Netris1 wrote:http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... ID=5666112
Ne, tohle už je vrchol. Na konec sezóny jsem si dal derby s Wokem, ale on se nestydí ani v tomto přátelském utkání podplácet mého gólmana (tradičního střelce penalt). To, že je lehce úplatný, vím už dlouho (jak jinak si vysvětlit 2 zahozené penalty při jiném derby?), ale tehdy šlo aspoň o soutěžní utkání. Jenže pan Woko podplácí i v přátelácích a tak Petr Lakomý nejdřív nedá penaltu v 70. minutě a pak v prvním kopu penaltového rozstřelu.
To nebyly moje peníze, to byly peníze Jardy Ten tvůj golman ani už neví, od koho bere Jinak test přes sezonou dobrej...
Jantar FC
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
léblík wrote:Tak tak to byli doby.To jsem prodal CF juniora se skrytou 70 a skily 96 a 96 za 9M...CM myslím jmenoval se Zakopal sice řezník s agresí přes 50 ale výkon byl nějakých 71 a šel az 10 míčů...Zlatý časy,taky nástu bylo trochu víc no,je to pryč Takový hráč kdyby se mi povedl jako tobě byl bych spoko...
To predáš aj dnes, ale bude to to posledné, čo na SP spravíš
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Pánové,rád bych se pochlubil.Tohoto kluka jsmekoupil za 500K.Energie je spadlá z 81 a ještě dva skilly popadané.V závěru bude mít hodnocení 84% a zahraje 68 Slušné co říkáte?
Pánové,rád bych se pochlubil.Tohoto kluka jsmekoupil za 500K.Energie je spadlá z 81 a ještě dva skilly popadané.V závěru bude mít hodnocení 84% a zahraje 68 Slušné co říkáte?
mrakoplas44 wrote:Tak jsem narazil na názor že vyhrát ligu (né že by se mě to týkalo) je možné jenom když si nastřádáš cca 500mil a pak uděláš velký nákup. Doufám že mi někdo tento názor vyvrátí, protože takhle to nemám v plánu dělat. Chtěl bych dělat a dělám přestupy za pochodu asi kolem dvaceti za sezonu.
Uvidíme Čus
Já si myslím, že se třeba dá dostat do vyšších divizí (a třeba i do Áčka) i s menším balíkem. Možná se mnou bude souhlasit i manažer Resi z divize "A". Ale je asi pravda, že když máš peněz jako pecek z melounu, tak si ve virtuálním světě, kde se jen kupuje, můžeš koupit cokoliv a kohokoliv.
Nescafé, jak by řekl klasik a Classic jsem já. D-18, ale letíme dolůůů Co stále nevím, jestli může voják v zastavárně zastavit stát. nescafeclassic@email.cz
mrakoplas44 wrote:Tak jsem narazil na názor že vyhrát ligu (né že by se mě to týkalo) je možné jenom když si nastřádáš cca 500mil a pak uděláš velký nákup. Doufám že mi někdo tento názor vyvrátí, protože takhle to nemám v plánu dělat. Chtěl bych dělat a dělám přestupy za pochodu asi kolem dvaceti za sezonu.
Uvidíme Čus
Já si myslím, že se třeba dá dostat do vyšších divizí (a třeba i do Áčka) i s menším balíkem. Možná se mnou bude souhlasit i manažer Resi z divize "A". Ale je asi pravda, že když máš peněz jako pecek z melounu, tak si ve virtuálním světě, kde se jen kupuje, můžeš koupit cokoliv a kohokoliv.
Do Áčka se dá dostat i s mnohem menším balíkem peněz, ale pokud ho chceš vyhrát, tak ve stamilionech počítat musíš (ale 500 mega je moc).
Uvidíme Čus
Do Áčka se dá dostat i s mnohem menším balíkem peněz, ale pokud ho chceš vyhrát, tak ve stamilionech počítat musíš (ale 500 mega je moc).
UF, tak to si asi Mrakoplaš oddychl, a já taky.
Nescafé, jak by řekl klasik a Classic jsem já. D-18, ale letíme dolůůů Co stále nevím, jestli může voják v zastavárně zastavit stát. nescafeclassic@email.cz
classic
Post subject: Re: zajimavosti
PostPosted: Tue Sep 21, 2010 6:29 pm
Team Manager
mrakoplas44 wrote:
Tak jsem narazil na názor že vyhrát ligu (né že by se mě to týkalo) je možné jenom když si nastřádáš cca 500mil a pak uděláš velký nákup. Doufám že mi někdo tento názor vyvrátí, protože takhle to nemám v plánu dělat. Chtěl bych dělat a dělám přestupy za pochodu asi kolem dvaceti za sezonu.
Uvidíme Čus
No a můj názor je ten, že se do A dostanu s kádrem co mám (+/- 20 mega) během 7-8 sezon, schválně se mrkněte co už mám za hráče a jak málo mě stáli, fakt je že 2-3 hráče jsem zaplatil velmi slušně cca 3 mega za jednoho, ale zase některé jsem měl skoro zadara, ale taky jsem si je vytrénoval.
ps2512 wrote:Za dobu na SP a to jsem to dotáhl do A, jsem neměl na úctě víc než 10 M.
Tak tento názor se mi zamlouvá.
Po dvou zápasech mám jeden bod tak hurá do Áčka.
...... ale víš co se říká ... pospíchej pomalu !!
Tak 3 dni som sa preťahal o hráča, nakoniec predvčerom konkurenti zrušili ponuky a moja (stále dosť nízka oproti trhovej cene hráča) ostala jediná. Po polnoci som vypínal PC a bol skoro presvedčený, že dnes po rannej simulácii príde hráč ku mne. A hoci nikto neprihodil, hráča nemám, prišla totiž pekná hláška:
Hi,
The contract of player Jose Mamede Thuram has ended. Your bid has now been cancelled, but your contract offer to the player is still valid.
Kind regards,
The board
Ja neviem, ale to ten predávajúci môže byť až taký debil, že mi to neodklepol deň pred automatickým predajom, aby z toho hráča niečo mal?
Sakra, to sú mi za ľudia
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Hippopotamus wrote:Tak 3 dni som sa preťahal o hráča, nakoniec predvčerom konkurenti zrušili ponuky a moja (stále dosť nízka oproti trhovej cene hráča) ostala jediná. Po polnoci som vypínal PC a bol skoro presvedčený, že dnes po rannej simulácii príde hráč ku mne. A hoci nikto neprihodil, hráča nemám, prišla totiž pekná hláška:
Hi,
The contract of player Jose Mamede Thuram has ended. Your bid has now been cancelled, but your contract offer to the player is still valid.
Kind regards,
The board
Ja neviem, ale to ten predávajúci môže byť až taký debil, že mi to neodklepol deň pred automatickým predajom, aby z toho hráča niečo mal?
Sakra, to sú mi za ľudia
třeba byl smazán...v tom případě hráč zůtane na TL ale jako volný hráč
Start 16S H.1403 (6.,2.) MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci