Inak k novej sezóne - s losom nie som nijak zvlášť spokojný, ale kto chce titul, musí sa vysporiadať so všetkými nástrahami, takže idem do toho! Hneď zajtra na pôde Carlsberka ma čaká slušná previerka na vstup do novej sezóny.
Moderator: Czech Moderators
Jedu za hodinu na týden pryč, takže prognózy zcela určitě nebudou dřív, než v sobotu. Ale jestli se mi bude chtít, to vážně netuším. Dneska v lize slabý výkon a po výkonu lepším o bod pouze remíza.Hippopotamus wrote:Mantel - po poslednej skvelej tipovačke očakávam tabuľku aj na túto sezónu![]()
Inak k novej sezóne - s losom nie som nijak zvlášť spokojný, ale kto chce titul, musí sa vysporiadať so všetkými nástrahami, takže idem do toho! Hneď zajtra na pôde Carlsberka ma čaká slušná previerka na vstup do novej sezóny.
Of course...notremedy73 wrote:...but we all have to make you fight for it, right?
Kulca v druhom zápase za sebou hrala s agresivitou iba 60% (rozhodcovia 27% a 78%!) kvôli čomu zahrala slabší výkon 140 (očakával som 148 pri 100% agre a hre bez redky) a podľahla mi o gól.Hippopotamus wrote: Zajtra ma čaká hooodne ťažký zápas vonku proti Kulci Brno, zatiaľ jedinému tímu, ktorý ma dokázal v áčku poraziť, tak sa mám na čo tešiť
Jako doufám,že neslevíš ze svých standartů a na konci to bude 30 - 0 - 0Hippopotamus wrote:Polka sezóny fuč. 15 zápasov, 15 výhier, ide sa ďalej
No nevím, jestli je to reálné, random je sviňa a nevyhýbá se ani nejlepším.oliwapol wrote:Jako doufám,že neslevíš ze svých standartů a na konci to bude 30 - 0 - 0Hippopotamus wrote:Polka sezóny fuč. 15 zápasov, 15 výhier, ide sa ďalej
A navyše 2 najťažšie zápasy (u Remedyho a Chelsea Champion) má ešte len čakajú.mantel wrote:No nevím, jestli je to reálné, random je sviňa a nevyhýbá se ani nejlepším.oliwapol wrote: Jako doufám,že neslevíš ze svých standartů a na konci to bude 30 - 0 - 0
Hodne ťa to reže, takže myslím, že nechuť je skôr kvôli výsledkom. Prajem veľa šťastia, tím aj schopnosti určite máš na 6-7. miesto, takže pevne verím v tvoju záchranumantel wrote:Jinak za mně stála první část sezony na hovno, něco jsem pokazil sám, někde mi pomohla ta sviňa random. Přiznávám, že pomalu cítím úbytek nadšení do hraní SP, jestli to bude dlouhodobé nebo zatím jsou jen mizerné výsledky, uvidíme v následující polovině. Cílem je se udržet a doplnit mezery v týmu, kde odešlo několik třicátníků se solidním výkonem a nedaří se za ně najít náhradu s odpovídajícím výkonem nebo agresí.