Divize A

Moderator: Czech Moderators

kopeckar
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by kopeckar »

Hadis wrote:
tomkycz wrote:
Hadis wrote:Ale tomky, ty nejsi kokot. To je ještě něco horšího :!: :!: :!: :!:
To fakt nasere :(
dyť je to jenom hra :wink: ještě že jsem dva týdny doma a zapomenu na to :?
no právě, je to jenom hra. :wink:
já si pro to případy dělám upomínky, jak mě naučil pan Kopečkář.
No tohle jsem taky zažil, taky byli 3 a vzali sebou tehdy i trenéra. Takže vítej do klubu. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Cím dyl sedíš u kompu,tím víc toho pohnojíš-to znám.
Proto jsme nejlíp hrali na Kanarech-5minut a cau:)
Skoda Tomkyc,jestli to byli pilíře
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
tomkycz

Post by tomkycz »

pupajdi13 wrote:Cím dyl sedíš u kompu,tím víc toho pohnojíš-to znám.
nerekl bych pilíře, ale budou chybět. kvalitní rm (74) a CF (73). Druhému CF bylo právě 31 let takže ten mě tolik nemrzí... měl jsem dohodnuté kvalitní CB (74) a teď na něj musím zapomenou a zacelit tyhle díry. jenže bez peněz moc muziky nebude...
Hák

Post by Hák »

tomkycz wrote:
pupajdi13 wrote:Cím dyl sedíš u kompu,tím víc toho pohnojíš-to znám.
nerekl bych pilíře, ale budou chybět. kvalitní rm (74) a CF (73). Druhému CF bylo právě 31 let takže ten mě tolik nemrzí... měl jsem dohodnuté kvalitní CB (74) a teď na něj musím zapomenou a zacelit tyhle díry. jenže bez peněz moc muziky nebude...
Kuwa tak tohle nasere, hlavně ten RM musí mrzet. Tam teď musíš přivést nějakou náhradu.....já pro zicher prodlužuju smlouvy 5-10 dní před vypršením. Dávám si majzla aby mě tohle nepotkalo, páč to bych asi těžce rozdýchával....

P.S.: Neřekl bych pilíře, RM s výkonem 74 a CF s výkonem 73.......tak tenhle joke byl dobrý :D
SK Kobeřice - E.36
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

no od doby co jsem v Ačku a dávám smlouvy na tři roky a podepisuji nové co to jde kvůli morálce s tímhletím problémy nemám...ale dříve v nižších divizích jsem to nechával vždy na poslední den a psal si upomínky kam to šlo :o))).... ale naštěstí se mi to (zatím) nestalo......ale dovedu pochopit jak to nasere :o)
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
tom17
Team President

Post by tom17 »

Ligová soutěž skončila a tak si dovolím zabilancovat.

Sezónu hodnotím z mého pohledu pozitivně: druhé místo, 70 získaných bodů, pouhé tři body ztráta na Julia, který má o úroveň lepší tým, a naopak náskok 12 bodů na třetí pozici.

V průběhu sezóny jsem poměrně dlouhou dobu reálně zvažoval, že tým po 30. ligovém kole rozprodám. Dvacet sezón, co hraji SP, jsem viděl, že se můj tým zlepšuje nebo může zlepšovat. V tuto chvíli už je zřejmé, že má svůj výkonnostní vrchol za sebou a dosahovat lepších (nebo alespoň srovnatelných) výsledků není možné (můj hodně optimistický výhled na příští sezónu je, že můžu skončit na 4.-5.místě). A sezónu (popř. sezóny) nato už to bude jen boj o záchranu s lepením nejpalčivějších děr v sestavě. Nicméně jsem se nakonec rozhodl rozprodej o jednu sezónu (max. dvě) odsunout a urvat, co půjde; není totiž nikde zaručeno, že se budu po přestavbě týmu schopný do nejvyšší soutěže vrátit. Takže loď se sice už potápí, ale ještě budeme tančit :mrgreen:

Jinak mě těší, že se profilují vedle FC Widlaks další hodně silné týmy (FCB Shucadlo, FC Strakapůd a jsem zvědav, co také předvede příští sezónu Účko), takže boj o titul může být příští sezónu hodně zajímavý. Líbí se mi, jak staví tým xixor – postupoval bych obdobně :)

Deset českých týmů v nejvyšší soutěži je velmi slušný odraz kvality – v mé první sezóně v Áčku jsme byli (tuším) čtyři Češi.

