Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Moderator: Czech Moderators

Sokol Cejc
Member of the Soccer Project Association

Re: Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Post by Sokol Cejc »

Ač je Michaelova reakce dozajista přehnaná, musím se ho trošku zastat. I já jsem od Razvanici dostal naprosto nesmyslou pokutu a když sem se s ním snažil komunikovat, vůbec se se mnou nebavil, vytasil agrument že já, Jančařík, Big El a Kofi hrajeme z jednoho PC a basta !!!!! Takový nesmysl. Když jsem na něj byl škaredý, napsal mi že jsem nepodváděl, proto jenom pokuta :mrgreen: :mrgreen:

Nejhorší na tom všem je ta bezmoc. Razvanica udělal chybu, ale dovolání nikde a u nikoho.....jsme šerifům prostě vydaní na milost. A pokud jsou mezi nimi taková jelita jako Razvanica s Dardarem,bůh stůj při nás.

Nevím jestli jsem paranoidní jenom já, ale normálně se fakt po více než třech letech poprvé bojím že se ráno lognu a budu mít ban, protože se někdo blbě vyspal....
Andrew - Sokol Čejč
_michael_
Assistant Coach

Post by _michael_ »

tak ked si to spocitas sezona v haji, vyletel som z SP pohara, muzstvo na salat, na prijmoch z reklam a vstupnom uz som prisiel tak o 2 mega a este aj pokutu, nie? divis sa, ze sa mi to nepaci? :D
_michael_
Assistant Coach

Post by _michael_ »

Tak mna uz vraj dnes odblokuju :))) Chcem sa vam vsetkym podakovat za vasu iniciativu, pretoze neviem ci by to bez nej preslo ;) Co sa tyka ostatnych, tak niektory si asi este pockaju, tak dufam, ze vas pustia cim skor. Este raz diky
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

_michael_ wrote:Tak mna uz vraj dnes odblokuju :))) Chcem sa vam vsetkym podakovat za vasu iniciativu, pretoze neviem ci by to bez nej preslo ;) Co sa tyka ostatnych, tak niektory si asi este pockaju, tak dufam, ze vas pustia cim skor. Este raz diky
Ale vieš veľmi dobre, že neprešlo ;-)

Sám stále moc neverím tomu, čo boli chalani (a pár ženských, pozn. jedna? dve? :-D) tuto z fóra schopní urobiť, aby sa dovolali spravodlivosti pre iných... Moje uznanie je pre všetkých, ktorí aspoň podpisom do petície prispeli k tomuto obdivuhodnému činu, nehovoriac o tých, ktorí za ňu tvrdo bojovali :-)

PS: Ešteže nehrám pod slovenskou vlajkou, inak by som pravdepodobne aj ja využil husatkovu ponuku... a som presvedčený o tom, že drvivá väčšina manažérov by jednala podobne, hoci nie s cieľom obohatiť sa alebo lacno kúpiť.
PS2: Razvanica a Sjarel nazvali za podvodné jednanie transfer s manažérom, o ktorom viem, že bude končiť. Zaujímalo by ma, prečo podľa nich nie je tiež podvodné jednanie úmyselné nastavenie okamžitej ceny na dvojnásobok reálnej ceny hráča!?!
(Stále mi príde Dardarov prípad a prípad SK manažérov ako cez kopirák, len s rôznymi následkami a dopadmi na daných ľudí: Oni nevinili Slovákov z nad/podhodnotených transferov, ale z toho, že boli uskutočnené s manažérom, ktorý končil a tak mu to bolo zbytočné. Ale keď sa pozriem na Rumuna, tiež ho asi nikto nevinil za to, že sa našiel nejaký debil, čo mu vysolil za daného hráča 28M, ale z toho, že sa snažil hráča predať za vysoko premrštenú sumu. Možno by ma utešilo, keby si "tí hore" uvedomili tento dosť podstatný fakt.)
PS3: Teším sa na úpravu pravidiel (ak k nejakej naozaj dôjde), lebo s takýmito pravidlami "vyložím si to, ako chcem, veď som šerif a ty len dúfaj, že ťa mám rád", by sme ďaleko asi nedošli...
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
jancef
Assistant Coach

Post by jancef »

Takze, dnes som sa po vyse tyzdni opat prihlasil na svoje konto (uz som abstinencne priznaky :D ).

Preto sa chcem vsetkym (hlavne tvorcom peticie, a samozrejme tym, ktori sa pod nu podpisali) este raz podakovat, bez vas by sme to urcite nedosiahli.

DAKUJEM!!!
FC Jancefalogram

C.6
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Tak jsem ted videl přihlášeného i Milka,což mě těší :wink:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
léblík

Post by léblík »

Třikrát Hurá :!: Alespon jde vidět,že nějakou tu sílu naše komunita má.. 8)
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
Milko

Post by Milko »

Veľke vďaka patrí všetkým managerom na čele s pupajdim, ktorí sa pričinili o naše zmŕtvychvstanie. Petícia bola úspešná :D
Opäť som hre!!! :P :P
Ako písal môj bracho, klobúk dole chalani :!: :!: :!:

Manager: Milko
Team: The Last Mohycan

P.S. Honzo alias Šutrteam, díky za podporu, na budúci rok to u vás v Opave rozobereme!!!
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

jancef wrote:Takze, dnes som sa po vyse tyzdni opat prihlasil na svoje konto (uz som abstinencne priznaky :D ).

