Mě tak napadá, že šerifům by se ulevilo, kdyby byl na první dvě sezony nějaký limit ceny kupovaných hráčů. Mužstvo, které vyhodí všechny svoje prachy i s půjčkou za jediného hráče, stejně nemá šanci přežít.
zajimavosti
Moderator: Czech Moderators
Re: zajimavosti
Dardar už si mne ručičky.
Mě tak napadá, že šerifům by se ulevilo, kdyby byl na první dvě sezony nějaký limit ceny kupovaných hráčů. Mužstvo, které vyhodí všechny svoje prachy i s půjčkou za jediného hráče, stejně nemá šanci přežít.
-
Sokol Cejc
- Member of the Soccer Project Association
Já tak na radu jednoho dobrého managera začalMirek wrote:Dardar už si mne ručičky.![]()
Andrew - Sokol Čejč
-
Hadis
Nestalo se tehdy v deset, ale dnes v 18:00 a Karlík Čápů se zranil taktéž. Během jednoho týdne se zranily všichni brankáři. To je neskutečné....kopeckar wrote:No ještě zbývá Karlík Čápů.Hadis wrote:Dále přikládám moji marodku. Během týdne se mi zranil GK z B sestavy, poté mladíček a dnes v 18:00 i gólman A sestavy. Co mě potká zítra v deset ?
Hadis[/i][/b]
Na trhu jsem našel nejlevější GK na OP
AC Had Bozak
A vyvodíš z této situace nějaké změny u zaměstnanců?Hadis wrote:Nestalo se tehdy v deset, ale dnes v 18:00 a Karlík Čápů se zranil taktéž. Během jednoho týdne se zranily všichni brankáři. To je neskutečné....kopeckar wrote:No ještě zbývá Karlík Čápů.Hadis wrote:Dále přikládám moji marodku. Během týdne se mi zranil GK z B sestavy, poté mladíček a dnes v 18:00 i gólman A sestavy. Co mě potká zítra v deset ?
Hadis[/i][/b]
Na trhu jsem našel nejlevější GK na OP
-
Hadis
Všechny vyžírky jsou na 100%, nechápu, kde soudruzi udělali chybu. Pokud se situace bude opakovat, jdou všichni od válu
AC Had Bozak
-
kopeckar
Na druhou stranu, všechno špatný je k něčemu dobrý. Pořídil jste si nového mladého perspektivního GK.Hadis wrote:Všechny vyžírky jsou na 100%, nechápu, kde soudruzi udělali chybu. Pokud se situace bude opakovat, jdou všichni od válu![]()
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
-
Hadis
Mladý, perspektivní gólman ? To si děláš pr*el, ne ? ten byl nejlevnějšíkopeckar wrote: Na druhou stranu, všechno špatný je k něčemu dobrý. Pořídil jste si nového mladého perspektivního GK.
AC Had Bozak
-
tomkycz
asi sjarel potřebuje zahýbat trhem s gólmany, mě vyřadil ze hry áčkového i béčkového na 10 dní... béčkový si již zítra vrací. ale taky jsem koupil na přímej lamu kterou s nepěkným prodělkem na trh brzy vrátím...Hadis wrote:Mladý, perspektivní gólman ? To si děláš pr*el, ne ? ten byl nejlevnějšíJak se všichni vrátí, jde na TL...
-
pupajdi13
jo,jo, máte recht, kosí ted brankáře , moje jednička to schytala dneska ráno
-
jancarik
kluci nechte si ty reci nebo mi je taky pokosipupajdi13 wrote:jo,jo, máte recht, kosí ted brankáře , moje jednička to schytala dneska ráno![]()
FC Jančařík Šterboholy
VSICHNI NA PRODEJ
VSICHNI NA PRODEJ
-
5zizou5
moje jednička to taky schytala dneska ráno (v lize)pupajdi13 wrote:jo,jo, máte recht, kosí ted brankáře , moje jednička to schytala dneska ráno![]()
Code: Select all
53' Ton De Winter si sám řekl o vystřídání. Pravděpodobně je zraněn.Vykloubené rameno na 3 dny léčení a fyzička klesla na 22%
-
Hadis
Na marodce mám 4 hráče, z toho 3 gólmany, zítra a ve středu se vrátí, kluci ušatí
AC Had Bozak
-
pupajdi13
ty krásopupajdi13 wrote:jo,jo, máte recht, kosí ted brankáře , moje jednička to schytala dneska ráno![]()
tak včera v lize jeden brankář , potom během dne další 2 hráči a dneska v lize druhej brankář
-
Matteo76
To snad není možné pane pupajdi, že by řádila nějaká epidemie v okruhu brankářském ?!pupajdi13 wrote:ty krásopupajdi13 wrote:jo,jo, máte recht, kosí ted brankáře , moje jednička to schytala dneska ráno![]()
tak včera v lize jeden brankář , potom během dne další 2 hráči a dneska v lize druhej brankář, to je hustý
![]()
Mě marodka taky kosí hráče, GK sice zatím ne, ale takové ty, které nutně do ligových zápasů potřebuju
a s mým úzkým kádrem to je pak těžké pořízení
-
Hadis
Dnes v lize se mi pro změnu opět zranil gólman. Už by to mohlo skončit, zítra se mi všichni vrátí z marodky, tak jim sméknu prémie. Takto si válet šunky.Hadis wrote:Na marodce mám 4 hráče, z toho 3 gólmany, zítra a ve středu se vrátí, kluci ušatí![]()
AC Had Bozak