Z českých manažerů opouští soutěž pupajdi, Pattrick (oba dva mají předpoklady pro brzký návrat) a též po 10 sezónách matador Bono (nepamatuji si, že by se někdo tak dlouho v nejvyšší soutěži nepřetržitě bez sestupu pohyboval).
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
dawron
Team President

Post by dawron »

tom17 wrote:V průběhu sezóny jsem poměrně dlouhou dobu reálně zvažoval, že tým po 30. ligovém kole rozprodám. Dvacet sezón, co hraji SP, jsem viděl, že se můj tým zlepšuje nebo může zlepšovat. V tuto chvíli už je zřejmé, že má svůj výkonnostní vrchol za sebou a dosahovat lepších (nebo alespoň srovnatelných) výsledků není možné (můj hodně optimistický výhled na příští sezónu je, že můžu skončit na 4.-5.místě). A sezónu (popř. sezóny) nato už to bude jen boj o záchranu s lepením nejpalčivějších děr v sestavě. Nicméně jsem se nakonec rozhodl rozprodej o jednu sezónu (max. dvě) odsunout a urvat, co půjde; není totiž nikde zaručeno, že se budu po přestavbě týmu schopný do nejvyšší soutěže vrátit. Takže loď se sice už potápí, ale ještě budeme tančit.
Dobře a moudře jsi se rozhodl. Nejde jen o to zkoušet za každou cenu získat pohárek. Dokud tým máš a je schopen něco ukopat, tak proč ho nevyužít a nenechat ho generovat peníze z turnajů a přáteláků? Peníze z konta ti nikam neutečou, takže není kam spěchat, si myslím. Já se rozhodl, že současný kádr si nechám až do doby, než odejdou všichni do důchodu. Jsem docela zvědav, jak budou s narůstajícím věkem klucí bojovat a hlavně v jakých ligách. :)
Teď ale před nimi leží vrchol jejich kariéry, všem je v rozmezí od 26 do 27 (některým náhradníkům i více) a postupně se dostávají na vrchol. S největší pravděpodobností ještě přivedeme nějaké posily. Hodil by se třeba SW, co zahraje 75+, abychom to mohli pořádně zavřít. :-) Měl jsem tedy již jednoho (i když pouze 74), ale nechal jsem si ho - podobně jako Tomkyč - utéct cca sezónu zpátky. :-(
Mimochodem, ty vypršené smlouvy jsou vážně zajímavý fenomén. Mě se to stalo třikrát, tj. v průměru jednou za rok. Poprvé to znamenalo konec mé první raketové strategie, rozprodání kádru a úmyslný sestup zpět do H (abych následně posbíral prémie za umístění v dalších sezónách). Pak tenhle SW, což nepředstavovalo nikterak zničující finanční ztrátu. A ten třetí byl můj agresivní dorostenec nevalných kvalit, který de facto ani nestál za ztrátu 5 bodů teamspiritu, takže u něj jsem jen mávl rukou.
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
bono25
Team President

Post by bono25 »

tom17 wrote:
Z českých manažerů opouští soutěž pupajdi, Pattrick (oba dva mají předpoklady pro brzký návrat) a též po 10 sezónách matador Bono (nepamatuji si, že by se někdo tak dlouho v nejvyšší soutěži nepřetržitě bez sestupu pohyboval).

Já osobně si věřím taky v rychlý návrat, uvidíme, co udělám z počátku soutěže s teamspiritem :lol:
agamator
Team Manager

Post by agamator »

Tak já se s váma na nějakej ten čas ve vrcholových soutěžích loučím. Zahrál jsem si sezonu nejvyšší divizi, (což pro mě byl drtivou většinu mé kariéry na SP pouze bláznivý sen), kde jsem nakonec uhrál fantastické 5. místo 8) . V turnajích se Chmelařům podařilo dosáhnout také na nejvyšší mety...vedle nádherných pohárů z Šlechtické Mince a Julec Cupu (které každý den přelešťuju :mrgreen: ) se nám podařilo urvat i prvenství v Čejčském Hroznu, Kolíku, Kelišce a Little Hill Man Cupu.

