Divize A

Moderator: Czech Moderators

Hippopotamus
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by Hippopotamus »

Mantel - po poslednej skvelej tipovačke očakávam tabuľku aj na túto sezónu :wink:

Inak k novej sezóne - s losom nie som nijak zvlášť spokojný, ale kto chce titul, musí sa vysporiadať so všetkými nástrahami, takže idem do toho! Hneď zajtra na pôde Carlsberka ma čaká slušná previerka na vstup do novej sezóny.
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
mantel

Post by mantel »

Hippopotamus wrote:Mantel - po poslednej skvelej tipovačke očakávam tabuľku aj na túto sezónu :wink:

Inak k novej sezóne - s losom nie som nijak zvlášť spokojný, ale kto chce titul, musí sa vysporiadať so všetkými nástrahami, takže idem do toho! Hneď zajtra na pôde Carlsberka ma čaká slušná previerka na vstup do novej sezóny.
Jedu za hodinu na týden pryč, takže prognózy zcela určitě nebudou dřív, než v sobotu. Ale jestli se mi bude chtít, to vážně netuším. Dneska v lize slabý výkon a po výkonu lepším o bod pouze remíza. :(
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

1.SK Carl Kozojidky 3 - 4 Noldor

výkony: 143 - 151

Vstup do sezóny vyšiel, v peknej prestrelke švédsky tím napokon vyhral o gól, hoci trikrát prehrával. Zajtra na domácej pôde privítam nováčika súťaže Prima, ktorý dnes tesne podľahol rumunskému celku Andromeda.

Asi najväčšie prekvapenie kola priniesol zápas Remedyho s Chelsea champion, kde rozhodca s prísnosťou 59% ukázal, čo je za sviňa, a okrem prísnej redky na strane hostí ukázal ďalšie 3 domácim a holandský celok tak zahral snáď najnižší výkon v jeho histórii v áčku (130), čo pochopiteľne nestačilo ani na bod.
...new beginning...

Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Po 3 kolách som ostal jediným, ktorý ešte nestratil žiadne body. Zaujímavosťou je, že český Olymp, ktorý mal ako jediný (okrem mňa) po dvoch kolách 2 výhry, dnes na domácej pôde zahral proti Freshovi intergalaktický výkon 105 a daroval Holanďanovi výhru 7:2. Ďalším prekvapením je Mantel, ktorý mohol Chelsea champion sfúknuť s prstom v nose (nakoľko tá zahrala výkon 138), avšak Mantelova zostava s hráčmi s výkonmi 31, 54 či 55 zahrala výkon na úrovni priemerného íčkara a dostala na prdel. Mne ešte nedá nespomenúť, že Remedy po nečakanej pondelkovej prehre zaváhal aj v utorok na ihrisku Rogiboys (na Remedyho strane trošku prísne redka, po nej výkony rovnaké), takže pre svojím najsilnejším protivníkom mám náskok 5 bodov :)
...new beginning...

Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

6 kôl za nami. Stále som bez straty bodu, nutné však podotknúť, že so 4 najlepšími tímami (podľa mňa Remedy, Fresh, Kulca, Chelsea) som ešte nehral ani jeden zápas.
Na druhom mieste je Fresh, ktorý zatiaľ stratil len 2 body za šťastnú remízu s Mantelom. Pre mňa najobávanejší súper Remedy po nevydarenom začiatku to asi trošku vzdal, nahádzal si priateľáky na všetky voľné termíny a jeho strata je už 9 bodová. Akurát jeho hostím vo štvrtok, som zvedavý, či bude meniť trénera (končí mu už zmluva), ak hej, ešte sa pekne zapotím v tom zápase :wink:
...new beginning...

remedy73

Post by remedy73 »

Sure I did. I will try to make this season somewhat exiting. As I'm already K.O. for this season I can at least try to let Kulca, Chelsea and Fresh closer to you... At the end I'll be sure you're on top of the rankings, but we all have to make you fight for it, right? :mrgreen:

And you win today was very deserved... :wink:
FC Remedy is playing in division B.2
Winner SP-cup in Season 43, 56, 59, 89 & 90.
Champion in A in Season 44, 45, 55 & 90.
Winner Beneliga in Season 37, 41, 55, 56, 57, 60, 62, 66, 68, 70, 73, 88, 89, 90, 91 118 & 119.
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

remedy73 wrote:...but we all have to make you fight for it, right? :mrgreen:
Of course...not :twisted:

9 kôl za nami a zatiaľ bez straty bodu. Druhý so 4 bodovou stratou je Fresh. Tretie miesto už stráca "trošku" viac. Remedy stále prekvapuje viac a viac a aktuálne sa pohybuje v zostupových vodách :shock:
Zajtra ma čaká hooodne ťažký zápas vonku proti Kulci Brno, zatiaľ jedinému tímu, ktorý ma dokázal v áčku poraziť, tak sa mám na čo tešiť :)
...new beginning...

Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Hippopotamus wrote: Zajtra ma čaká hooodne ťažký zápas vonku proti Kulci Brno, zatiaľ jedinému tímu, ktorý ma dokázal v áčku poraziť, tak sa mám na čo tešiť :)
Kulca v druhom zápase za sebou hrala s agresivitou iba 60% (rozhodcovia 27% a 78%!) kvôli čomu zahrala slabší výkon 140 (očakával som 148 pri 100% agre a hre bez redky) a podľahla mi o gól.
V druhej polke týždňa privítam zatiaľ pekné prekvapenie A divízie - KFC Heist, ktorý si drží tretiu pozíciu. V piatok idem hrať do Česka proti nevyspytateľnému Olympu, ktorý už 2 zápasy úplne vypustil, naopak iné (ani ťažšie, ani ľahšie) hral naplno.
...new beginning...

acskncl

Post by acskncl »

Prvni tyden zastupu u Kubajdiho rezniku se povedl nad plan. 12 bodiku v kalkulacich nebylo. V kratkem tydnu to je v pondeli bez naroku, pak dva holandani, tak by to chtelo aspon jednoho porazit.
Na ceste do propadliste dejin.
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Fresh 2 - 3 Noldor

výkony: 148 - 152
agresivita: 100 - 100 (rozhodca 52%)
redky: 1 (84.min) - 0
zranenia: 1 (40.min, výkon 53 miesto 75) - 0

Súboj vedúcich tímov áčka dopadol lepšie pre mňa, vďaka čomu som sa vzdialil Freshovi už na 7 bodov. Cez víkend sa mi zranili dvaja áčkoví hráči, Fresh to však schytal priamo v zápase. Zranenie CFka, za ktorého naskakovalo CMko (hrať bez útočníka na striedačke pri 3-4-3 protiútoky asi nie je moc rozumné), výrazne oslabilo jeho tím. K tomu trošku prísna redka v závere zápasu a bolo vymaľované.

Zajtra ma čaká domáci zápas s Chelsea champion, ktorý asi tiež neradím medzi najľahšie, vlastne očakávam dosť veľkú bitku...
...new beginning...

Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Polka sezóny fuč. 15 zápasov, 15 výhier, ide sa ďalej :wink:
...new beginning...

oliwapol

Post by oliwapol »

Hippopotamus wrote:Polka sezóny fuč. 15 zápasov, 15 výhier, ide sa ďalej :wink:
Jako doufám,že neslevíš ze svých standartů a na konci to bude 30 - 0 - 0 :mrgreen:
ACS Pardubice
mantel

Post by mantel »

oliwapol wrote:
Hippopotamus wrote:Polka sezóny fuč. 15 zápasov, 15 výhier, ide sa ďalej :wink:
Jako doufám,že neslevíš ze svých standartů a na konci to bude 30 - 0 - 0 :mrgreen:
No nevím, jestli je to reálné, random je sviňa a nevyhýbá se ani nejlepším.
Jinak za mně stála první část sezony na hovno, něco jsem pokazil sám, někde mi pomohla ta sviňa random. Přiznávám, že pomalu cítím úbytek nadšení do hraní SP, jestli to bude dlouhodobé nebo zatím jsou jen mizerné výsledky, uvidíme v následující polovině. Cílem je se udržet a doplnit mezery v týmu, kde odešlo několik třicátníků se solidním výkonem a nedaří se za ně najít náhradu s odpovídajícím výkonem nebo agresí.
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

mantel wrote:
oliwapol wrote: Jako doufám,že neslevíš ze svých standartů a na konci to bude 30 - 0 - 0 :mrgreen:
No nevím, jestli je to reálné, random je sviňa a nevyhýbá se ani nejlepším.
A navyše 2 najťažšie zápasy (u Remedyho a Chelsea Champion) má ešte len čakajú.
mantel wrote:Jinak za mně stála první část sezony na hovno, něco jsem pokazil sám, někde mi pomohla ta sviňa random. Přiznávám, že pomalu cítím úbytek nadšení do hraní SP, jestli to bude dlouhodobé nebo zatím jsou jen mizerné výsledky, uvidíme v následující polovině. Cílem je se udržet a doplnit mezery v týmu, kde odešlo několik třicátníků se solidním výkonem a nedaří se za ně najít náhradu s odpovídajícím výkonem nebo agresí.
Hodne ťa to reže, takže myslím, že nechuť je skôr kvôli výsledkom. Prajem veľa šťastia, tím aj schopnosti určite máš na 6-7. miesto, takže pevne verím v tvoju záchranu :)
...new beginning...

Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

FC Remedy 1 - 2 Noldor

výkony: 148 - 150
agresivita: 100 - 100 (rozhodca 57%)
redky: 1 (64.min) - 0
zranenia: 0 - 1 (6.min, výkon 73 miesto 75)

Remedy aj v druhom tohtosezónnom zápase proti mne spravil všetko, aby ma porazil. Minule si zavolal nového trénera, tentokrát si jeho hráči finančne polepšili. V oboch prípadoch som reagoval úplne rovnakým spôsobom. Kvôli problémom s RFkami som však tentokrát nastúpil v neštandardnom zložení 4-5-1, čo mi mohlo priniesť body len v prípade súperovej redky. Tá prišla už v 64. minúte a Remedyho poslala do kolien, takže aj so slabším výkonom 150 trochu so šťastím oslavujem 3 body a 22. výhru v 22. kole tejto sezóny.
...new beginning...

Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”