_michael_ wrote:Tak mna uz vraj dnes odblokuju

)) Chcem sa vam vsetkym podakovat za vasu iniciativu,
pretoze neviem ci by to bez nej preslo 
Co sa tyka ostatnych, tak niektory si asi este pockaju, tak dufam, ze vas pustia cim skor. Este raz diky
Ale vieš veľmi dobre, že neprešlo
Sám stále moc neverím tomu, čo boli chalani (a pár ženských, pozn. jedna? dve?

) tuto z fóra schopní urobiť, aby sa dovolali spravodlivosti pre iných... Moje uznanie je pre všetkých, ktorí aspoň podpisom do petície prispeli k tomuto obdivuhodnému činu, nehovoriac o tých, ktorí za ňu tvrdo bojovali
PS: Ešteže nehrám pod slovenskou vlajkou, inak by som pravdepodobne aj ja využil husatkovu ponuku... a som presvedčený o tom, že drvivá väčšina manažérov by jednala podobne, hoci nie s cieľom obohatiť sa alebo lacno kúpiť.
PS2: Razvanica a Sjarel nazvali za podvodné jednanie transfer s manažérom, o ktorom viem, že bude končiť. Zaujímalo by ma, prečo podľa nich nie je tiež podvodné jednanie úmyselné nastavenie okamžitej ceny na dvojnásobok reálnej ceny hráča!?!
(Stále mi príde Dardarov prípad a prípad SK manažérov ako cez kopirák, len s rôznymi následkami a dopadmi na daných ľudí: Oni nevinili Slovákov z nad/podhodnotených transferov, ale z toho, že boli uskutočnené s manažérom, ktorý končil a tak mu to bolo zbytočné. Ale keď sa pozriem na Rumuna, tiež ho asi nikto nevinil za to, že sa našiel nejaký debil, čo mu vysolil za daného hráča 28M, ale z toho, že sa snažil hráča predať za vysoko premrštenú sumu. Možno by ma utešilo, keby si "tí hore" uvedomili tento dosť podstatný fakt.)
PS3: Teším sa na úpravu pravidiel (ak k nejakej naozaj dôjde), lebo s takýmito pravidlami "vyložím si to, ako chcem, veď som šerif a ty len dúfaj, že ťa mám rád", by sme ďaleko asi nedošli...
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)