Divize A

Moderator: Czech Moderators

tom17
Team President

Re: Divize A

Post by tom17 »

oslicek wrote:oslicci budou mít dneska velkou oslavu neb se jim povedlo souhrou šťastných výsledků uhájit třetí místo už tři kola před koncem. vzhledem k tomu, že cílem byla záchrana, tak je to naprosto úžasné a nečekané. nebudu si ale nalhávat, že třetí místo je zasloužené neb random fucktor mi tuto sezónu přál mírou neuvěřitelnou až mi byla místy hanba, vedle velice příznivého losu přes štěstí na agresivitu rozhodčích i na množství bodů při nižších součtech než soupeř. při pohledu na dnešní utkání mi bylo soupeře líto, s body sem naprosto nepočítal (šlo mi kvůli kartám a zraněním postavit 13 hráčů...) a při pohledu na los bude mít williams co dělat, aby se udržel. chtěl sem sice rozprodat během posledního týdne sezóny co půjde, ale vzhledem k strastiplné situaci zejména kolem záchrany budu k českým kolegům férový a hrát na maximum až do posledního kola. docela mi přeje i agresivita rozhodčích - v pondělí mám 20, což je pro mě proti utd ideální a ve čtvrtek proti bizonovi máme killera na 100, takže to bude klasická ruleta.

nečekaně se dramatizuje i situace v boji o titul, resiho zastihla odvetná část ve skvělé formě, zatímco juliovi random moc nepřeje - troufám si tvrdit, že resi bude mít naději ještě v posledním kole.

no, a boj o záchranu - ještě pořád je poměrně reálné, že české týmy budou seřazeny od druhého po deváté místo, tak chlapi hurá na to!
to oslicek: Gratulace k zopakovaní 3.místa!

Je pravda, že chlapci z The Williams Soccer se trochu nečekaně přimíchali do boje o záchranu - z posledních 7 ligových zápasů mají pouze 1 výhru a 1 remízu.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
pupajdi13
Member of the Soccer Project Association

Post by pupajdi13 »

oslicek wrote: ale vzhledem k strastiplné situaci zejména kolem záchrany budu k českým kolegům férový a hrát na maximum až do posledního kola.
a to Tě ctí :wink: lorde
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
mouven

Post by mouven »

Stesti nakonec pralo a vezu dalsi bod.. Sice pro klid jsem chtel uhrat 6 bodu, mam 5 a moc klidnej zrovna nejsem:-D Takovy nervy zrovna o Vanocich:-D
FK Bolka FOREVER
kopeckar

Post by kopeckar »

Super chlapi, bojujte jako český lvi. Držím všem palce. I těm nahoře, bylo by krásné ten titul vrátit po letech do českých rukou, resp. nohou, tak i těm dole. Pánové pevný nervy a nenechat se vylučovat. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

tom17 wrote: Doufám, že Pattrick v pondělí u něj zabojuje a hlavně zaboduje :)

Situace v boji o záchranu je nadále značně komplikovaná, šestý a jedenáctý celek tabulky dělí pouhé dva body, přičemž v závěsu ještě číhá dvanáctý Bizone.

Hodně zdaru ve zbývajících třech zápasech :!:
no potom co si ztratil u mě, jsem myslel, že Ti pomůžu a budu hrát naplno, bohužel po dnešní smolné remize je to se mnou hodně nahnutý a tak musím upřednostit vlastní záchranu... určitě to nevypustím, ale úterní zápas s Bizonama je poslední doma a je to boj na život a záchranu :roll: ...... ty musíš doufat hlavně v úterý, kdy hraje Widlak u Strakapouda a tam je šance...
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
agamator
Team Manager

Post by agamator »

Image

Tak jsem se na ty poslední tři kola podíval blíž, abysme všichni věděli, jak to tam vůbec vypadá :) Jakékoliv připomínky a diskusi uvítám :wink:
Na záchranu bude stačit nejspíš 44 bodů, případně 45 :wink:
Škoda, že resi pokazil zápasy v kterých byl jasným favoritem, takhle je titul pro ČR už jen v oblasti teorie...škoda, letos tam šance byla obrovská :roll:
Agamator, FK CHMEL, C.6
mouven

Post by mouven »

