zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

Woko
Member of the Soccer Project Association

Re: zajimavosti

Post by Woko »

Netris1 wrote:http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... ID=5666112
Ne, tohle už je vrchol. Na konec sezóny jsem si dal derby s Wokem, ale on se nestydí ani v tomto přátelském utkání podplácet mého gólmana (tradičního střelce penalt). To, že je lehce úplatný, vím už dlouho (jak jinak si vysvětlit 2 zahozené penalty při jiném derby?), ale tehdy šlo aspoň o soutěžní utkání. Jenže pan Woko podplácí i v přátelácích a tak Petr Lakomý nejdřív nedá penaltu v 70. minutě a pak v prvním kopu penaltového rozstřelu. :)
To nebyly moje peníze, to byly peníze Jardy :lol: Ten tvůj golman ani už neví, od koho bere :lol: Jinak test přes sezonou dobrej...
Jantar FC
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

léblík wrote:Tak tak to byli doby.To jsem prodal CF juniora se skrytou 70 a skily 96 a 96 za 9M...CM myslím jmenoval se Zakopal sice řezník s agresí přes 50 ale výkon byl nějakých 71 a šel az 10 míčů...Zlatý časy,taky nástu bylo trochu víc no,je to pryč 8) Takový hráč kdyby se mi povedl jako tobě byl bych spoko... :D
To predáš aj dnes, ale bude to to posledné, čo na SP spravíš ;-)
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
léblík

Post by léblík »

http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1

Pánové,rád bych se pochlubil.Tohoto kluka jsmekoupil za 500K.Energie je spadlá z 81 a ještě dva skilly popadané.V závěru bude mít hodnocení 84% a zahraje 68 8) Slušné co říkáte? :mrgreen:
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
Netris1

Post by Netris1 »

léblík wrote:http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1

Pánové,rád bych se pochlubil.Tohoto kluka jsmekoupil za 500K.Energie je spadlá z 81 a ještě dva skilly popadané.V závěru bude mít hodnocení 84% a zahraje 68 8) Slušné co říkáte? :mrgreen:
Prodej mi ho za 600k, ať vyděláš :wink:
Netris->Hell Riders->E.21
léblík

Post by léblík »

Netris1 wrote:
léblík wrote:http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1

Prodej mi ho za 600k, ať vyděláš :wink:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
classic
Team Manager

Post by classic »

mrakoplas44 wrote:Tak jsem narazil na názor že vyhrát ligu (né že by se mě to týkalo) je možné jenom když si nastřádáš cca 500mil a pak uděláš velký nákup. Doufám že mi někdo tento názor vyvrátí, protože takhle to nemám v plánu dělat. Chtěl bych dělat a dělám přestupy za pochodu asi kolem dvaceti za sezonu.
Uvidíme Čus

Já si myslím, že se třeba dá dostat do vyšších divizí (a třeba i do Áčka) i s menším balíkem. Možná se mnou bude souhlasit i manažer Resi z divize "A". Ale je asi pravda, že když máš peněz jako pecek z melounu, tak si ve virtuálním světě, kde se jen kupuje, můžeš koupit cokoliv a kohokoliv.
Nescafé, jak by řekl klasik a Classic jsem já. D-18, ale letíme dolůůů
Co stále nevím, jestli může voják v zastavárně zastavit stát.
nescafeclassic@email.cz

Image
mantel

Post by mantel »

classic wrote:
mrakoplas44 wrote:Tak jsem narazil na názor že vyhrát ligu (né že by se mě to týkalo) je možné jenom když si nastřádáš cca 500mil a pak uděláš velký nákup. Doufám že mi někdo tento názor vyvrátí, protože takhle to nemám v plánu dělat. Chtěl bych dělat a dělám přestupy za pochodu asi kolem dvaceti za sezonu.
Uvidíme Čus

Já si myslím, že se třeba dá dostat do vyšších divizí (a třeba i do Áčka) i s menším balíkem. Možná se mnou bude souhlasit i manažer Resi z divize "A". Ale je asi pravda, že když máš peněz jako pecek z melounu, tak si ve virtuálním světě, kde se jen kupuje, můžeš koupit cokoliv a kohokoliv.
Do Áčka se dá dostat i s mnohem menším balíkem peněz, ale pokud ho chceš vyhrát, tak ve stamilionech počítat musíš (ale 500 mega je moc).
classic
Team Manager

Post by classic »

mantel wrote:
classic wrote:
Uvidíme Čus

Do Áčka se dá dostat i s mnohem menším balíkem peněz, ale pokud ho chceš vyhrát, tak ve stamilionech počítat musíš (ale 500 mega je moc).

