já jsem ale neřekl nic špatnýho...jenom tvrdim, že jsi byl ty i buníci na začátku sezony silnější než teď...a to je snad pravda, tak se hned nečertibono25 wrote: tak zase ze mě nedělej takovou nulu...nebýt zranění v průběhu celé sezony, tak se zachráním stejně jako několik sezon předtím.
Zpočátku sezony se mi zranění vyhnuly a tomu odpovídaly i výsledky. Ale je těžký, když se zraní 3-4 hráči ze základu na 8-10 dní, bez náhrady jsem naprosto ztracenej. K tomu započítám i nedostatek financí na nákup posil a je to výsledek letošní sezony
Divize A
Moderator: Czech Moderators
Re: Divize A
Agamator, FK CHMEL, C.6
za pár týdnů budu zase v plný síle, tak uvidíšagamator wrote:já jsem ale neřekl nic špatnýho...jenom tvrdim, že jsi byl ty i buníci na začátku sezony silnější než teď...a to je snad pravda, tak se hned nečertibono25 wrote: tak zase ze mě nedělej takovou nulu...nebýt zranění v průběhu celé sezony, tak se zachráním stejně jako několik sezon předtím.
Zpočátku sezony se mi zranění vyhnuly a tomu odpovídaly i výsledky. Ale je těžký, když se zraní 3-4 hráči ze základu na 8-10 dní, bez náhrady jsem naprosto ztracenej. K tomu započítám i nedostatek financí na nákup posil a je to výsledek letošní sezony
-
mouven
- Member of the Soccer Project Association
No nic rozhodl jsem se, ze do posledniho tydne pujdu aktivne a zkusim s tou tabulkou trochu zamichat a pokusim se ziskat 9 bodu:-D Ale taky se dost pravdepodobne muze stat, ze ve ctvrtek s 0 bodama budu hrat o preziti:-D Ale je to hra, tak si to trochu zpestrim..
FK Bolka FOREVER
-
pupajdi13
a povedlo se timouven wrote:No nic rozhodl jsem se, ze do posledniho tydne pujdu aktivne a zkusim s tou tabulkou trochu zamichat a pokusim se ziskat 9 bodu:-D Ale taky se dost pravdepodobne muze stat, ze ve ctvrtek s 0 bodama budu hrat o preziti:-D Ale je to hra, tak si to trochu zpestrim..
Učko dneska rozšmelcoval Oslíka 2:0 výkonem 153
-
Hák
A Julius PaTTTricka výkonem 154, to se dějou teda věci v tom Ačku...tam opravdu není o co státpupajdi13 wrote:a povedlo se timouven wrote:No nic rozhodl jsem se, ze do posledniho tydne pujdu aktivne a zkusim s tou tabulkou trochu zamichat a pokusim se ziskat 9 bodu:-D Ale taky se dost pravdepodobne muze stat, ze ve ctvrtek s 0 bodama budu hrat o preziti:-D Ale je to hra, tak si to trochu zpestrim..- My jsme to jeli zavřít a to byla chyba ,takže si odvážíme nuličku
![]()
Učko dneska rozšmelcoval Oslíka 2:0 výkonem 153![]()
![]()
- to mi poser záda.
SK Kobeřice - E.36
-
PaTTTTrick
njn..vzhledem k losu to se mnou vypadá hodně špatně.... jestli Bizoni vyhodí trenéra nebo podepíšou hráče, tak to bude na vítězství hodně špatný....
...ale ani vítězství nic neřeší....
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)
-
dawron
- Team President
No doufal jsem, že se podaří U utd odklidit. Zbývají sice ještě dvě kola, ale nevypadá to, bohužel. Někdo dolů musí a bude-li to manažer z Kadaně, tak budeme muset břímě převzít my z Chomutova. 
Tatran Střešovice

My máme slabý kádr jak hovado!