Moc hezky a musim souhlasit, ze Ucko ma rozhodne los nejhorsi a s nim Patrik
Kdyz vezmu sebe, tak v pondeli Pupajdi by mely byt 3 body, ale rozhodci je 91 a to se muze stat uplne vsechno.. navic odpolko hraju 3 tury takze uterek vidim stejne na 0 a asi zkusim poladit trenera, ale stejne to na body s wiliamsem moc nevidim a ctvrtek si docela verim.. budu odpocatej a mel bych dat 148-9 a to venku Michal po poharu neda.. Dle predpokladu prekvapko, prohra, vyhra.. ale random je svine:-D
A kdo sestoupi, tak budou klicove 2 zapasy, jestli Oslicek ucko sejme, tak mu moc sanci nedavam, ale ucko dokaze zahrat hodne vysoko.. a potom uterni zapas Patrika s Bizony.. ten ma velkou vyhodu, ze hraje u zoeloe a muze cenznout trenera a nevim, jak je na tom Patrik..
A o titul jedina sance Toma je uterni Widlakuv zapas s Michalem, ktery v po hraje se spteam a muze taktizovat.. jenze i tak by meli stejne bodu.. stejne vyher a goly jdou pro Julia.. takze by jeste musel zauradovat mr Random
FK Bolka FOREVER
tom17
Team President

Post by tom17 »

agamator wrote:
(tabulka)

Tak jsem se na ty poslední tři kola podíval blíž, abysme všichni věděli, jak to tam vůbec vypadá :) Jakékoliv připomínky a diskusi uvítám :wink:
Na záchranu bude stačit nejspíš 44 bodů, případně 45 :wink:
Škoda, že resi pokazil zápasy v kterých byl jasným favoritem, takhle je titul pro ČR už jen v oblasti teorie...škoda, letos tam šance byla obrovská :roll:
Moc pěkná tabulka!

Upřímně - musím říct, že jsem nečekal, že budu v podstatě až do konce ve hře o titul. Doufal jsem, že při shodě okolností by to mohlo vyjít minulou nebo předminulou sezónu, kdy byl můj tým na vrcholu. V současnosti mám všechny hráče ve věku 28 až 36 let (až na jednu pro ligu nepoužitelnou výjimku), z toho u 9 z nich už došlo vzhledem k věku k poklesu výkonu.

Díval jsem se do mé historie a příliš nesouhlasím s tím, že jsem pokazil zápasy, ve kterých jsem byl jasným favoritem.
Zaznamenal jsem dosud 7 ztát:
2.kolo: v Blšanech remíza 0:0 – Bono byl ještě při síle a po výkonech 145:144 jsem mohl být rád za remízu
5.kolo: u Buníků remíza 1:1 – Bunicii ještě na vrcholu podali výkon 150, já jsem dostal červenou kartu a opět jsem byl vděčný po horším výkonu za remízu
9.kolo: prohra u Julia - tady jsem doufal jedině v pomoc randomu (rozhodčí 79), ale ta se nekonala
11.kolo: prohra u The Williams Soccer Boys – vzhledem k lavině zranění dopředu prohraný zápas, bohužel zde jsem udělal chybu v tom, že jsem se s tím nesmířil a nevypustil ho – naopak šel jsem do něj naplno, vyměnil jsem trenéra a nasadil hráče, kteří se mi vykartovali pro další zápas – bohužel k bodům to nevedlo
12.kolo: prohra doma s Michalem – to byl zápas, ve kterém jsem doplatil na moji nesoudnost v předchozím kole, poněvadž právě před zápasem s Michalem jsem měl měnit trenéra a nastoupit s šetřenými hráči – Michal nepodal v pátek oslnivý výkon (145), ale tentokrát to na mě bohužel stačilo
14. kolo: prohra venku u u utd – bohužel pořád problémy se zraněnými, výkon pouze 143 a zasloužená prohra
25.kolo: remíza u Pattricka – tady mě random obral po výkonech 143-147 o 2 body, ale jinak si na něj příliš stěžovat nemůžu (zachovej mi prosím nadále přízeň :) )

Teď už nesmím zaváhat a naopak doufat, že Julius dvakrát ztratí. No malá šance tu je a především dalších mých 8-10 sezón tu taková určitě nebude, takže se z ní těším :D
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
agamator
Team Manager

