Najmu jsem si ho na to.kopeckar wrote:Tobě dělá Sjarel stavební dozor?puzzle wrote:Tak ti díky Pane Srajel že přijdu o 40 000 tisícOprava: dostaví se to až v podnělí.
![]()
![]()
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
(1.FC Krvavý Prapor C.2
)
Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
-
Proluxis
- Team President
Muzu se zeptat na losovani do SP poharu jak je to ohledne vykonostnich kosu..
zda se ze los byl pro nas daleko lepsi nez v CZ poharu,, 
-
kopeckar
- Member of the Soccer Project Association
Koukám, že to píšeš všude kde jseš. Tak si vzpomeň kde jsi to ještě psal a přečti si tam moji odpověď.Proluxis wrote:Muzu se zeptat na losovani do SP poharu jak je to ohledne vykonostnich kosu..zda se ze los byl pro nas daleko lepsi nez v CZ poharu,,
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
-
Proluxis
- Team President
Jojo cetl Kopy prave proto...kopeckar wrote:Koukám, že to píšeš všude kde jseš. Tak si vzpomeň kde jsi to ještě psal a přečti si tam moji odpověď.Proluxis wrote:Muzu se zeptat na losovani do SP poharu jak je to ohledne vykonostnich kosu..zda se ze los byl pro nas daleko lepsi nez v CZ poharu,,
-
Hadis
mám takový blbý dotaz :
dnes jsem v lize remizoval v lize 2:2, k tomu ještě jeden zápas skončil stejným výsledkem, ale já jsem v tabulce na 9. místě.
Podle čeho se dělá tabulka, když má více týmů stejný počet bodů, vstřelené branky, obdržené i +/- ? ?
díky
dnes jsem v lize remizoval v lize 2:2, k tomu ještě jeden zápas skončil stejným výsledkem, ale já jsem v tabulce na 9. místě.
Podle čeho se dělá tabulka, když má více týmů stejný počet bodů, vstřelené branky, obdržené i +/- ? ?
díky
AC Had Bozak
-
Proluxis
- Team President
Jasan Hadis samo ze o skore a jeste Ty jsi hral doma a on ma dve strelene branky na pude soupere..jinak mas delene 8 a 9 mistoHadis wrote:mám takový blbý dotaz :
díky
Proluxis se mýlí. Pořadí se dělá podle toho, jak tě má Sjarel rád. Takže to máš blbý, tvýho soupeře má asi radšiProluxis wrote:Jasan Hadis samo ze o skore a jeste Ty jsi hral doma a on ma dve strelene branky na pude soupere..jinak mas delene 8 a 9 mistoHadis wrote:mám takový blbý dotaz :
díky
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
-
ps2512
Na global foru byl jednou dotaz na Sjarela o čem rozhodl postup v turnaji, když 2. a 3. tým v tabulce měl vše zcela stejné. Odpověď zněla RANDOM.Big El wrote:Proluxis se mýlí. Pořadí se dělá podle toho, jak tě má Sjarel rád. Takže to máš blbý, tvýho soupeře má asi radši
Takže takhle nějak to bude.
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Jasně. Randomem Sjarel nazývá svou přízeň. Zní to lípps2512 wrote:Na global foru byl jednou dotaz na Sjarela o čem rozhodl postup v turnaji, když 2. a 3. tým v tabulce měl vše zcela stejné. Odpověď zněla RANDOM.Big El wrote:Proluxis se mýlí. Pořadí se dělá podle toho, jak tě má Sjarel rád. Takže to máš blbý, tvýho soupeře má asi radši
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
-
Sokol Cejc
No nevím, nevím, špioni Sokolů odposlechli kdysi tento rozhovor:
Haló Velkomožný vole, připluli kapři..?? No víš, vole, připluli jako, ale měl jsi teda namále vole, bylo to tak tak...No jo, víš jak vole, dělali co mohli, je to k Vám dálka vole, ploutve měli celé ošoupané vole.....
Haló Velkomožný vole, připluli kapři..?? No víš, vole, připluli jako, ale měl jsi teda namále vole, bylo to tak tak...No jo, víš jak vole, dělali co mohli, je to k Vám dálka vole, ploutve měli celé ošoupané vole.....
Andrew - Sokol Čejč
No u turnaje to až zase tak nevadí, ale kdyby se mě to stalo v lize to bych jinak řádilBig El wrote:Jasně. Randomem Sjarel nazývá svou přízeň. Zní to lípps2512 wrote:Na global foru byl jednou dotaz na Sjarela o čem rozhodl postup v turnaji, když 2. a 3. tým v tabulce měl vše zcela stejné. Odpověď zněla RANDOM.Big El wrote:Proluxis se mýlí. Pořadí se dělá podle toho, jak tě má Sjarel rád. Takže to máš blbý, tvýho soupeře má asi radši
(1.FC Krvavý Prapor C.2
)
-
pupajdi13
To Hadis: podle pocatecňího nazvu tveho tymu,pokud je stejne skore i body
počátečního písmene týmu ne? a co má přednost písmena nebo čísla?pupajdi13 wrote:To Hadis: podle pocatecňího nazvu tveho tymu,pokud je stejne skore i body
(1.FC Krvavý Prapor C.2
)
-
PaToM
Pupajdi mal asi na mysli defaultný názov tímu, tj. ten názov SP tímu, ktorý za teba bude hrať, keď sa rozhodneš skončiť s SP. Len ma tak napadlo, že to je skoro ako keď umrieš a neuvidíš svoj hrob - ten SP tím je vlastne niečo podobnépuzzle wrote:počátečního písmene týmu ne? a co má přednost písmena nebo čísla?pupajdi13 wrote:To Hadis: podle pocatecňího nazvu tveho tymu,pokud je stejne skore i body
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Aha já sem mysle že se to řadí podle abecedyPaToM wrote:Pupajdi mal asi na mysli defaultný názov tímu, tj. ten názov SP tímu, ktorý za teba bude hrať, keď sa rozhodneš skončiť s SP. Len ma tak napadlo, že to je skoro ako keď umrieš a neuvidíš svoj hrob - ten SP tím je vlastne niečo podobnépuzzle wrote:počátečního písmene týmu ne? a co má přednost písmena nebo čísla?pupajdi13 wrote:To Hadis: podle pocatecňího nazvu tveho tymu,pokud je stejne skore i body
(1.FC Krvavý Prapor C.2
)