Najmu jsem si ho na to.kopeckar wrote:Tobě dělá Sjarel stavební dozor?puzzle wrote:Tak ti díky Pane Srajel že přijdu o 40 000 tisícOprava: dostaví se to až v podnělí.
![]()
![]()

Moderator: Czech Moderators
Najmu jsem si ho na to.kopeckar wrote:Tobě dělá Sjarel stavební dozor?puzzle wrote:Tak ti díky Pane Srajel že přijdu o 40 000 tisícOprava: dostaví se to až v podnělí.
![]()
![]()
Koukám, že to píšeš všude kde jseš. Tak si vzpomeň kde jsi to ještě psal a přečti si tam moji odpověď.Proluxis wrote:Muzu se zeptat na losovani do SP poharu jak je to ohledne vykonostnich kosu..zda se ze los byl pro nas daleko lepsi nez v CZ poharu,,
Jojo cetl Kopy prave proto...kopeckar wrote:Koukám, že to píšeš všude kde jseš. Tak si vzpomeň kde jsi to ještě psal a přečti si tam moji odpověď.Proluxis wrote:Muzu se zeptat na losovani do SP poharu jak je to ohledne vykonostnich kosu..zda se ze los byl pro nas daleko lepsi nez v CZ poharu,,
Jasan Hadis samo ze o skore a jeste Ty jsi hral doma a on ma dve strelene branky na pude soupere..jinak mas delene 8 a 9 mistoHadis wrote:mám takový blbý dotaz :
dnes jsem v lize remizoval v lize 2:2, k tomu ještě jeden zápas skončil stejným výsledkem, ale já jsem v tabulce na 9. místě.
Podle čeho se dělá tabulka, když má více týmů stejný počet bodů, vstřelené branky, obdržené i +/- ? ?
díky
Proluxis se mýlí. Pořadí se dělá podle toho, jak tě má Sjarel rád. Takže to máš blbý, tvýho soupeře má asi radšiProluxis wrote:Jasan Hadis samo ze o skore a jeste Ty jsi hral doma a on ma dve strelene branky na pude soupere..jinak mas delene 8 a 9 mistoHadis wrote:mám takový blbý dotaz :
dnes jsem v lize remizoval v lize 2:2, k tomu ještě jeden zápas skončil stejným výsledkem, ale já jsem v tabulce na 9. místě.
Podle čeho se dělá tabulka, když má více týmů stejný počet bodů, vstřelené branky, obdržené i +/- ? ?
díky
Na global foru byl jednou dotaz na Sjarela o čem rozhodl postup v turnaji, když 2. a 3. tým v tabulce měl vše zcela stejné. Odpověď zněla RANDOM.Big El wrote:Proluxis se mýlí. Pořadí se dělá podle toho, jak tě má Sjarel rád. Takže to máš blbý, tvýho soupeře má asi radši
Jasně. Randomem Sjarel nazývá svou přízeň. Zní to lípps2512 wrote:Na global foru byl jednou dotaz na Sjarela o čem rozhodl postup v turnaji, když 2. a 3. tým v tabulce měl vše zcela stejné. Odpověď zněla RANDOM.Big El wrote:Proluxis se mýlí. Pořadí se dělá podle toho, jak tě má Sjarel rád. Takže to máš blbý, tvýho soupeře má asi radši
Takže takhle nějak to bude.
No u turnaje to až zase tak nevadí, ale kdyby se mě to stalo v lize to bych jinak řádilBig El wrote:Jasně. Randomem Sjarel nazývá svou přízeň. Zní to lípps2512 wrote:Na global foru byl jednou dotaz na Sjarela o čem rozhodl postup v turnaji, když 2. a 3. tým v tabulce měl vše zcela stejné. Odpověď zněla RANDOM.Big El wrote:Proluxis se mýlí. Pořadí se dělá podle toho, jak tě má Sjarel rád. Takže to máš blbý, tvýho soupeře má asi radši
Takže takhle nějak to bude.
počátečního písmene týmu ne? a co má přednost písmena nebo čísla?pupajdi13 wrote:To Hadis: podle pocatecňího nazvu tveho tymu,pokud je stejne skore i body
Pupajdi mal asi na mysli defaultný názov tímu, tj. ten názov SP tímu, ktorý za teba bude hrať, keď sa rozhodneš skončiť s SP. Len ma tak napadlo, že to je skoro ako keď umrieš a neuvidíš svoj hrob - ten SP tím je vlastne niečo podobnépuzzle wrote:počátečního písmene týmu ne? a co má přednost písmena nebo čísla?pupajdi13 wrote:To Hadis: podle pocatecňího nazvu tveho tymu,pokud je stejne skore i body
Aha já sem mysle že se to řadí podle abecedyPaToM wrote:Pupajdi mal asi na mysli defaultný názov tímu, tj. ten názov SP tímu, ktorý za teba bude hrať, keď sa rozhodneš skončiť s SP. Len ma tak napadlo, že to je skoro ako keď umrieš a neuvidíš svoj hrob - ten SP tím je vlastne niečo podobnépuzzle wrote:počátečního písmene týmu ne? a co má přednost písmena nebo čísla?pupajdi13 wrote:To Hadis: podle pocatecňího nazvu tveho tymu,pokud je stejne skore i body