Mccgrady wrote:OPĚT JSI UKÁZAL TENTOKRÁT NEJEN MĚ ALE VŠEM OSTATNÍM SVOU OBROVSKOU HLOUPOST!!!
- nemíním se tady ospravedlňovat, protože je to naprosto jasné ale pár vět si neodpustím:
1)BLOKOVAT NĚKOMU TÝM (všichni víme jak) BY MĚ NIKDY NENAPADLO UDĚLAT ANI NEJVĚTŠÍMU NEPŘÍTELI A TO HLAVNĚ Z DŮVODU TOHO, ŽE JE TO NAPROSTO K NIČEMU A ZBYTEČNÉ.
2)Ohledně tvého nákupu, kvůli kterému mezi náma vznikl soccerprojectový spor byl následující. Každý si udělá názor: Dne 23.10.2012 jsi koupil RB za 15 750 000 a 22.4.2013 jsi ho prodal za 1M, hrál jsi divizi F a dokonce jsi v té sezoně co jsi hráče koupil skončil třetí. Hráč takovýchto kvalit a věku 28 let ti byl naprosto ale naprosto k ničemu. Já v té době hrál o titul v SP CUP (prohrál jsem ve finále na penalty) a právě RB mi neskutečně chybělo a mám pocit, že díky tomu mi to bohužel nevyšlo. Nikdy jsme tě ale neoznačil podvodníkem,lhářem atd... jen jsem nepochopil tvojí strategii!
3)To, že jsem napsal JAK CHCEŠ JÁ MÁM PENĚZ DOST je myšleno tak jak jsis přečetl, o hráče mám zájem a prostě tě budu přehazovat....není na tom nic špatného.
Mccgrady
1. To že to je zbytečný je úhel pohledu, můžu se třeba domluvit s prodávajícím na ceně a aby mě někdo z těch co doposud přehazovali hráče nekoupil před nosem za cenu na rychlý přestup případně mě nepřehodil moji nabídku, kterou prodávající odklepne těch deset minut blokace stačí. Já bych to sice neudělal, ale už jsem se tu já a jistě i vy ostatní setkali s divnejšími praktikami. Btw nenapsal jsem, že jsi mi to bloknul ty, ve hře je ještě Damned a UMBRA. S vámi třemi jsem se střetl v licitaci o více hráčů naráz, takže ty jsi byl jeden z nich. Nenapsal jsem byl jsi to ty, ale, že jsi to být ty mohl. Ptal jsem se pupajdiho, zda se dá zjistit IP, ze které byl účet zablokovaný a on se na to prý podívá.
2. Opět jsi vedle jak ta jedle. Každého baví něco jiného. Někdo hraje kvůli postupu do nejvyšší divize, případně úspěchu v ní, někdo chce uspět v SP cupu a někdo "jen" kvůli turnajům na fóru. Já chtěl toho hráče k vítězství v tom druhém a třetím. Vždyť kdy máš větší šanci když jsi v divizích A-D a nebo v E-H. Tady asi není co řešit že? Navíc já ti toho hráče prodat chtěl, ale ty jsi skrblil na nepravém místě, takže si za to můžeš sám.
3. Psát svému soku v boji o hráče není obvyklé a má jeden jediný význam a sice toho druhého odradit od koupě dříve, než navýší cenu hráče.