zajimavosti
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: zajimavosti
Denne mi chodí X spamov ohľadom ponúk na rôznych hráčov. Jeden z dnešných ma však pobavil. Od istého manažéra (krajinu pôvodu radšej nebudem menovať, ale tuším sa nachádza niekde medzi Bulharskom a Ukrajinou) mi dnes došlo, že či nechcem kúpiť skvelého hráča za 5,5M... ten skvelý hráč
!!!

...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Tiskovka byla hlavne udicka na tulipana aby neprodlouzil smlouvy a sezral to i s navijakemfrankie_doparoma wrote:no hodil jsem to do prekladace ale i tak jsem to moc nepochopil
on picuje na Rudou Massinu za to ze napsal tiskovku game over a pak proti nemu nasadil acko a ukopal remizu?
ja osobne bych myslel ze to game over je kvuli tomu ze je zralej na sestup.. no kazdopadne doufam ze tohle bylo na dlouho dobui naposled co vyhral ne-cechoslovak divizi A :p

game over bude v A kdyz ne letos, tak pristi sezonu dobrovolnej a cilenej

Stim necechoslovakem a vyhrou v A to bude asi nekolikaleta zalezitost

Na ceste do propadliste dejin.
A Ty ho nechceš kúpiť? Za takovou skvělou cenu?Hippopotamus wrote:Denne mi chodí X spamov ohľadom ponúk na rôznych hráčov. Jeden z dnešných ma však pobavil. Od istého manažéra (krajinu pôvodu radšej nebudem menovať, ale tuším sa nachádza niekde medzi Bulharskom a Ukrajinou) mi dnes došlo, že či nechcem kúpiť skvelého hráča za 5,5M... ten skvelý hráč!!!

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
acskncl: aha, to me nenapadlo ze existujou (a fungujou) i takovyhle metody, hehe, prijde mi to celkem vtipny 

lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Nebylo co ztratit, a tak bylo potreba vyzkouset vse mozny i nemoznyfrankie_doparoma wrote:acskncl: aha, to me nenapadlo ze existujou (a fungujou) i takovyhle metody, hehe, prijde mi to celkem vtipny

Na ceste do propadliste dejin.
-
Písal som Razvovi, či nedostaneam ban za ten transfer, a on odpovedal, že nikto by mi neuveril, že som ho mohol tak lacno kúpiť bez podvádzania, takže sa ho, žiaľ, budem musieť zrieknuťBig El wrote:A Ty ho nechceš kúpiť? Za takovou skvělou cenu?Hippopotamus wrote:Denne mi chodí X spamov ohľadom ponúk na rôznych hráčov. Jeden z dnešných ma však pobavil. Od istého manažéra (krajinu pôvodu radšej nebudem menovať, ale tuším sa nachádza niekde medzi Bulharskom a Ukrajinou) mi dnes došlo, že či nechcem kúpiť skvelého hráča za 5,5M... ten skvelý hráč!!!

...new beginning...
-
Hippopotamus wrote:Písal som Razvovi, či nedostaneam ban za ten transfer, a on odpovedal, že nikto by mi neuveril, že som ho mohol tak lacno kúpiť bez podvádzania, takže sa ho, žiaľ, budem musieť zrieknuťBig El wrote:A Ty ho nechceš kúpiť? Za takovou skvělou cenu?Hippopotamus wrote:Denne mi chodí X spamov ohľadom ponúk na rôznych hráčov. Jeden z dnešných ma však pobavil. Od istého manažéra (krajinu pôvodu radšej nebudem menovať, ale tuším sa nachádza niekde medzi Bulharskom a Ukrajinou) mi dnes došlo, že či nechcem kúpiť skvelého hráča za 5,5M... ten skvelý hráč!!!
Tak to si snad ten Rumun dělá prdel ne ??? Tohle může projít bez trestu ??? Zírám...

FC Žďár nad Sázavou - D.22
31 hráčů může říct: "Jsem lepší než ty"... Ale co když blafují?... 32 týmů, skupinový systém, výhoda domácího prostředí, adrenalin, napětí...To je?...HIGHLANDER CUP !!!
31 hráčů může říct: "Jsem lepší než ty"... Ale co když blafují?... 32 týmů, skupinový systém, výhoda domácího prostředí, adrenalin, napětí...To je?...HIGHLANDER CUP !!!
Tak i s BANem na 5 kol jsem dokázal postoupit do C divize..
Konec se trochu zdramatizoval, ale rozhodli zkušenosti týmu a vše se zvládlo! =D
Konec se trochu zdramatizoval, ale rozhodli zkušenosti týmu a vše se zvládlo! =D
v příští sezóně hlásím útok na titul! sem sice v minusu i s půjčkou a věkový průměr je okolo 31 let, ale když se toho všichni bojí, tak se obětuju.acskncl wrote: Stim necechoslovakem a vyhrou v A to bude asi nekolikaleta zalezitostNevidim zadnej tym v prvnich ligach kterej by na to v dohlednejch sezonach mohl mit......

-
KOnečně něco od tebe, čemu můžu věřit......konečně to není vyhlášení sestupuoslicek wrote:v příští sezóně hlásím útok na titul! sem sice v minusu i s půjčkou a věkový průměr je okolo 31 let, ale když se toho všichni bojí, tak se obětuju.acskncl wrote: Stim necechoslovakem a vyhrou v A to bude asi nekolikaleta zalezitostNevidim zadnej tym v prvnich ligach kterej by na to v dohlednejch sezonach mohl mit......
![]()

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

taky si říkám, že mě to nenapadlo dříveps2512 wrote: KOnečně něco od tebe, čemu můžu věřit......konečně to není vyhlášení sestupu

-
Tak není důležité kdy, ale že konečně napadlooslicek wrote:taky si říkám, že mě to nenapadlo dříveps2512 wrote: KOnečně něco od tebe, čemu můžu věřit......konečně to není vyhlášení sestupu

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 

-
No tak aby se neřeklo že

Papa Bouba Diop Pozvánka přijata 25 Jan (10:48)
Ahoj,
přijali jsme nabídku k sehrání přátelského utkání mezi našimi týmy Dynamo Oleksovice - Valcíři Chomutov C.F. (St 25 Led 2012 (14:00:00 CET)).
S pozdravem,
Papa Bouba Diop.
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
no tak přece nebudu rejžovat jenom jáps2512 wrote:No tak aby se neřeklo že![]()
Papa Bouba Diop Pozvánka přijata 25 Jan (10:48)
Ahoj,
přijali jsme nabídku k sehrání přátelského utkání mezi našimi týmy Dynamo Oleksovice - Valcíři Chomutov C.F. (St 25 Led 2012 (14:00:00 CET)).
S pozdravem,
Papa Bouba Diop.

Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi