tomkycz wrote:léblik - opravdu jsem nemyslel sebe. Po kliknutí na link to musí docvaknout i nejmenovanému manažerovi, natož tobě...
a dostat 11 žlutých a rozdělit je mezi všechny hráče mi přijde vcelku zajímavé. mě se to třeba ještě nestalo, vždy nějaký hráč chytne druhou. To, že hrál frankie na nízký součet agr. je vcelku logické u jeho řezníků, ačkoliv jsem mu zápas z poolu vzal pár minut před zápasem takže ani neměl možnost to nastavit jinak

Ale rozjela se debata o ho.ně a to sem v úmyslu neměl...

hh, abych v tom leblika nenechal, tak vcera pri domlouvani s nim na pratelaky na dnesek jsem se ho zeptal jestli chape tvuj prispevek v zajimavostech, o jaky cerveny a tak ze ja jako spolucastnik to nechapu o co jde a tak jsme premejsleli jestli je to jen preklep a nebo v cem je hacek a leblika to asi pak vrtalo v hlave a zeptal se
mozna je to tim co pises v prvni vete v druhym odstavci, me se tohle stava xkrat do tejdne, takze uz mi to moc zajimavy neprijde
jinak vcelku logicke to sice je, ale 11zlutejch muzu chytat kdekolif

viz;
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... ID=6897329
jinak nepodcenuj moje moznosti, jelikoz jsem tam mel pozvanku na poolu a vim ze kdyz to nikdo neprijme tak 5 minut pred zapasem vetsinou jo (casto) a jelikoz jsem byl u pc tak jsem si sestavu v klidu nastavil po prihlaseni v 21:58, normalne je agrese nastavena na 100
ale jo, pekna debata o hovne