To ale budou výkony 65 : 78jonY.h wrote:vždyť mě znáš, v zápase s tebou nemám šanci a tak tam nastrkám samé nevytrénované juniory!Hadis wrote:Podívej se na můj zápas s Tvým soupeřem. Rozhodčí byl 72% a soupeř zahrál pouhých 35% agr.
Soupeř má dost veliký rozptyl v agresivitě hráčů a navíc, nemyslím si, že bys z něho měl mít strach.
Prostě na něho vlítni a vyhraj
Se mnou se 3 bodů nedočkáš, tak si je musíš nahrát jinde
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
Hadis
- Member of the Soccer Project Association
Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
AC Had Bozak
-
Sokol Cejc
60 bys mohl ustát. Vzpomínám si, že když sem měl agresory do 40, hrával sem na součet 140 a celkem to vycházelo. Co se týše sestavy, to je jednoduché. Projdi si v SPMT který hráč ti zahraje lepší výkon, jestli to CB nebo CM a máš tojonY.h wrote:zdravím, potřeboval bych radu, chtěl bych v zítřejším ligovém zápase zabojovat o nějaký ten bodík, hraju venku, rozhodčí má přísnost 88% a nastoupí hráči s agresivitou : 13,18,24,27,1,7,5,16,17,25,24 - jakou by jste dali VY týmovou agresivitu? díky za názory
a druhá věc : co je podle Vás přesnější na výpočet výkonu a výběr ideálního rozestavení - Battle-strategy nebo SPMT? např. mě teď vychází v BS hrát 4-3-3 a v SPMT 3-4-3
Andrew - Sokol Čejč
-
Papa Bouba Diop
já bych se se svojí agresivnější sestavou vůbec nebál jít do 70tky, ale mám malý rozptyl...u tebe bych to viděl na těch 60,možná 65 maxSokol Cejc wrote:60 bys mohl ustát. Vzpomínám si, že když sem měl agresory do 40, hrával sem na součet 140 a celkem to vycházelo. Co se týše sestavy, to je jednoduché. Projdi si v SPMT který hráč ti zahraje lepší výkon, jestli to CB nebo CM a máš tojonY.h wrote:zdravím, potřeboval bych radu, chtěl bych v zítřejším ligovém zápase zabojovat o nějaký ten bodík, hraju venku, rozhodčí má přísnost 88% a nastoupí hráči s agresivitou : 13,18,24,27,1,7,5,16,17,25,24 - jakou by jste dali VY týmovou agresivitu? díky za názory
a druhá věc : co je podle Vás přesnější na výpočet výkonu a výběr ideálního rozestavení - Battle-strategy nebo SPMT? např. mě teď vychází v BS hrát 4-3-3 a v SPMT 3-4-3
SPMT mi občas taky ukazuje špatně sestavu, BS zase nepřesně počítá výkony
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 
-
Freedonnasch
- Groundsman
Ahoj lidi, chtěl bych se zeptat, jak přesně velký vliv má vykartování hráče v zápasu?O kolik se sníží výkon?
A jak moc ovlivňuje golmán výkon celého týmu?
Můj tým zahraje cca 104 výkon a potřebuji zahrát 107, jenomže moje LFko, má agresivitu 87, ale zahraje mi výkon 67.Kolik si mohu dovolit nastavit agresivitu, aby se nevykartovalo a já nehrál v 10ti??Už tam totiž nemám tak nikoho agresivního.
A jak moc ovlivňuje golmán výkon celého týmu?
Můj tým zahraje cca 104 výkon a potřebuji zahrát 107, jenomže moje LFko, má agresivitu 87, ale zahraje mi výkon 67.Kolik si mohu dovolit nastavit agresivitu, aby se nevykartovalo a já nehrál v 10ti??Už tam totiž nemám tak nikoho agresivního.
-
MošnaM
Naprosto přesně to spočítat nelze. Je tam i náhodná proměnná veličina. Ale pro představu, která je pro tyto účely přesná dostatečně, si hráčův výkon vyděl šesti a získáš cca jeho příspěvek k výkonu týmu. A ten se pak rozdělí normálně v poměru kolik minut hráč odehraje, než je vyloučen. Příklad: pokud hráč dá výkon 60, jeho příspěvek k výkonu týmu je cca 10 bodů. Tedy pokud odehraje jen 30 minut, jeho příspěvek k výkonu týmu je třetinový (3,3 bodu), pokud odehraje 45 minut, jeho příspěvek je poloviční (5 bodů) a tak dále.Freedonnasch wrote: Ahoj lidi, chtěl bych se zeptat, jak přesně velký vliv má vykartování hráče v zápasu?O kolik se sníží výkon?.
