Divize A

Moderator: Czech Moderators

agamator
Team Manager

Re: Divize A

Post by agamator »

bono25 wrote: tak zase ze mě nedělej takovou nulu...nebýt zranění v průběhu celé sezony, tak se zachráním stejně jako několik sezon předtím.
Zpočátku sezony se mi zranění vyhnuly a tomu odpovídaly i výsledky. Ale je těžký, když se zraní 3-4 hráči ze základu na 8-10 dní, bez náhrady jsem naprosto ztracenej. K tomu započítám i nedostatek financí na nákup posil a je to výsledek letošní sezony
já jsem ale neřekl nic špatnýho...jenom tvrdim, že jsi byl ty i buníci na začátku sezony silnější než teď...a to je snad pravda, tak se hned nečerti :wink:
Agamator, FK CHMEL, C.6
bono25
Team President

Post by bono25 »

agamator wrote:
bono25 wrote: tak zase ze mě nedělej takovou nulu...nebýt zranění v průběhu celé sezony, tak se zachráním stejně jako několik sezon předtím.
Zpočátku sezony se mi zranění vyhnuly a tomu odpovídaly i výsledky. Ale je těžký, když se zraní 3-4 hráči ze základu na 8-10 dní, bez náhrady jsem naprosto ztracenej. K tomu započítám i nedostatek financí na nákup posil a je to výsledek letošní sezony
já jsem ale neřekl nic špatnýho...jenom tvrdim, že jsi byl ty i buníci na začátku sezony silnější než teď...a to je snad pravda, tak se hned nečerti :wink:
za pár týdnů budu zase v plný síle, tak uvidíš :lol:
mouven
Member of the Soccer Project Association

Post by mouven »

No nic rozhodl jsem se, ze do posledniho tydne pujdu aktivne a zkusim s tou tabulkou trochu zamichat a pokusim se ziskat 9 bodu:-D Ale taky se dost pravdepodobne muze stat, ze ve ctvrtek s 0 bodama budu hrat o preziti:-D Ale je to hra, tak si to trochu zpestrim..
FK Bolka FOREVER
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

mouven wrote:No nic rozhodl jsem se, ze do posledniho tydne pujdu aktivne a zkusim s tou tabulkou trochu zamichat a pokusim se ziskat 9 bodu:-D Ale taky se dost pravdepodobne muze stat, ze ve ctvrtek s 0 bodama budu hrat o preziti:-D Ale je to hra, tak si to trochu zpestrim..
a povedlo se ti :wink: - My jsme to jeli zavřít a to byla chyba ,takže si odvážíme nuličku :lol:

Učko dneska rozšmelcoval Oslíka 2:0 výkonem 153 :shock: :shock: :shock: - to mi poser záda.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Hák

Post by Hák »

pupajdi13 wrote:
mouven wrote:No nic rozhodl jsem se, ze do posledniho tydne pujdu aktivne a zkusim s tou tabulkou trochu zamichat a pokusim se ziskat 9 bodu:-D Ale taky se dost pravdepodobne muze stat, ze ve ctvrtek s 0 bodama budu hrat o preziti:-D Ale je to hra, tak si to trochu zpestrim..
a povedlo se ti :wink: - My jsme to jeli zavřít a to byla chyba ,takže si odvážíme nuličku :lol:

Učko dneska rozšmelcoval Oslíka 2:0 výkonem 153 :shock: :shock: :shock: - to mi poser záda.
A Julius PaTTTricka výkonem 154, to se dějou teda věci v tom Ačku...tam opravdu není o co stát :)
SK Kobeřice - E.36
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

njn..vzhledem k losu to se mnou vypadá hodně špatně.... jestli Bizoni vyhodí trenéra nebo podepíšou hráče, tak to bude na vítězství hodně špatný.... :( ...ale ani vítězství nic neřeší....
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
dawron
Team President

Post by dawron »

No doufal jsem, že se podaří U utd odklidit. Zbývají sice ještě dvě kola, ale nevypadá to, bohužel. Někdo dolů musí a bude-li to manažer z Kadaně, tak budeme muset břímě převzít my z Chomutova. :)
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
mouven

Post by mouven »

Promin Pupajdi:-) ALe paradni 3 body.. Vsadil jsem na agresivitu a vyslo mi to soucet 191 bez cerveny.. A navic je dobry, ze hralo skoro cely becko bez 3 hracu:-) Tak uvidime, jak se pochlapi zejtra Williams..
Moc me zejtra zajima zapas Bizona s Patrikem.. protoze Mikef i Pupajdi by meli vyhrat.. tak ten zapas hodne napovi..
FK Bolka FOREVER
agamator
Team Manager

Post by agamator »

agamator wrote:On je schopnej teď v pondělí zahrát klidně 151 :shock: (možná i :shock: 152 :shock: ) , takže oslíček to tam bude mít hodně těžký :roll:
Tak jsem učko ještě o bod podcenil :shock: :shock:
Rázem to vypadá na souboj mezi PaTTrickem a pupajdíkem :? Předpokládám, že zejtra to budou mít oba za tři body...pak čtvrtečních 150 od učka, kde pupajdík může nebo taky nemusí ubetonovat předůležitej bod...a tak klíčovej zápas vidím mezi MikeFem a PaTTrickem v posledním kole. Pokud MikeF ve čtvrtek vyhraje, tak černej petr zůstane PaTTrickovi.
Image

edit: Všichni ještě věříte Bizonům...já už je odepsal...uvidíme :)
Agamator, FK CHMEL, C.6
mouven

Post by mouven »

Hehe Bizon si myslim, ze ve hre porad je.. ale moc sanci mu taky nedavam, protoze doma s Oslickem to bude mit tezky.. A protoze jsem velkej optimista, tak to vidim takhle. Patrik, Mikef, Pupajdi vyhrajou.. Ucko dostane od Toma, Michal porazi Julia a ja porazim williams cimz ho tam taky namicham a bude mit jen 2 body naskok na 11 misto a nevsimne si, ze ve 2 zapasech se tymy za nim vybijou.. a tak bude ve ct hrat naplno a s vykonem o 5 mensim uhraje remizu u Julia:-D A rozhodne se v poslednim kole mezi Mikefem, Patrikem a Pupajdim a protoze Mikef to doma zmakne a Pupajdi asi prdne, ale bude 10 diky vetsimu poctu vyher.. Takze cernej petr asi Patrik, coz je spatno-dobra verze..
Ted me napada jeste jedna, kde se bude lisit posledni kolo a to, ze Ucko s Pupajdim chytne ve 30 min primou rudou a Pupajdi bude mit kliku.. a Patrik bude bodovat u Mikefa cimz se na 11 misto dostane Ucko:-D
FK Bolka FOREVER
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Je to jen dukaz toho,jak to bylo letos vyrovnany.
Ja a Patreze musíme zvladnout zítrek a pak se uvidí.
Za konstalace na Ucko mám.
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Tak nevím jestli se na me Buňíci chystaj,ale po vypusteny lize vypustil ted i finale turnaje s Juliem.
Jestli vecer vymeňí trenera,tak to bude rano husta prdel.
ps2512

Post by ps2512 »

pupajdi13 wrote:Tak nevím jestli se na me Buňíci chystaj,ale po vypusteny lize vypustil ted i finale turnaje s Juliem.
Jestli vecer vymeňí trenera,tak to bude rano husta prdel.
Už to tak vypadá :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
tom17
Team President

Post by tom17 »

pupajdi13 wrote:Je to jen dukaz toho,jak to bylo letos vyrovnany.
Ja a Patreze musíme zvladnout zítrek a pak se uvidí.
Za konstalace na Ucko mám.
Jj tipl bych, že to chystá. Dneska ráno vypuštěná liga, poté finále turnaje.
Pokud trenéra vymění, bude schopný zahrát zítra zahrát venku 147 či 148.

Pupajdi, drž se :!:
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Dekuju za podporu:-)
Co ho k tomu vede prevíta:(
Tušil bych pokus dostat nad čáru Bizona,jestli i on vymeňí před zapasem u Patrezeho.
Uz se mi z toho klepou pastelky.
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”