za jednoho mùžeš mít tak akorát dobrej pocitJoudeN wrote:A když pøizvu jen jednoho dostanu nìco?
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
Papa Bouba Diop
- Member of the Soccer Project Association
Takže abych nìco dostal mám jich pozvat minimálnì kolik?Papa Bouba Diop wrote:
za jednoho mùžeš mít tak akorát dobrej pocit
JoudeN - FC JoudicE
-------------------------------------------------------
24th season - H.1863 - 6
25th season - H.1863 - ?
26th season - ?.???? - ?
27th season - ?.???? - ?
24th season - H.1863 - 6
25th season - H.1863 - ?
26th season - ?.???? - ?
27th season - ?.???? - ?
-
Papa Bouba Diop
nìco mì øíká, že za 5 pozvaných manažerù už nìco je (ale možná kecám)...ale musí se pøihlašovat pravidelnì asi mìsíc (možná zase kecám)JoudeN wrote:Takže abych nìco dostal mám jich pozvat minimálnì kolik?Papa Bouba Diop wrote:
za jednoho mùžeš mít tak akorát dobrej pocitA nechce mi nìkdo nakreslit jak je mám sehnat?
:D
takže si pro jistotu poèkej na názor nìkoho, kdo s tím má vìtší zkušenosti
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 
-
Papa Bouba Diop
Já si myslím, že ne.... ale poèkej si na názor nìkoho, kdo s tím má vìttší zkušenostiPapa Bouba Diop wrote:mám dotaz: ovlivòuje výše fyzièky rychlost tréninku?díky za odpovìï
JoudeN - FC JoudicE
24th season - H.1863 - 6
25th season - H.1863 - ?
26th season - ?.???? - ?
27th season - ?.???? - ?
24th season - H.1863 - 6
25th season - H.1863 - ?
26th season - ?.???? - ?
27th season - ?.???? - ?
-
happyna17
to pøispívám sám pro sebehappyna17 wrote:JoudeN wrote:Když nìkoho pøizvu....Dostanu SPFA?Ulovte 5 pøátel a obdržíte zdarma èlenství v SPFA na 2 mìsíce. Pokud jich zaène hrát díky Vám 20, obdržíte zdarma dokonce 6 mìsícù èlenství v SPFA.
Pokud Vaši pøátelé vydrží hrát dostateènì dlouho, automaticky získáte slíbené èlenství v SPFA. Samozøejmì nezapoèítáváme manažery, kteøí již hráli nebo byli pøizvání nìkým jiným. Také nezapomínejte, že je pøísnì zakázáno vlastnit na SoccerProjectu více než jeden tým!
nikdy sem o tom neslyšelPapa Bouba Diop wrote:mám dotaz: ovlivòuje výše fyzièky rychlost tréninku?díky za odpovìï
-
Papa Bouba Diop
happyna17 wrote:to pøispívám sám pro sebeto nikdo muj pøíspìvek nevidí, vypadá to jako že asi ne, sakra proè
nikdy sem o tom neslyšelPapa Bouba Diop wrote:mám dotaz: ovlivòuje výše fyzièky rychlost tréninku?díky za odpovìï
no k tomu tréninku...jenom mì zarazilo, že u mého RB (18let) - fyzièka 15% a LM (20 let) - fyzièka 41% se po dvou simulacích hodnota skillu nezmìnila
-
happyna17
Tak to jo. já už myslel, že fakt nikdo moje pøíspìvky nevidí.Papa Bouba Diop wrote:happyna17 wrote:to pøispívám sám pro sebeto nikdo muj pøíspìvek nevidí, vypadá to jako že asi ne, sakra proè
nikdy sem o tom neslyšelPapa Bouba Diop wrote:mám dotaz: ovlivòuje výše fyzièky rychlost tréninku?díky za odpovìïsakra já jsem si toho poètu 5ti manažerù vùbec nevšiml...vidìl jsem jenom tu 20tku
no k tomu tréninku...jenom mì zarazilo, že u mého RB (18let) - fyzièka 15% a LM (20 let) - fyzièka 41% se po dvou simulacích hodnota skillu nezmìnila
A ten tréning - mùže to bejt tím, že hráèi jsou hodnì mladí (takže jejich tréning trvá pomaleji) a nebo to taky mùže bejt tím, že zrovna ten skill co trénujou jim klesl
Já ho vidìl omg! Vždyt sem na nìj i reagoval...happyna17 wrote: Tak to jo. já už myslel, že fakt nikdo moje pøíspìvky nevidí.
