Tak já se s váma na nějakej ten čas ve vrcholových soutěžích loučím. Zahrál jsem si sezonu nejvyšší divizi, (což pro mě byl drtivou většinu mé kariéry na SP pouze bláznivý sen), kde jsem nakonec uhrál fantastické 5. místo

. V turnajích se Chmelařům podařilo dosáhnout také na nejvyšší mety...vedle nádherných pohárů z Šlechtické Mince a Julec Cupu (které každý den přelešťuju

) se nám podařilo urvat i prvenství v Čejčském Hroznu, Kolíku, Kelišce a Little Hill Man Cupu.
Po těchto všech úspěších tedy přišlo očekávané koncoprosincové rozhodování jestli jednu sezonu v A ještě kolem 7.místa zahrát. Ještě před týdnem to byla pravděpodobná varianta, ale pak přišel zlom v podobě vypadnutí ze SP poháru v 9.kole u Williamse (když v osudí ještě byly G,H týmy

). Po spočítání nákladů letošního snažení v této soutěži (něco kolem padesáttisícmiliondvěstěšestsetmiliondvacetstotisíc EUR

) plus čtvrteční body v A divizi, manažera Chmelařů málem jeblo. Nicméně definitivní rozhodnutí přišlo až druhý den po očekávaně obávaném shlédnutí FAQu na fóru, kde nám bylo sděleno, že za 5.místo mezi všemi hrajícími manažery obdržíme částku ve výši nákladů na jedno venkovní utkání

, pak už jenom pro pobavení Pg Down a zjištění, že 4. tým v H divizi má v podstatě stejně.
Takže se vracím k volnosti, svobodě a radosti v SP světě, která se pro mě nachází v divizích D,E....už ani nevim jaký to je si koupit dorostence a vytrénovat ho...a to mi asi chybí nejvíc

Nicméně se mi tu s Váma supr bojovalo a budu Vám držet palce i zespoda

Do nadcházející sezony přeju všem hodně štěstí a doufám, že mladí žraloci Michal nebo xixor(případně mazáci resi s oslíčkem) sesadí widláky už letos a na pořád
P.S. Jinak až se bude psát kniha rekordů a kuriozit SP, tak nejmenší město mající v jedné sezoně v A divizi dva manažery jsou BLŠANY