Gólman ovlivňuje výkon celého týmu stejně, jako kterýkoli hráč v obraně. Jeho výkon se započítává do výkonu řady obrana. Nevím, co k tomu více říci.Freedonnasch wrote:A jak moc ovlivňuje golmán výkon celého týmu?
Neuvedl jsi přísnost rozhodčího. Ale pokud máš na mysli zítřejší ligový zápas, tak na rozhodčího 82% bych v případě tvého týmu dal agresivitu 20, možná 25%. Při této agresi se dostaneš někam k výkonu 106 a můžeš nasadit jak to LF, tak i agresivní RM Otepku. Tvůj soupeř má naprosto podobné agresory, tudíž pokud napálí agresivitu, vyloučej mu hráče a pokud ne, tak je mu to stejně prd platné, páč je slaboučký a ty jasně vyhraješ.Freedonnasch wrote:Můj tým zahraje cca 104 výkon a potřebuji zahrát 107, jenomže moje LFko, má agresivitu 87, ale zahraje mi výkon 67.Kolik si mohu dovolit nastavit agresivitu, aby se nevykartovalo a já nehrál v 10ti??Už tam totiž nemám tak nikoho agresivního.
Poku máš na mysli jiný zápas, musíš uvézt který
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
-
skslezskaostrava
- Assistant Coach
chtel bych se zeptat na nasledujici vec: kdyz chci hrat na 2 utocniky, je jedno jestli budu hrat na CF CF nebo LF RF? ma to nejaky vliv na vykon utocne rady jake hace zvolim?
diky za odpoved
diky za odpoved
-
ps2512
Pokud budeš hrát na 2 útočníky.....musít to být CF, CF.......LF i RF by ztratili 7 bodů ze svého výkonuskslezskaostrava wrote:chtel bych se zeptat na nasledujici vec: kdyz chci hrat na 2 utocniky, je jedno jestli budu hrat na CF CF nebo LF RF? ma to nejaky vliv na vykon utocne rady jake hace zvolim?
diky za odpoved
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
skslezskaostrava
- Assistant Coach
-
panochamira
- Assistant Manager
Ahoj když hraju turnaj na 32 týmů ze skupiny postupují 2 nebo i 3.A když já mám hodnocení 69 mohl bych porazit někoho kdo má hodnocení
75 
Panomi-Fc Liverpool Like 9. v G598
-
mouven
Ze skupiny postupuji 2 a dalsi system pavouka muzes najit v happynove faqu.. A porazit muzes kohokoliv.. Zalezi jak k tomu manazer pristoupi.. a ze ma vetsi hodnoceni nic neznamena.. treba ty muzes mit hodne nevytrenovanych mladiku a on zadne a najednou je to takovy rozdil..
FK Bolka FOREVER
-
panochamira
- Assistant Manager
Jo dík já totiš ted hraju turnaj a ve skupině budu asi 3 a kdyby to vyšlo tak 2

-
panochamira
- Assistant Manager
Chtěl jsem se zeptat hdyž hraju turnaj na 32 týmů a sem ve 3 skupině a postoupim z 1 nebo 2 z jaké skupiny budu hrát osmifinále. 
-
ps2512
S týme ze 6. skupinypanochamira wrote:Chtěl jsem se zeptat hdyž hraju turnaj na 32 týmů a sem ve 3 skupině a postoupim z 1 nebo 2 z jaké skupiny budu hrát osmifinále.
1. - 2.
2. - 1.
První týmy skupin hrají doma
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

Hmmm. Zajímavý. Když je den, tak mě soccer automaticky odlásím ,když v něm nic 10.(15.)min nedělám a teď o půlnoci jsem tam 25 min. nic nedělal a přesto jsem nebyl automaticky odhlášen. Může mě to někdo vysvětlit? 
-
tomkycz
můžu, byls vožralejAzor wrote:Hmmm. Zajímavý. Když je den, tak mě soccer automaticky odlásím ,když v něm nic 10.(15.)min nedělám a teď o půlnoci jsem tam 25 min. nic nedělal a přesto jsem nebyl automaticky odhlášen. Může mě to někdo vysvětlit?