Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Hadis
Member of the Soccer Project Association

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by Hadis »

jonY.h wrote:
Hadis wrote:Podívej se na můj zápas s Tvým soupeřem. Rozhodčí byl 72% a soupeř zahrál pouhých 35% agr.
Soupeř má dost veliký rozptyl v agresivitě hráčů a navíc, nemyslím si, že bys z něho měl mít strach.
Prostě na něho vlítni a vyhraj :wink:
Se mnou se 3 bodů nedočkáš, tak si je musíš nahrát jinde :lol:
vždyť mě znáš, v zápase s tebou nemám šanci a tak tam nastrkám samé nevytrénované juniory! :twisted:
To ale budou výkony 65 : 78 :lol: :lol:
AC Had Bozak

Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

jonY.h wrote:zdravím, potřeboval bych radu, chtěl bych v zítřejším ligovém zápase zabojovat o nějaký ten bodík, hraju venku, rozhodčí má přísnost 88% a nastoupí hráči s agresivitou : 13,18,24,27,1,7,5,16,17,25,24 - jakou by jste dali VY týmovou agresivitu? díky za názory :twisted:

a druhá věc : co je podle Vás přesnější na výpočet výkonu a výběr ideálního rozestavení - Battle-strategy nebo SPMT? např. mě teď vychází v BS hrát 4-3-3 a v SPMT 3-4-3
60 bys mohl ustát. Vzpomínám si, že když sem měl agresory do 40, hrával sem na součet 140 a celkem to vycházelo. Co se týše sestavy, to je jednoduché. Projdi si v SPMT který hráč ti zahraje lepší výkon, jestli to CB nebo CM a máš to :wink: SPMT mi občas taky ukazuje špatně sestavu, BS zase nepřesně počítá výkony :wink:
Andrew - Sokol Čejč
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

Sokol Cejc wrote:
jonY.h wrote:zdravím, potřeboval bych radu, chtěl bych v zítřejším ligovém zápase zabojovat o nějaký ten bodík, hraju venku, rozhodčí má přísnost 88% a nastoupí hráči s agresivitou : 13,18,24,27,1,7,5,16,17,25,24 - jakou by jste dali VY týmovou agresivitu? díky za názory :twisted:

a druhá věc : co je podle Vás přesnější na výpočet výkonu a výběr ideálního rozestavení - Battle-strategy nebo SPMT? např. mě teď vychází v BS hrát 4-3-3 a v SPMT 3-4-3
60 bys mohl ustát. Vzpomínám si, že když sem měl agresory do 40, hrával sem na součet 140 a celkem to vycházelo. Co se týše sestavy, to je jednoduché. Projdi si v SPMT který hráč ti zahraje lepší výkon, jestli to CB nebo CM a máš to :wink: SPMT mi občas taky ukazuje špatně sestavu, BS zase nepřesně počítá výkony :wink:
já bych se se svojí agresivnější sestavou vůbec nebál jít do 70tky, ale mám malý rozptyl...u tebe bych to viděl na těch 60,možná 65 max
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Freedonnasch
Groundsman

Post by Freedonnasch »

Ahoj lidi, chtěl bych se zeptat, jak přesně velký vliv má vykartování hráče v zápasu?O kolik se sníží výkon?
A jak moc ovlivňuje golmán výkon celého týmu?

Můj tým zahraje cca 104 výkon a potřebuji zahrát 107, jenomže moje LFko, má agresivitu 87, ale zahraje mi výkon 67.Kolik si mohu dovolit nastavit agresivitu, aby se nevykartovalo a já nehrál v 10ti??Už tam totiž nemám tak nikoho agresivního.
MošnaM

Post by MošnaM »

