to oslicek: Gratulace k zopakovaní 3.místa!oslicek wrote:oslicci budou mít dneska velkou oslavu neb se jim povedlo souhrou šťastných výsledků uhájit třetí místo už tři kola před koncem. vzhledem k tomu, že cílem byla záchrana, tak je to naprosto úžasné a nečekané. nebudu si ale nalhávat, že třetí místo je zasloužené neb random fucktor mi tuto sezónu přál mírou neuvěřitelnou až mi byla místy hanba, vedle velice příznivého losu přes štěstí na agresivitu rozhodčích i na množství bodů při nižších součtech než soupeř. při pohledu na dnešní utkání mi bylo soupeře líto, s body sem naprosto nepočítal (šlo mi kvůli kartám a zraněním postavit 13 hráčů...) a při pohledu na los bude mít williams co dělat, aby se udržel. chtěl sem sice rozprodat během posledního týdne sezóny co půjde, ale vzhledem k strastiplné situaci zejména kolem záchrany budu k českým kolegům férový a hrát na maximum až do posledního kola. docela mi přeje i agresivita rozhodčích - v pondělí mám 20, což je pro mě proti utd ideální a ve čtvrtek proti bizonovi máme killera na 100, takže to bude klasická ruleta.
nečekaně se dramatizuje i situace v boji o titul, resiho zastihla odvetná část ve skvělé formě, zatímco juliovi random moc nepřeje - troufám si tvrdit, že resi bude mít naději ještě v posledním kole.
no, a boj o záchranu - ještě pořád je poměrně reálné, že české týmy budou seřazeny od druhého po deváté místo, tak chlapi hurá na to!
Je pravda, že chlapci z The Williams Soccer se trochu nečekaně přimíchali do boje o záchranu - z posledních 7 ligových zápasů mají pouze 1 výhru a 1 remízu.