My máme slabý kádr jak hovado!
-
mouven
Promin Pupajdi:-) ALe paradni 3 body.. Vsadil jsem na agresivitu a vyslo mi to soucet 191 bez cerveny.. A navic je dobry, ze hralo skoro cely becko bez 3 hracu:-) Tak uvidime, jak se pochlapi zejtra Williams..
Moc me zejtra zajima zapas Bizona s Patrikem.. protoze Mikef i Pupajdi by meli vyhrat.. tak ten zapas hodne napovi..
Moc me zejtra zajima zapas Bizona s Patrikem.. protoze Mikef i Pupajdi by meli vyhrat.. tak ten zapas hodne napovi..
FK Bolka FOREVER
Tak jsem učko ještě o bod podcenilagamator wrote:On je schopnej teď v pondělí zahrát klidně 151(možná i
152
) , takže oslíček to tam bude mít hodně těžký
![]()
Rázem to vypadá na souboj mezi PaTTrickem a pupajdíkem

edit: Všichni ještě věříte Bizonům...já už je odepsal...uvidíme
Agamator, FK CHMEL, C.6
-
mouven
Hehe Bizon si myslim, ze ve hre porad je.. ale moc sanci mu taky nedavam, protoze doma s Oslickem to bude mit tezky.. A protoze jsem velkej optimista, tak to vidim takhle. Patrik, Mikef, Pupajdi vyhrajou.. Ucko dostane od Toma, Michal porazi Julia a ja porazim williams cimz ho tam taky namicham a bude mit jen 2 body naskok na 11 misto a nevsimne si, ze ve 2 zapasech se tymy za nim vybijou.. a tak bude ve ct hrat naplno a s vykonem o 5 mensim uhraje remizu u Julia:-D A rozhodne se v poslednim kole mezi Mikefem, Patrikem a Pupajdim a protoze Mikef to doma zmakne a Pupajdi asi prdne, ale bude 10 diky vetsimu poctu vyher.. Takze cernej petr asi Patrik, coz je spatno-dobra verze..
Ted me napada jeste jedna, kde se bude lisit posledni kolo a to, ze Ucko s Pupajdim chytne ve 30 min primou rudou a Pupajdi bude mit kliku.. a Patrik bude bodovat u Mikefa cimz se na 11 misto dostane Ucko:-D
Ted me napada jeste jedna, kde se bude lisit posledni kolo a to, ze Ucko s Pupajdim chytne ve 30 min primou rudou a Pupajdi bude mit kliku.. a Patrik bude bodovat u Mikefa cimz se na 11 misto dostane Ucko:-D
FK Bolka FOREVER
-
pupajdi13
Je to jen dukaz toho,jak to bylo letos vyrovnany.
Ja a Patreze musíme zvladnout zítrek a pak se uvidí.
Za konstalace na Ucko mám.
-
pupajdi13
Tak nevím jestli se na me Buňíci chystaj,ale po vypusteny lize vypustil ted i finale turnaje s Juliem.
Jestli vecer vymeňí trenera,tak to bude rano husta prdel.
-
ps2512
Už to tak vypadápupajdi13 wrote:Tak nevím jestli se na me Buňíci chystaj,ale po vypusteny lize vypustil ted i finale turnaje s Juliem.
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Jj tipl bych, že to chystá. Dneska ráno vypuštěná liga, poté finále turnaje.pupajdi13 wrote:Je to jen dukaz toho,jak to bylo letos vyrovnany.
Pokud trenéra vymění, bude schopný zahrát zítra zahrát venku 147 či 148.
Pupajdi, drž se
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
-
pupajdi13
Dekuju za podporu:-)
Co ho k tomu vede prevíta:(
Tušil bych pokus dostat nad čáru Bizona,jestli i on vymeňí před zapasem u Patrezeho.
Uz se mi z toho klepou pastelky.
Co ho k tomu vede prevíta:(
Tušil bych pokus dostat nad čáru Bizona,jestli i on vymeňí před zapasem u Patrezeho.
Uz se mi z toho klepou pastelky.