Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Papa Bouba Diop
Member of the Soccer Project Association

Post by Papa Bouba Diop »

JoudeN wrote:A když pøizvu jen jednoho dostanu nìco? :)
za jednoho mùžeš mít tak akorát dobrej pocit :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
JoudeN
Team Board Member

Post by JoudeN »

Papa Bouba Diop wrote:
Takže abych nìco dostal mám jich pozvat minimálnì kolik? :D A nechce mi nìkdo nakreslit jak je mám sehnat? :D:D
JoudeN - FC JoudicE
-------------------------------------------------------
24th season - H.1863 - 6
25th season - H.1863 - ?
26th season - ?.???? - ?
27th season - ?.???? - ?
Papa Bouba Diop

JoudeN wrote:
Papa Bouba Diop wrote:
Takže abych nìco dostal mám jich pozvat minimálnì kolik? :D A nechce mi nìkdo nakreslit jak je mám sehnat? :D:D
nìco mì øíká, že za 5 pozvaných manažerù už nìco je (ale možná kecám)...ale musí se pøihlašovat pravidelnì asi mìsíc (možná zase kecám) :)

takže si pro jistotu poèkej na názor nìkoho, kdo s tím má vìtší zkušenosti
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Papa Bouba Diop

mám dotaz: ovlivòuje výše fyzièky rychlost tréninku?díky za odpovìï
JoudeN
Team Board Member

Post by JoudeN »

Papa Bouba Diop wrote:mám dotaz: ovlivòuje výše fyzièky rychlost tréninku?díky za odpovìï
Já si myslím, že ne.... ale poèkej si na názor nìkoho, kdo s tím má vìttší zkušenosti :D
JoudeN - FC JoudicE
24th season - H.1863 - 6
25th season - H.1863 - ?
26th season - ?.???? - ?
27th season - ?.???? - ?
happyna17

Post by happyna17 »

happyna17 wrote:
JoudeN wrote:Když nìkoho pøizvu....Dostanu SPFA? :)
Ulovte 5 pøátel a obdržíte zdarma èlenství v SPFA na 2 mìsíce. Pokud jich zaène hrát díky Vám 20, obdržíte zdarma dokonce 6 mìsícù èlenství v SPFA.
Pokud Vaši pøátelé vydrží hrát dostateènì dlouho, automaticky získáte slíbené èlenství v SPFA. Samozøejmì nezapoèítáváme manažery, kteøí již hráli nebo byli pøizvání nìkým jiným. Také nezapomínejte, že je pøísnì zakázáno vlastnit na SoccerProjectu více než jeden tým!
to pøispívám sám pro sebe :idea: to nikdo muj pøíspìvek nevidí, vypadá to jako že asi ne, sakra proè :?:
Papa Bouba Diop wrote:mám dotaz: ovlivòuje výše fyzièky rychlost tréninku?díky za odpovìï
nikdy sem o tom neslyšel :idea:
Papa Bouba Diop

happyna17 wrote:to pøispívám sám pro sebe :idea: to nikdo muj pøíspìvek nevidí, vypadá to jako že asi ne, sakra proè :?:
:lol: sakra já jsem si toho poètu 5ti manažerù vùbec nevšiml...vidìl jsem jenom tu 20tku

no k tomu tréninku...jenom mì zarazilo, že u mého RB (18let) - fyzièka 15% a LM (20 let) - fyzièka 41% se po dvou simulacích hodnota skillu nezmìnila
happyna17

Post by happyna17 »

Papa Bouba Diop wrote:
happyna17 wrote:to pøispívám sám pro sebe :idea: to nikdo muj pøíspìvek nevidí, vypadá to jako že asi ne, sakra proè :?:
:lol: sakra já jsem si toho poètu 5ti manažerù vùbec nevšiml...vidìl jsem jenom tu 20tku

no k tomu tréninku...jenom mì zarazilo, že u mého RB (18let) - fyzièka 15% a LM (20 let) - fyzièka 41% se po dvou simulacích hodnota skillu nezmìnila
Tak to jo. já už myslel, že fakt nikdo moje pøíspìvky nevidí.
A ten tréning - mùže to bejt tím, že hráèi jsou hodnì mladí (takže jejich tréning trvá pomaleji) a nebo to taky mùže bejt tím, že zrovna ten skill co trénujou jim klesl :idea: Pøiklánim se k první možnosti :wink:
JoudeN
Team Board Member