Preto sa chcem vsetkym (hlavne tvorcom peticie, a samozrejme tym, ktori sa pod nu podpisali) este raz podakovat, bez vas by sme to urcite nedosiahli.

DAKUJEM!!!
Môžem len jednu otázku (nielen na Teba, ale i ďalších, ktorí boli odblokovaní) - máte ešte nejaké špeciálne postihy (tipu: zníženie konta, zákaz obchodovania na nejaké obdobie, zákaz obchodovania špeciálne s SK manažérmi :-D, atď)? Alebo si povedali, že ban na cca 10 dní pred koncom sezóny bol dostatočný trest?
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
jancef
Assistant Coach

Post by jancef »

Hippopotamus wrote:Môžem len jednu otázku (nielen na Teba, ale i ďalších, ktorí boli odblokovaní) - máte ešte nejaké špeciálne postihy (tipu: zníženie konta, zákaz obchodovania na nejaké obdobie, zákaz obchodovania špeciálne s SK manažérmi :-D, atď)? Alebo si povedali, že ban na cca 10 dní pred koncom sezóny bol dostatočný trest?
Konto mi znizene nebolo, a hned dnes som dal 3 hracov na transfer (dotrenovani mladici s nedostacujucou kvalitou), a kupil som jedneho, takze transfery mozme robit tiez (dufam, ze tie moje transfery nebudu brat ako provokaciu :D )

Inak, Razvanica mi v sobotu pisal, ze bud budeme odblokovani hned s nejakym postihom, alebo az na konci sezony, nakoniec to vypalilo takto.
A v oznamovacom maili o odblokovani uctu spomenul, ze sme stale povazovani serifami za podvodnikov, ale vzhladom na oklnosti prestupov by bolo nefer, aby sme dostali ban vsetci.

Jedine, co ma mrzi na situacii je, ze som mohol ist spat do C-cka, aj po tyzdni neaktivity som na 3. mieste bod od postupu, ale vzhladom na to, ze vychodziu zostavu mam nastavenu "B", tak moji najlepsi hraci maju nizku moralku.
Tak nevadi, skusim buducu sezonu - aj tak momentalne prevlada radost - aj vdaka vam chalani.
FC Jancefalogram

C.6
kopeckar

Post by kopeckar »

pupajdi13 wrote:Tak jsem ted videl přihlášeného i Milka,což mě těší :wink:
U mě se staví v 18 na přátelák a tak jsem se to dozvěděl ještě dřív než jsem vlezl na fórum. Snad se ty pravidla vylepší a nejen ony a zase se budou počty manažérů zvyšovat. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Nevím přesné počty "kdo-kolik" byli odbanováni ...ale jsem s naší prací spokojen (myslím,že jsmedosáhli víc,než jsme vubec čekali ) a všem Vám děkuju za podporu .

Je třeba taky poděkovat ( i když se Vám to některým nebude líbit ) i Razvanicovy, za to,že dokázal vzít své rozhodnutí zpět.
Znám spousty lidí,kteří si stojí za svým stuj co stuj , i když vědí,že to není uplně ono.
Takže díky i jemu.

Komunita se semkla a to je dobře.

a jak se říká :
Neděkuj - pamatuj :wink:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Dajo

Post by Dajo »

Hurá som späť!!! :D :D Páni a dámy Ďakujem!!!! Je jasné ako facka,že bez Vás by to nešlo. Klobúk dole a veľká poklona Vám patrí za to čo ste pre nás urobili. A bez šrámu na mojom účte. Tomu som neveril :shock:

Dajo
FC Trabant
Dajo
FK Laugaricio
šutr
Team President

Post by šutr »

Dajo wrote:
Hurá som späť!!! :D :D Páni a dámy Ďakujem!!!! Je jasné ako facka,že bez Vás by to nešlo. Klobúk dole a veľká poklona Vám patrí za to čo ste pre nás urobili. A bez šrámu na mojom účte. Tomu som neveril :shock:

Dajo
FC Trabant
Buď rád že Ti Razvanica nedal pokutu, jinak by Ti po banu hrozil hned bankrot :mrgreen:
Šutr
Šutrteam B3
Dajo

Post by Dajo »

šutr wrote:
Dajo wrote:

Dajo
FC Trabant
Buď rád že Ti Razvanica nedal pokutu, jinak by Ti po banu hrozil hned bankrot :mrgreen:
To je pravda :mrgreen: To by ma ten smiech tiež prešiel. Ale napísal som mu takú krátku,že Thank you :roll:

Dajo
FC Trabant
Dajo
FK Laugaricio
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”