JoudeN - FC JoudicE
24th season - H.1863 - 6
25th season - H.1863 - ?
26th season - ?.???? - ?
27th season - ?.???? - ?
24th season - H.1863 - 6
25th season - H.1863 - ?
26th season - ?.???? - ?
27th season - ?.???? - ?
-
Papa Bouba Diop
no hele teï jsem zkouknul SPMT a u mého RB Mijajlovice se od 7.9. (14:00) do teï (12.9. - 04:00) zvedl jeho skill Síla pouze o 6 bodùhappyna17 wrote:A ten tréning - mùže to bejt tím, že hráèi jsou hodnì mladí (takže jejich tréning trvá pomaleji) a nebo to taky mùže bejt tím, že zrovna ten skill co trénujou jim kleslPøiklánim se k první možnosti
takže nevím...buï mì ta hodnota jeho skillu neustále klesá aniž bych si toho všiml nebo v tom musí být nìco jiného
btw. u toho LM, co jsem uvádìl se už hodnoty zvedají tak jak mají
-
ps2512
Mì se stává u dorostencù že se mrknu jak se trénují v 10:00 a trénovaný skill ná 65 a pøijdu ve 22:00 a má trénovaný skill 60...je to tím že bìhem dne mu spadl o 10 níž a vytrénoval jen 5......takže i tak to mùže býtPapa Bouba Diop wrote:no hele teï jsem zkouknul SPMT a u mého RB Mijajlovice se od 7.9. (14:00) do teï (12.9. - 04:00) zvedl jeho skill Síla pouze o 6 bodùhappyna17 wrote:A ten tréning - mùže to bejt tím, že hráèi jsou hodnì mladí (takže jejich tréning trvá pomaleji) a nebo to taky mùže bejt tím, že zrovna ten skill co trénujou jim kleslPøiklánim se k první možnosti
pøitom napøíklad v dobì od 30.8.(10:00)-1.9.(14:00) se mu zvedly Hlavièky o 15 bodù
takže nevím...buï mì ta hodnota jeho skillu neustále klesá aniž bych si toho všiml nebo v tom musí být nìco jiného
-
Papa Bouba Diop
neøíkám, že ne...uvidím teï po simulaci, ale žádného snížení jsem si nevšimnulps2512 wrote:Mì se stává u dorostencù že se mrknu jak se trénují v 10:00 a trénovaný skill ná 65 a pøijdu ve 22:00 a má trénovaný skill 60...je to tím že bìhem dne mu spadl o 10 níž a vytrénoval jen 5......takže i tak to mùže býtPapa Bouba Diop wrote:no hele teï jsem zkouknul SPMT a u mého RB Mijajlovice se od 7.9. (14:00) do teï (12.9. - 04:00) zvedl jeho skill Síla pouze o 6 bodùhappyna17 wrote:A ten tréning - mùže to bejt tím, že hráèi jsou hodnì mladí (takže jejich tréning trvá pomaleji) a nebo to taky mùže bejt tím, že zrovna ten skill co trénujou jim kleslPøiklánim se k první možnosti
pøitom napøíklad v dobì od 30.8.(10:00)-1.9.(14:00) se mu zvedly Hlavièky o 15 bodù
EDIT: tak to má poøád na hodnotì 37...to už pøece neni normální