Post by agamator »

tom17 wrote:...
Jj, asi i smůla, že jsi Blšany a Buníky měl na začátku sezony venku :|
Ale já Williamsovo hochům na čtvrtek věřím :) Úplně ideální by bylo, kdyby to v pondělí a úterý zkazil a namočil se do sestupu, pak by proti mě vypustil ve středu SP pohár :twisted: a jel vyloupit Juliuse :lol: :mrgreen: :lol: Takže budeš asi se mnou fandit v pondělí buníkům a v úterý mouvenovi 8)
Agamator, FK CHMEL, C.6
agamator
Team Manager

Post by agamator »

mouven wrote:... jestli Oslicek ucko sejme, tak mu moc sanci nedavam, ale ucko dokaze zahrat hodne vysoko.. a potom uterni zapas Patrika s Bizony..
No jako upřímně já ve čtvrtek počítal učka výkon proti Mikefovi a napočítal jsem na 90% agresi a se zraněním 149 a to byl po poháru, smlouvy nevim jestli prodlužoval, ale 100/100 nehrál, tak fakt netušim. On je schopnej teď v pondělí zahrát klidně 151 :shock: (možná i :shock: 152 :shock: ) , takže oslíček to tam bude mít hodně těžký :roll:
A co se týče Partika, tak ten jestli se chce zachránit, tak to v úterý za ty tři body prostě mít musí...stejně jako pupajdík proti buníkům :!:
Agamator, FK CHMEL, C.6
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Velmi pěkně udělaná tabulka Agi :wink: - My máme dneska v 10h poslední předpremieru s Mouvenem na jeho hřišti v semifinále Mince , tak to otestujeme a v pondělí se tam budeme modlit za bod.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
xixor

Post by xixor »

Přátelé - příští rok jsem tady s vámi, minimálně na jednu sezónu :mrgreen: . A doufám, že se s většinou z vás tady potkám.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

xixor wrote:Přátelé - příští rok jsem tady s vámi, minimálně na jednu sezónu :mrgreen: . A doufám, že se s většinou z vás tady potkám.
no jestli se mnou, to vidím tak na 40%.... měl jsem v pátek vyhrát s mouvenem a mohlo to být radostnější, bohužel mr. random mi nepřál a tak zbývá jen kopat a kopat..... Mikef vyhrál u mě, tak se holt musím pokusit o to samé já u něho..... jinudy cesta nevede...

...díky za pěknou tabulku, ještě si můžeme hodit tipovačku jak si myslíme že to vyjde a kdo obsadí ty dva černé petry.. aktuálně to vidím na mě a bizony, ale snad tam někoho dostanu :lol:
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
bono25
Team President

Post by bono25 »

agamator wrote: Jj, asi i smůla, že jsi Blšany a Buníky měl na začátku sezony venku :|
Ale já Williamsovo hochům na čtvrtek věřím :) Úplně ideální by bylo, kdyby to v pondělí a úterý zkazil a namočil se do sestupu, pak by proti mě vypustil ve středu SP pohár :twisted: a jel vyloupit Juliuse :lol: :mrgreen: :lol: Takže budeš asi se mnou fandit v pondělí buníkům a v úterý mouvenovi 8)

tak zase ze mě nedělej takovou nulu...nebýt zranění v průběhu celé sezony, tak se zachráním stejně jako několik sezon předtím.
Zpočátku sezony se mi zranění vyhnuly a tomu odpovídaly i výsledky. Ale je těžký, když se zraní 3-4 hráči ze základu na 8-10 dní, bez náhrady jsem naprosto ztracenej. K tomu započítám i nedostatek financí na nákup posil a je to výsledek letošní sezony
xixor

Post by xixor »

agamator wrote: No jako upřímně já ve čtvrtek počítal učka výkon proti Mikefovi a napočítal jsem na 90% agresi a se zraněním 149 a to byl po poháru, smlouvy nevim jestli prodlužoval, ale 100/100 nehrál, tak fakt netušim. On je schopnej teď v pondělí zahrát klidně 151 :shock: (možná i :shock: 152 :shock: ) , takže oslíček to tam bude mít hodně těžký :roll:
Já se na ten zápas díval detailně a rozebíral jsem s Mikefem, co by mohlo platit a co ne. Utd měl hráče na 100/97 a agr v zápase nastavil na 90%. No a podal výkon 149 a proti tomu Mikef hrát nemohl....
Skutečně Utd bude umět zahrát někde kolem 152, což je fakt dost.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”