zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

léblík
Member of the Soccer Project Association

Re: zajimavosti

Post by léblík »

PaToM wrote:
léblík wrote:Sorry, že jsem tak smělý, ale co je na tomhle zajímavého v souvislosti s tvým týmem a tou redkou ?
To Big Ell: Zajímalo by mě, jak si to pochopil ty, když jsi na to hned takhle reagoval :mrgreen: Mám totiž pocit, že je tu možnost, že to každý myslel jinak :mrgreen:
Čo je na tom zložité? Jednoducho Slávista tomkycz obdivuje sparťanskú vyspelú taktiku frankieho. :mrgreen:
Tak, ale Tomky tam psal přece o sobě, aby on nedostal redku, tak bud je to překlep nebo to myslel na Frenkyče, což mimochodem taky neni nic zvláštního hrál na nízký součet, nedávno sem dával 11 žlutých an stoučet okolo 190 8)
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
PaToM

Post by PaToM »

léblík wrote:Tak, ale Tomky tam psal přece o sobě, aby on nedostal redku, tak bud je to překlep nebo to myslel na Frenkyče, což mimochodem taky neni nic zvláštního hrál na nízký součet, nedávno sem dával 11 žlutých an stoučet okolo 190 8)
No hej, tomkycz obdivuje Frankieho schopnosť (alebo skôr šťastie) udržať to na 11 ŽK, prakticky píše "Jak se to dělá? Já to chci taky vědět.".
Lepšie takto polopate? :roll:
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
léblík

Post by léblík »

PaToM wrote:
léblík wrote:Tak, ale Tomky tam psal přece o sobě, aby on nedostal redku, tak bud je to překlep nebo to myslel na Frenkyče, což mimochodem taky neni nic zvláštního hrál na nízký součet, nedávno sem dával 11 žlutých an stoučet okolo 190 8)
No hej, tomkycz obdivuje Frankieho schopnosť (alebo skôr šťastie) udržať to na 11 ŽK, prakticky píše "Jak se to dělá? Já to chci taky vědět.".
Lepšie takto polopate? :roll:
Ježiši PaTome, nedělej ze mě Azora ( Azore sorry :mrgreen: ) , nejsem nýmand jak by jsi si milně mohl myslet, jde o to jak je to napsaný, ty jako Slovák to asi nechápeš, napsal o sobě jak nedostat kartu a vzhledem k tomu, že v tom zápase hrál právě Tomky s Frenkičem to vyznělo jakoby tam mělo být něco světoborného u Tomkyho, kapíš? 8)
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

hh, ja to taky tu prvni zpravu ne zcela pochopil, jsem myslel ze tomkycz mluvi o sobe ale nechapal jsem spojitost s cervenou kartou
jinak me nenapadalo ze tech 11zlutejch pri nizkym souctu (141) brat jako nakou zajimavost, mam to takhle parkrat do tejdne

patom:ja ti dam stesti, hh :mrgreen:
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
PaToM

Post by PaToM »

léblík wrote:...kapíš? 8)
No jasné.
Každému to doplo tak, ako to je, len ty lietaš v inom svete asi... :mrgreen:
Ale bez urážky. :wink:
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
léblík

Post by léblík »

PaToM wrote:
léblík wrote:...kapíš? 8)
No jasné.
Každému to doplo tak, ako to je, len ty lietaš v inom svete asi... :mrgreen:
Ale bez urážky. :wink:
Bitch, please 8)
Jde o to jak je to napsaný, nejsi Čech nerozumíš a to, že jsi mood na tom nic nemění, jo v jinym nebudu jak ovce ve vašem světě :P :lol:

s urážkou/ bez urážky? :mrgreen:
Big El

Post by Big El »

léblík wrote: Ježiši PaTome, nedělej ze mě Azora ( Azore sorry :mrgreen: )
Promiň, ale tady stojím za PaToMem, je to sice debata o ničem, ale přesně jsem si při pročítání Tvých příspěvků vzpomněl na Azora (sorry Azore) a přemýšlel zda se snažíš být vtipný, zajímavý, nebo jsi tak natvrdlý. Jasně, z Tomkyho příspěvku to vyznělo jinak, ale při pohledu na zápas je to snad jasné, ne? Nehledě na to, že v souvislostech je pak zřejmé, že se Tomkyč opravdu ptá, jak to má udělat, aby odehrál bez redky.

Léblík, frenkie: Myslím, že ani nejde o údiv nad zápasem bez redky s ohledem na součet agre+sudí, jako na údiv nad zápasem bez redky při 11 žlutých.
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
frankie_doparoma

Big El wrote:Nehledě na to, že v souvislostech je pak zřejmé, že se Tomkyč opravdu ptá, jak to má udělat, aby odehrál bez redky.
dyt odehral, ne? :p
léblík

Post by léblík »

frankie_doparoma wrote:
Big El wrote:Nehledě na to, že v souvislostech je pak zřejmé, že se Tomkyč opravdu ptá, jak to má udělat, aby odehrál bez redky.
Asi ne, my jsme totiž v jinym světě :mrgreen:
frankie_doparoma

V den ked blizi sa hurikan,
tvarim sa mna sa to netyka.
:mrgreen:
léblík

Post by léblík »

frankie_doparoma wrote:V den ked blizi sa hurikan,
tvarim sa mna sa to netyka.
:mrgreen:
*palecnahoru* :mrgreen:
PaToM

Post by PaToM »

frankie_doparoma wrote:
Yop, ale pri 11 ŽK. To znamená pri vyššej agresivite.
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

léblík wrote:ty jako Slovák to asi nechápeš
A neser ma!!! :mrgreen:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
tomkycz

Post by tomkycz »

léblik - opravdu jsem nemyslel sebe. Po kliknutí na link to musí docvaknout i nejmenovanému manažerovi, natož tobě...

a dostat 11 žlutých a rozdělit je mezi všechny hráče mi přijde vcelku zajímavé. mě se to třeba ještě nestalo, vždy nějaký hráč chytne druhou. To, že hrál frankie na nízký součet agr. je vcelku logické u jeho řezníků, ačkoliv jsem mu zápas z poolu vzal pár minut před zápasem takže ani neměl možnost to nastavit jinak 8) Ale rozjela se debata o ho.ně a to sem v úmyslu neměl... :roll:
frankie_doparoma

tomkycz wrote:léblik - opravdu jsem nemyslel sebe. Po kliknutí na link to musí docvaknout i nejmenovanému manažerovi, natož tobě...

a dostat 11 žlutých a rozdělit je mezi všechny hráče mi přijde vcelku zajímavé. mě se to třeba ještě nestalo, vždy nějaký hráč chytne druhou. To, že hrál frankie na nízký součet agr. je vcelku logické u jeho řezníků, ačkoliv jsem mu zápas z poolu vzal pár minut před zápasem takže ani neměl možnost to nastavit jinak 8) Ale rozjela se debata o ho.ně a to sem v úmyslu neměl... :roll:
hh, abych v tom leblika nenechal, tak vcera pri domlouvani s nim na pratelaky na dnesek jsem se ho zeptal jestli chape tvuj prispevek v zajimavostech, o jaky cerveny a tak ze ja jako spolucastnik to nechapu o co jde a tak jsme premejsleli jestli je to jen preklep a nebo v cem je hacek a leblika to asi pak vrtalo v hlave a zeptal se

mozna je to tim co pises v prvni vete v druhym odstavci, me se tohle stava xkrat do tejdne, takze uz mi to moc zajimavy neprijde
jinak vcelku logicke to sice je, ale 11zlutejch muzu chytat kdekolif 8) viz; http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... ID=6897329

jinak nepodcenuj moje moznosti, jelikoz jsem tam mel pozvanku na poolu a vim ze kdyz to nikdo neprijme tak 5 minut pred zapasem vetsinou jo (casto) a jelikoz jsem byl u pc tak jsem si sestavu v klidu nastavil po prihlaseni v 21:58, normalne je agrese nastavena na 100 :wink:

ale jo, pekna debata o hovne :mrgreen:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”