zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

Hippopotamus
Member of the Soccer Project Association

Re: zajimavosti

Post by Hippopotamus »

Denne mi chodí X spamov ohľadom ponúk na rôznych hráčov. Jeden z dnešných ma však pobavil. Od istého manažéra (krajinu pôvodu radšej nebudem menovať, ale tuším sa nachádza niekde medzi Bulharskom a Ukrajinou) mi dnes došlo, že či nechcem kúpiť skvelého hráča za 5,5M... ten skvelý hráč :arrow: !!!
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
acskncl

Post by acskncl »

frankie_doparoma wrote:no hodil jsem to do prekladace ale i tak jsem to moc nepochopil
on picuje na Rudou Massinu za to ze napsal tiskovku game over a pak proti nemu nasadil acko a ukopal remizu?
ja osobne bych myslel ze to game over je kvuli tomu ze je zralej na sestup.. no kazdopadne doufam ze tohle bylo na dlouho dobui naposled co vyhral ne-cechoslovak divizi A :p
Tiskovka byla hlavne udicka na tulipana aby neprodlouzil smlouvy a sezral to i s navijakem :twisted:
game over bude v A kdyz ne letos, tak pristi sezonu dobrovolnej a cilenej :mrgreen: hrat ale budu dal.
Stim necechoslovakem a vyhrou v A to bude asi nekolikaleta zalezitost :( Nevidim zadnej tym v prvnich ligach kterej by na to v dohlednejch sezonach mohl mit......
Na ceste do propadliste dejin.
Big El

Post by Big El »

Hippopotamus wrote:Denne mi chodí X spamov ohľadom ponúk na rôznych hráčov. Jeden z dnešných ma však pobavil. Od istého manažéra (krajinu pôvodu radšej nebudem menovať, ale tuším sa nachádza niekde medzi Bulharskom a Ukrajinou) mi dnes došlo, že či nechcem kúpiť skvelého hráča za 5,5M... ten skvelý hráč :arrow: !!!
A Ty ho nechceš kúpiť? Za takovou skvělou cenu? :lol:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

acskncl: aha, to me nenapadlo ze existujou (a fungujou) i takovyhle metody, hehe, prijde mi to celkem vtipny :)
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
acskncl

Post by acskncl »

frankie_doparoma wrote:acskncl: aha, to me nenapadlo ze existujou (a fungujou) i takovyhle metody, hehe, prijde mi to celkem vtipny :)
Nebylo co ztratit, a tak bylo potreba vyzkouset vse mozny i nemozny :mrgreen:
Na ceste do propadliste dejin.
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Big El wrote:
Hippopotamus wrote:Denne mi chodí X spamov ohľadom ponúk na rôznych hráčov. Jeden z dnešných ma však pobavil. Od istého manažéra (krajinu pôvodu radšej nebudem menovať, ale tuším sa nachádza niekde medzi Bulharskom a Ukrajinou) mi dnes došlo, že či nechcem kúpiť skvelého hráča za 5,5M... ten skvelý hráč :arrow: !!!
Písal som Razvovi, či nedostaneam ban za ten transfer, a on odpovedal, že nikto by mi neuveril, že som ho mohol tak lacno kúpiť bez podvádzania, takže sa ho, žiaľ, budem musieť zrieknuť :cry:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Jari Malanta

Post by Jari Malanta »

Hippopotamus wrote:
Big El wrote:
Písal som Razvovi, či nedostaneam ban za ten transfer, a on odpovedal, že nikto by mi neuveril, že som ho mohol tak lacno kúpiť bez podvádzania, takže sa ho, žiaľ, budem musieť zrieknuť :cry:

Tak to si snad ten Rumun dělá prdel ne ??? Tohle může projít bez trestu ??? Zírám... :evil: :evil: :evil: :evil:
FC Žďár nad Sázavou - D.22

31 hráčů může říct: "Jsem lepší než ty"... Ale co když blafují?... 32 týmů, skupinový systém, výhoda domácího prostředí, adrenalin, napětí...To je?...HIGHLANDER CUP !!!
FC NBG
Team Manager

Post by FC NBG »

Tak i s BANem na 5 kol jsem dokázal postoupit do C divize..
Konec se trochu zdramatizoval, ale rozhodli zkušenosti týmu a vše se zvládlo! =D
oslicek

Post by oslicek »

acskncl wrote: Stim necechoslovakem a vyhrou v A to bude asi nekolikaleta zalezitost :( Nevidim zadnej tym v prvnich ligach kterej by na to v dohlednejch sezonach mohl mit......
v příští sezóně hlásím útok na titul! sem sice v minusu i s půjčkou a věkový průměr je okolo 31 let, ale když se toho všichni bojí, tak se obětuju. :idea: :wink:
ps2512

Post by ps2512 »

oslicek wrote:
acskncl wrote: Stim necechoslovakem a vyhrou v A to bude asi nekolikaleta zalezitost :( Nevidim zadnej tym v prvnich ligach kterej by na to v dohlednejch sezonach mohl mit......
v příští sezóně hlásím útok na titul! sem sice v minusu i s půjčkou a věkový průměr je okolo 31 let, ale když se toho všichni bojí, tak se obětuju. :idea: :wink:
KOnečně něco od tebe, čemu můžu věřit......konečně to není vyhlášení sestupu :lol:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
oslicek

Post by oslicek »

ps2512 wrote: KOnečně něco od tebe, čemu můžu věřit......konečně to není vyhlášení sestupu :lol:
taky si říkám, že mě to nenapadlo dříve :?
ps2512

Post by ps2512 »

oslicek wrote:
ps2512 wrote: KOnečně něco od tebe, čemu můžu věřit......konečně to není vyhlášení sestupu :lol:
taky si říkám, že mě to nenapadlo dříve :?
Tak není důležité kdy, ale že konečně napadlo :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

péesko má zkrátka u nás stálou diváckou základnu :mrgreen:

Image
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
ps2512

Post by ps2512 »

Papa Bouba Diop wrote:péesko má zkrátka u nás stálou diváckou základnu :mrgreen:

Image
No tak aby se neřeklo že :lol:
Papa Bouba Diop Pozvánka přijata 25 Jan (10:48)

Ahoj,
přijali jsme nabídku k sehrání přátelského utkání mezi našimi týmy Dynamo Oleksovice - Valcíři Chomutov C.F. (St 25 Led 2012 (14:00:00 CET)).

S pozdravem,
Papa Bouba Diop.
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

ps2512 wrote:
Papa Bouba Diop wrote:péesko má zkrátka u nás stálou diváckou základnu :mrgreen:

Image
No tak aby se neřeklo že :lol:
Papa Bouba Diop Pozvánka přijata 25 Jan (10:48)

Ahoj,
přijali jsme nabídku k sehrání přátelského utkání mezi našimi týmy Dynamo Oleksovice - Valcíři Chomutov C.F. (St 25 Led 2012 (14:00:00 CET)).

S pozdravem,
Papa Bouba Diop.
no tak přece nebudu rejžovat jenom já :lol:
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”