Po těchto všech úspěších tedy přišlo očekávané koncoprosincové rozhodování jestli jednu sezonu v A ještě kolem 7.místa zahrát. Ještě před týdnem to byla pravděpodobná varianta, ale pak přišel zlom v podobě vypadnutí ze SP poháru v 9.kole u Williamse (když v osudí ještě byly G,H týmy :? ). Po spočítání nákladů letošního snažení v této soutěži (něco kolem padesáttisícmiliondvěstěšestsetmiliondvacetstotisíc EUR :shock: ) plus čtvrteční body v A divizi, manažera Chmelařů málem jeblo. Nicméně definitivní rozhodnutí přišlo až druhý den po očekávaně obávaném shlédnutí FAQu na fóru, kde nám bylo sděleno, že za 5.místo mezi všemi hrajícími manažery obdržíme částku ve výši nákladů na jedno venkovní utkání :shock: :lol: :shock: , pak už jenom pro pobavení Pg Down a zjištění, že 4. tým v H divizi má v podstatě stejně. :lol:

Takže se vracím k volnosti, svobodě a radosti v SP světě, která se pro mě nachází v divizích D,E....už ani nevim jaký to je si koupit dorostence a vytrénovat ho...a to mi asi chybí nejvíc :) Nicméně se mi tu s Váma supr bojovalo a budu Vám držet palce i zespoda :wink: Do nadcházející sezony přeju všem hodně štěstí a doufám, že mladí žraloci Michal nebo xixor(případně mazáci resi s oslíčkem) sesadí widláky už letos a na pořád :!: :wink:
P.S. Jinak až se bude psát kniha rekordů a kuriozit SP, tak nejmenší město mající v jedné sezoně v A divizi dva manažery jsou BLŠANY :wink: :lol: :mrgreen:
Agamator, FK CHMEL, C.6
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

agamator wrote: . V turnajích se Chmelařům podařilo dosáhnout také na nejvyšší mety...vedle nádherných pohárů z Šlechtické Mince a Julec Cupu (které každý den přelešťuju :mrgreen: ) se nám podařilo urvat i prvenství v Čejčském Hroznu, Kolíku, Kelišce a Little Hill Man Cupu.
Hergot,tak to teda tleskám,to se ti sezona opravdu vyvedla :!: :wink: - tichá závist .

Já bohužel umím vyhrát jen tu mojí Minci , jinde se mi prostě nedaří , ve finále jsem byl už snad každého turu z fora,ale nevyhrál nikdy nic :shock: - i díky tvojí zásluze :mrgreen:
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Tak přátelé , já se s Vámi tímto příspěvkem loučím a to nejspíš na hodně dlouho , nedej bože - navždycky :mrgreen:

Dovolím si tedy na závěr mého snažení trochu zabilancovat co se povedlo a co zase míň.

Do sezony jsme vstoupili stylem " hurá-fotbal" a po obchodech bez týmové nálady jsme začali dostávat pěkné nakládačky v prvních 14 dnech.
Zbytek pelotonu nás odepsal a to byla chyba , v závěru první poloviny soutěže jsme dokázali chytit dech a třemi výhrami nad Bolkou, Buníkama a Učkem jsme se dostali opět do hry .
Nutno taky přiznat,že nám při pár remízových utkáních pomohl randoom , Michal ví o tom své :wink:

V druhé puli soutěže už jsme byli rovnoceným protivníkem svým soupeřům a bojovali jsme do posledního kola , leč los v druhé puli byl pro nás těžší.
Sestup přišel až v posledním kole a boj o záchranu stál opravdu za to .