Post by JoudeN »

happyna17 wrote: Tak to jo. já už myslel, že fakt nikdo moje pøíspìvky nevidí.
Já ho vidìl omg! Vždyt sem na nìj i reagoval...
JoudeN - FC JoudicE
24th season - H.1863 - 6
25th season - H.1863 - ?
26th season - ?.???? - ?
27th season - ?.???? - ?
happyna17

Post by happyna17 »

JoudeN wrote:
happyna17 wrote: Tak to jo. já už myslel, že fakt nikdo moje pøíspìvky nevidí.
Já ho vidìl omg! Vždyt sem na nìj i reagoval...
Otázka a když pøizvu jednoho :wink: Tak sem to bral jako, že si ho teda nevidìl a nic si se tam nedoèet :idea:
Papa Bouba Diop

happyna17 wrote:A ten tréning - mùže to bejt tím, že hráèi jsou hodnì mladí (takže jejich tréning trvá pomaleji) a nebo to taky mùže bejt tím, že zrovna ten skill co trénujou jim klesl :idea: Pøiklánim se k první možnosti :wink:
no hele teï jsem zkouknul SPMT a u mého RB Mijajlovice se od 7.9. (14:00) do teï (12.9. - 04:00) zvedl jeho skill Síla pouze o 6 bodù :arrow: pøitom napøíklad v dobì od 30.8.(10:00)-1.9.(14:00) se mu zvedly Hlavièky o 15 bodù

takže nevím...buï mì ta hodnota jeho skillu neustále klesá aniž bych si toho všiml nebo v tom musí být nìco jiného

btw. u toho LM, co jsem uvádìl se už hodnoty zvedají tak jak mají
ps2512

Post by ps2512 »

Papa Bouba Diop wrote:
happyna17 wrote:A ten tréning - mùže to bejt tím, že hráèi jsou hodnì mladí (takže jejich tréning trvá pomaleji) a nebo to taky mùže bejt tím, že zrovna ten skill co trénujou jim klesl :idea: Pøiklánim se k první možnosti :wink:
no hele teï jsem zkouknul SPMT a u mého RB Mijajlovice se od 7.9. (14:00) do teï (12.9. - 04:00) zvedl jeho skill Síla pouze o 6 bodù :arrow: pøitom napøíklad v dobì od 30.8.(10:00)-1.9.(14:00) se mu zvedly Hlavièky o 15 bodù

takže nevím...buï mì ta hodnota jeho skillu neustále klesá aniž bych si toho všiml nebo v tom musí být nìco jiného

Mì se stává u dorostencù že se mrknu jak se trénují v 10:00 a trénovaný skill ná 65 a pøijdu ve 22:00 a má trénovaný skill 60...je to tím že bìhem dne mu spadl o 10 níž a vytrénoval jen 5......takže i tak to mùže být
Papa Bouba Diop

ps2512 wrote:
Papa Bouba Diop wrote:

Mì se stává u dorostencù že se mrknu jak se trénují v 10:00 a trénovaný skill ná 65 a pøijdu ve 22:00 a má trénovaný skill 60...je to tím že bìhem dne mu spadl o 10 níž a vytrénoval jen 5......takže i tak to mùže být
neøíkám, že ne...uvidím teï po simulaci, ale žádného snížení jsem si nevšimnul

EDIT: tak to má poøád na hodnotì 37...to už pøece neni normální
Mirek
Team Board Member

Post by Mirek »

Když jsem prodal hráèe, musel jsem zaplatit agentovi a bývalému majiteli 2+1% To jsou pevná danì nebo se nìjak mìní?
Error

Post by Error »

Mirek wrote:Když jsem prodal hráèe, musel jsem zaplatit agentovi a bývalému majiteli 2+1% To jsou pevná danì nebo se nìjak mìní?
Je to pevné, má to takhle bohužel každý
Error >> FK Lipina
Image
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”