Ulovte 5 pøátel a obdržíte zdarma èlenství v SPFA na 2 mìsíce. Pokud jich zaène hrát díky Vám 20, obdržíte zdarma dokonce 6 mìsícù èlenství v SPFA. Pokud Vaši pøátelé vydrží hrát dostateènì dlouho, automaticky získáte slíbené èlenství v SPFA. Samozøejmì nezapoèítáváme manažery, kteøí již hráli nebo byli pøizvání nìkým jiným. Také nezapomínejte, že je pøísnì zakázáno vlastnit na SoccerProjectu více než jeden tým!
to pøispívám sám pro sebe to nikdo muj pøíspìvek nevidí, vypadá to jako že asi ne, sakra proè
Papa Bouba Diop wrote:mám dotaz: ovlivòuje výše fyzièky rychlost tréninku?díky za odpovìï
happyna17 wrote:to pøispívám sám pro sebe to nikdo muj pøíspìvek nevidí, vypadá to jako že asi ne, sakra proè
Papa Bouba Diop wrote:mám dotaz: ovlivòuje výše fyzièky rychlost tréninku?díky za odpovìï
nikdy sem o tom neslyšel
sakra já jsem si toho poètu 5ti manažerù vùbec nevšiml...vidìl jsem jenom tu 20tku
no k tomu tréninku...jenom mì zarazilo, že u mého RB (18let) - fyzièka 15% a LM (20 let) - fyzièka 41% se po dvou simulacích hodnota skillu nezmìnila
Tak to jo. já už myslel, že fakt nikdo moje pøíspìvky nevidí.
A ten tréning - mùže to bejt tím, že hráèi jsou hodnì mladí (takže jejich tréning trvá pomaleji) a nebo to taky mùže bejt tím, že zrovna ten skill co trénujou jim klesl Pøiklánim se k první možnosti
happyna17 wrote:A ten tréning - mùže to bejt tím, že hráèi jsou hodnì mladí (takže jejich tréning trvá pomaleji) a nebo to taky mùže bejt tím, že zrovna ten skill co trénujou jim klesl Pøiklánim se k první možnosti
no hele teï jsem zkouknul SPMT a u mého RB Mijajlovice se od 7.9. (14:00) do teï (12.9. - 04:00) zvedl jeho skill Síla pouze o 6 bodù pøitom napøíklad v dobì od 30.8.(10:00)-1.9.(14:00) se mu zvedly Hlavièky o 15 bodù
takže nevím...buï mì ta hodnota jeho skillu neustále klesá aniž bych si toho všiml nebo v tom musí být nìco jiného
btw. u toho LM, co jsem uvádìl se už hodnoty zvedají tak jak mají
PapaBoubaDiop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi
happyna17 wrote:A ten tréning - mùže to bejt tím, že hráèi jsou hodnì mladí (takže jejich tréning trvá pomaleji) a nebo to taky mùže bejt tím, že zrovna ten skill co trénujou jim klesl Pøiklánim se k první možnosti
no hele teï jsem zkouknul SPMT a u mého RB Mijajlovice se od 7.9. (14:00) do teï (12.9. - 04:00) zvedl jeho skill Síla pouze o 6 bodù pøitom napøíklad v dobì od 30.8.(10:00)-1.9.(14:00) se mu zvedly Hlavièky o 15 bodù
takže nevím...buï mì ta hodnota jeho skillu neustále klesá aniž bych si toho všiml nebo v tom musí být nìco jiného
Mì se stává u dorostencù že se mrknu jak se trénují v 10:00 a trénovaný skill ná 65 a pøijdu ve 22:00 a má trénovaný skill 60...je to tím že bìhem dne mu spadl o 10 níž a vytrénoval jen 5......takže i tak to mùže být
Mì se stává u dorostencù že se mrknu jak se trénují v 10:00 a trénovaný skill ná 65 a pøijdu ve 22:00 a má trénovaný skill 60...je to tím že bìhem dne mu spadl o 10 níž a vytrénoval jen 5......takže i tak to mùže být
neøíkám, že ne...uvidím teï po simulaci, ale žádného snížení jsem si nevšimnul
EDIT: tak to má poøád na hodnotì 37...to už pøece neni normální
PapaBoubaDiop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi