Freedonnasch wrote: Ahoj lidi, chtěl bych se zeptat, jak přesně velký vliv má vykartování hráče v zápasu?O kolik se sníží výkon?.
Naprosto přesně to spočítat nelze. Je tam i náhodná proměnná veličina. Ale pro představu, která je pro tyto účely přesná dostatečně, si hráčův výkon vyděl šesti a získáš cca jeho příspěvek k výkonu týmu. A ten se pak rozdělí normálně v poměru kolik minut hráč odehraje, než je vyloučen. Příklad: pokud hráč dá výkon 60, jeho příspěvek k výkonu týmu je cca 10 bodů. Tedy pokud odehraje jen 30 minut, jeho příspěvek k výkonu týmu je třetinový (3,3 bodu), pokud odehraje 45 minut, jeho příspěvek je poloviční (5 bodů) a tak dále.
Freedonnasch wrote:A jak moc ovlivňuje golmán výkon celého týmu?
Gólman ovlivňuje výkon celého týmu stejně, jako kterýkoli hráč v obraně. Jeho výkon se započítává do výkonu řady obrana. Nevím, co k tomu více říci.
Freedonnasch wrote:Můj tým zahraje cca 104 výkon a potřebuji zahrát 107, jenomže moje LFko, má agresivitu 87, ale zahraje mi výkon 67.Kolik si mohu dovolit nastavit agresivitu, aby se nevykartovalo a já nehrál v 10ti??Už tam totiž nemám tak nikoho agresivního.
Neuvedl jsi přísnost rozhodčího. Ale pokud máš na mysli zítřejší ligový zápas, tak na rozhodčího 82% bych v případě tvého týmu dal agresivitu 20, možná 25%. Při této agresi se dostaneš někam k výkonu 106 a můžeš nasadit jak to LF, tak i agresivní RM Otepku. Tvůj soupeř má naprosto podobné agresory, tudíž pokud napálí agresivitu, vyloučej mu hráče a pokud ne, tak je mu to stejně prd platné, páč je slaboučký a ty jasně vyhraješ.
Poku máš na mysli jiný zápas, musíš uvézt který

.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3