Naše bilnce tak zní :
13 - 4 - 13 ....61 : 48

V tabulce střelců se nkdo výrazně neprosadil , s 11-ti goly byl nejlepší Daniel '=Zlatá kopačka=' Halvorsen

Oficialně tak tady vítám nové bojovníky - Xixora , TomkyCZ , Dawrona a NBG

Specialně Xiximu přeju a věřím ,aby v příští sezoně triumfoval a vrátil titul do české republiky - mančaft je na to připraven a české končiny v očekávání - go Shucadlo go

S uctou Váš Rudý Kméros Pupajdík
oslicek

Post by oslicek »

agamator wrote:Jinak až se bude psát kniha rekordů a kuriozit SP, tak nejmenší město mající v jedné sezoně v A divizi dva manažery jsou BLŠANY :wink: :lol: :mrgreen:
Musím tě agamatore zklamat - jednu sezónu měl intermezzo se mnou v áčku můj bratr raynook a naše velkoměsto má dle wikipedie 948 obyvatel a Blšany mají 954. Obávám se tedy, že se triumfem nejmenšího města budeš moci honosit pouze jako sedminásobný vrah nebo ca. 9 měsíců po aktivní návštěvě 2-3 tancovaček u nás doma :-). A to jsou ještě k našemu velkoměstu jsou připočítány obyvatelé "předměstí" neb město bylo znovupostaveno v 70. letech minulého století na zelené louce jako parazitická konglomerace k sousední vesnici kvůli přehradě pro zasrané Pražáky....
oslicek

Post by oslicek »

agamator wrote:Nicméně definitivní rozhodnutí přišlo až druhý den po očekávaně obávaném shlédnutí FAQu na fóru, kde nám bylo sděleno, že za 5.místo mezi všemi hrajícími manažery obdržíme částku ve výši nákladů na jedno venkovní utkání :shock: :lol: :shock: , pak už jenom pro pobavení Pg Down a zjištění, že 4. tým v H divizi má v podstatě stejně. :lol:
Taky si myslím, že je to nespravedlivé - páté místo je prostě páté místo a měli by dostat všichni stejně - ať se jedná o A nebo H :wink:

Mj. dneska sem zjistil, že můj kanonýr vyhrál nejlepšího střelce v áčku (paradoxní je, že nastoupil k pouhým devíti zápasům - asi ho budu muset stavět častěji...). Nikdy sem nic takového nevyhrál - jsou za to nějaké peníze na konci sezóny?
Hadis

Post by Hadis »

oslicek wrote:
Mj. dneska sem zjistil, že můj kanonýr vyhrál nejlepšího střelce v áčku (paradoxní je, že nastoupil k pouhým devíti zápasům - asi ho budu muset stavět častěji...). Nikdy sem nic takového nevyhrál - jsou za to nějaké peníze na konci sezóny?
Tak s tím mám bohatou zkušenost. Můj hráč to v minulosti vyhrál cca 5x.
Peníze za to jsou královské, bohužel je nikdy neuvidíš na účtě svého týmu.
A to, že jsi ho postavil pouze 9x, tak to jsi kabrňák :lol: :lol:, resp. on
AC Had Bozak

bono25
Team President

Post by bono25 »

oslicek wrote:
Musím tě agamatore zklamat - jednu sezónu měl intermezzo se mnou v áčku můj bratr raynook a naše velkoměsto má dle wikipedie 948 obyvatel a Blšany mají 954. Obávám se tedy, že se triumfem nejmenšího města budeš moci honosit pouze jako sedminásobný vrah nebo ca. 9 měsíců po aktivní návštěvě 2-3 tancovaček u nás doma :-). A to jsou ještě k našemu velkoměstu jsou připočítány obyvatelé "předměstí" neb město bylo znovupostaveno v 70. letech minulého století na zelené louce jako parazitická konglomerace k sousední vesnici kvůli přehradě pro zasrané Pražáky....

asi tě zklamu, ale Blšany jsou přece jen menší - wikipedie ukazuje součet obyvatel 6 vesnic (Blšany, Soběchleby, Stachov, Siřem, Malá Černoc a Liběšovice), samotné Blšany mají cca 300 obyvatel :lol:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”