Freedonnasch wrote: Ahoj lidi, chtěl bych se zeptat, jak přesně velký vliv má vykartování hráče v zápasu?O kolik se sníží výkon?.
Naprosto přesně to spočítat nelze. Je tam i náhodná proměnná veličina. Ale pro představu, která je pro tyto účely přesná dostatečně, si hráčův výkon vyděl šesti a získáš cca jeho příspěvek k výkonu týmu. A ten se pak rozdělí normálně v poměru kolik minut hráč odehraje, než je vyloučen. Příklad: pokud hráč dá výkon 60, jeho příspěvek k výkonu týmu je cca 10 bodů. Tedy pokud odehraje jen 30 minut, jeho příspěvek k výkonu týmu je třetinový (3,3 bodu), pokud odehraje 45 minut, jeho příspěvek je poloviční (5 bodů) a tak dále.
Freedonnasch wrote:A jak moc ovlivňuje golmán výkon celého týmu?
Gólman ovlivňuje výkon celého týmu stejně, jako kterýkoli hráč v obraně. Jeho výkon se započítává do výkonu řady obrana. Nevím, co k tomu více říci. :wink:
Freedonnasch wrote:Můj tým zahraje cca 104 výkon a potřebuji zahrát 107, jenomže moje LFko, má agresivitu 87, ale zahraje mi výkon 67.Kolik si mohu dovolit nastavit agresivitu, aby se nevykartovalo a já nehrál v 10ti??Už tam totiž nemám tak nikoho agresivního.
Neuvedl jsi přísnost rozhodčího. Ale pokud máš na mysli zítřejší ligový zápas, tak na rozhodčího 82% bych v případě tvého týmu dal agresivitu 20, možná 25%. Při této agresi se dostaneš někam k výkonu 106 a můžeš nasadit jak to LF, tak i agresivní RM Otepku. Tvůj soupeř má naprosto podobné agresory, tudíž pokud napálí agresivitu, vyloučej mu hráče a pokud ne, tak je mu to stejně prd platné, páč je slaboučký a ty jasně vyhraješ.
Poku máš na mysli jiný zápas, musíš uvézt který :wink: .
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
skslezskaostrava
Assistant Coach

Post by skslezskaostrava »

chtel bych se zeptat na nasledujici vec: kdyz chci hrat na 2 utocniky, je jedno jestli budu hrat na CF CF nebo LF RF? ma to nejaky vliv na vykon utocne rady jake hace zvolim?

diky za odpoved :oops:
ps2512

Post by ps2512 »

skslezskaostrava wrote:chtel bych se zeptat na nasledujici vec: kdyz chci hrat na 2 utocniky, je jedno jestli budu hrat na CF CF nebo LF RF? ma to nejaky vliv na vykon utocne rady jake hace zvolim?

diky za odpoved :oops:
Pokud budeš hrát na 2 útočníky.....musít to být CF, CF.......LF i RF by ztratili 7 bodů ze svého výkonu :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
skslezskaostrava
Assistant Coach

Post by skslezskaostrava »

diky
panochamira
Assistant Manager

Post by panochamira »

Ahoj když hraju turnaj na 32 týmů ze skupiny postupují 2 nebo i 3.A když já mám hodnocení 69 mohl bych porazit někoho kdo má hodnocení :mrgreen: 75 8)
Panomi-Fc Liverpool Like 9. v G598
mouven

Post by mouven »

Ze skupiny postupuji 2 a dalsi system pavouka muzes najit v happynove faqu.. A porazit muzes kohokoliv.. Zalezi jak k tomu manazer pristoupi.. a ze ma vetsi hodnoceni nic neznamena.. treba ty muzes mit hodne nevytrenovanych mladiku a on zadne a najednou je to takovy rozdil..
FK Bolka FOREVER
panochamira
Assistant Manager

Post by panochamira »

Jo dík já totiš ted hraju turnaj a ve skupině budu asi 3 a kdyby to vyšlo tak 2
:|
panochamira
Assistant Manager

Post by panochamira »

Chtěl jsem se zeptat hdyž hraju turnaj na 32 týmů a sem ve 3 skupině a postoupim z 1 nebo 2 z jaké skupiny budu hrát osmifinále. :mrgreen:
ps2512

Post by ps2512 »

panochamira wrote:Chtěl jsem se zeptat hdyž hraju turnaj na 32 týmů a sem ve 3 skupině a postoupim z 1 nebo 2 z jaké skupiny budu hrát osmifinále. :mrgreen:
S týme ze 6. skupiny
1. - 2.
2. - 1.
První týmy skupin hrají doma :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Azor

Post by Azor »

Hmmm. Zajímavý. Když je den, tak mě soccer automaticky odlásím ,když v něm nic 10.(15.)min nedělám a teď o půlnoci jsem tam 25 min. nic nedělal a přesto jsem nebyl automaticky odhlášen. Může mě to někdo vysvětlit? :mrgreen:
tomkycz

Post by tomkycz »

Azor wrote:Hmmm. Zajímavý. Když je den, tak mě soccer automaticky odlásím ,když v něm nic 10.(15.)min nedělám a teď o půlnoci jsem tam 25 min. nic nedělal a přesto jsem nebyl automaticky odhlášen. Může mě to někdo vysvětlit? :mrgreen:
můžu, byls vožralej :lol:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”