jednička to schytala dneska ráno![]()
tak včera v lize jeden brankář , potom během dne další 2 hráči a dneska v lize druhej brankář, to je hustý
![]()
Dnes v lize se mi pro změnu opět zranil gólman. Už by to mohlo skončit, zítra se mi všichni vrátí z marodky, tak jim sméknu prémie. Takto si válet šunky.Hadis wrote:Na marodce mám 4 hráče, z toho 3 gólmany, zítra a ve středu se vrátí, kluci ušatí![]()