UF, tak to si asi Mrakoplaš oddychl, a já taky.
nescafeclassic@email.cz

Image
pavluša
Team Manager

Post by pavluša »

classic
Post subject: Re: zajimavosti
PostPosted: Tue Sep 21, 2010 6:29 pm
Team Manager

mrakoplas44 wrote:
Tak jsem narazil na názor že vyhrát ligu (né že by se mě to týkalo) je možné jenom když si nastřádáš cca 500mil a pak uděláš velký nákup. Doufám že mi někdo tento názor vyvrátí, protože takhle to nemám v plánu dělat. Chtěl bych dělat a dělám přestupy za pochodu asi kolem dvaceti za sezonu.
Uvidíme Čus

No a můj názor je ten, že se do A dostanu s kádrem co mám (+/- 20 mega) během 7-8 sezon, schválně se mrkněte co už mám za hráče a jak málo mě stáli, fakt je že 2-3 hráče jsem zaplatil velmi slušně cca 3 mega za jednoho, ale zase některé jsem měl skoro zadara, ale taky jsem si je vytrénoval.
pavluša
Team Manager

Post by pavluša »

léblík wrote:
ps2512 wrote:
léblík wrote::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a mě zase nic :roll: :mrgreen:
Mě taky ne... :cry: :evil: :mrgreen: :mrgreen:
:o Mě též ne :evil:
ps2512

Post by ps2512 »

Za dobu na SP a to jsem to dotáhl do A, jsem neměl na úctě víc než 10 M. :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

ps2512 wrote:Za dobu na SP a to jsem to dotáhl do A, jsem neměl na úctě víc než 10 M. :mrgreen:
Tak tento názor se mi zamlouvá.
Po dvou zápasech mám jeden bod tak hurá do Áčka.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
classic
Team Manager

Post by classic »

mrakoplas44 wrote:
ps2512 wrote:Za dobu na SP a to jsem to dotáhl do A, jsem neměl na úctě víc než 10 M. :mrgreen:
Tak tento názor se mi zamlouvá.
Po dvou zápasech mám jeden bod tak hurá do Áčka.

...... ale víš co se říká ... pospíchej pomalu !!
nescafeclassic@email.cz

Image
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Tak 3 dni som sa preťahal o hráča, nakoniec predvčerom konkurenti zrušili ponuky a moja (stále dosť nízka oproti trhovej cene hráča) ostala jediná. Po polnoci som vypínal PC a bol skoro presvedčený, že dnes po rannej simulácii príde hráč ku mne. A hoci nikto neprihodil, hráča nemám, prišla totiž pekná hláška:

Hi,

The contract of player Jose Mamede Thuram has ended. Your bid has now been cancelled, but your contract offer to the player is still valid.

Kind regards,
The board

Ja neviem, ale to ten predávajúci môže byť až taký debil, že mi to neodklepol deň pred automatickým predajom, aby z toho hráča niečo mal?
Sakra, to sú mi za ľudia :-(
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
ps2512

Post by ps2512 »

Hippopotamus wrote:Tak 3 dni som sa preťahal o hráča, nakoniec predvčerom konkurenti zrušili ponuky a moja (stále dosť nízka oproti trhovej cene hráča) ostala jediná. Po polnoci som vypínal PC a bol skoro presvedčený, že dnes po rannej simulácii príde hráč ku mne. A hoci nikto neprihodil, hráča nemám, prišla totiž pekná hláška:

Hi,

The contract of player Jose Mamede Thuram has ended. Your bid has now been cancelled, but your contract offer to the player is still valid.

Kind regards,
The board

Ja neviem, ale to ten predávajúci môže byť až taký debil, že mi to neodklepol deň pred automatickým predajom, aby z toho hráča niečo mal?
Sakra, to sú mi za ľudia :-(
třeba byl smazán...v tom případě hráč zůtane na TL ale jako volný hráč :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”