zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

Mark_von_motka
Assistant Manager

Re: zajimavosti

Post by Mark_von_motka »

Hippopotamus wrote:Na tomto svete sa niekedy dejú prapodivné veci. Napríklad, na čo aktuálne 4. tím A divízie kúpi za pol mega čerstvého mladíka z centra mládeže hrajúceho na poste SW s agresivitou 25% a skrytou tesne nad 70 :mrgreen:
...v Rumunsku asi vedia niečo, čo sa ku nám zjavne ešte nedostalo :mrgreen:

Nestěžuju si :mrgreen: :mrgreen:
frankie_doparoma
Member of the Soccer Project Association

Post by frankie_doparoma »

...a dalsi :mrgreen:
a taky cyp me obere o tri body :oops:
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
kopeckar

Post by kopeckar »

Měl jsem za to, že je to pořád ještě hra, ale některým lidem tu asi pěkně tečou nervy, když není po jejich a někdo přihazuje na trhu na stejné hráče co chtějí oni. Včera mě někdo z nich zřejmě zablokoval na pár minut můj účet a dnes po dalším přihození napsal (jestli to byl ten samý borec co včera nevím, možná jo, možná ne)

Mccgrady RB 8 Čnc (11:49)
jak chceš, já mám peněz dost

No tak by jich pár mohl pustit do oběhu, no ni? :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Azor

Post by Azor »

kopeckar wrote:Měl jsem za to, že je to pořád ještě hra, ale některým lidem tu asi pěkně tečou nervy, když není po jejich a někdo přihazuje na trhu na stejné hráče co chtějí oni. Včera mě někdo z nich zřejmě zablokoval na pár minut můj účet a dnes po dalším přihození napsal (jestli to byl ten samý borec co včera nevím, možná jo, možná ne)

napiš tu argumenty, proč tečou tomu někomu (tedy asi Gradymu) tečou dle tebe nervy, takhle ho jen osočuješ, ta zpráva nic neznamená, navíc ho nepřímo viníš z toho, že Ti zabanoval na pár minut účet (a jak by to prosím Tě udělal?)...
kopeckar

Post by kopeckar »

Azor wrote:
kopeckar wrote:Měl jsem za to, že je to pořád ještě hra, ale některým lidem tu asi pěkně tečou nervy, když není po jejich a někdo přihazuje na trhu na stejné hráče co chtějí oni. Včera mě někdo z nich zřejmě zablokoval na pár minut můj účet a dnes po dalším přihození napsal (jestli to byl ten samý borec co včera nevím, možná jo, možná ne)

napiš tu argumenty, proč tečou tomu někomu (tedy asi Gradymu) tečou dle tebe nervy, takhle ho jen osočuješ, ta zpráva nic neznamená, navíc ho nepřímo viníš z toho, že Ti zabanoval na pár minut účet (a jak by to prosím Tě udělal?)...
Už jsme se párkrát potkali při boji o hráče a bylo mi vysvětlováno, že je mi ten hráč k ničemu. Jinak jestli chceš zablokovat účet, tak stačí říct. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
Azor

Post by Azor »

kopeckar wrote:
Azor wrote:

Už jsme se párkrát potkali při boji o hráče a bylo mi vysvětlováno, že je mi ten hráč k ničemu. Jinak jestli chceš zablokovat účet, tak stačí říct. :mrgreen:
Tak, to že Ti někdo řekne že Tobě bude hráč k ničemu, není o tom že mu tečou nervy, je to prostě strategie protivníka.
A tak napiš mi na Sp, jak lze zabanovat účet, bo jsem si myslel že to můžou jen šerifové, jak vidno, tak to ví i další :mrgreen:
palo

Post by palo »

Ty bys jako byl schopný mi třeba na deset minut zablokovat účet ? :shock: :roll:
Image
mantel

Post by mantel »

palo wrote:Ty bys jako byl schopný mi třeba na deset minut zablokovat účet ? :shock: :roll:
Ono to není nic těžkého, já myslím, že to umíte všichni :-)
Azor

Post by Azor »

mantel wrote:
palo wrote:Ty bys jako byl schopný mi třeba na deset minut zablokovat účet ? :shock: :roll:
Ono to není nic těžkého, já myslím, že to umíte všichni :-)
Já nic, já muzikant :mrgreen:
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

hh, ja mam spis pocit ze nervy tecou nekomu jinymu a navic zacina byt paranoidni :mrgreen: :mrgreen:
btw. tak ocekavam finale Jatek jatkovatejsi nez obvykle 8)

edit: ale jako zajimalo by me oduvodneni toho proc toho ze hrace kupujes zbytecne, kdyz si kupoval dedky do efka, tak bych to chapal (a napsal bych ti to taky), ale do cecka uz se daji kupovat postarsi hraci (jestli teda nemaj par dni do 30) :P
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
ImamurVaalid
Assistant Coach

Post by ImamurVaalid »

To kopeckar:

1. O tečení nervů jsi psal s pohledem upřeným do zrcadla? :shock:

2. Selský rozum říká: když je tak snadné někomu bloknout účet - proč jsi Ty nebloknul účer dotyčnému? :twisted:

3. Obvinit někoho z blokace - na to tu máme jiné příspěvkové forum - navrhuji Ti to tam buď přemístit, nebo smazat jako pomlouvačnej žvást :roll:
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

OPĚT JSI UKÁZAL TENTOKRÁT NEJEN MĚ ALE VŠEM OSTATNÍM SVOU OBROVSKOU HLOUPOST!!!
- nemíním se tady ospravedlňovat, protože je to naprosto jasné ale pár vět si neodpustím:

1)BLOKOVAT NĚKOMU TÝM (všichni víme jak) BY MĚ NIKDY NENAPADLO UDĚLAT ANI NEJVĚTŠÍMU NEPŘÍTELI A TO HLAVNĚ Z DŮVODU TOHO, ŽE JE TO NAPROSTO K NIČEMU A ZBYTEČNÉ.
2)Ohledně tvého nákupu, kvůli kterému mezi náma vznikl soccerprojectový spor byl následující. Každý si udělá názor: Dne 23.10.2012 jsi koupil RB za 15 750 000 a 22.4.2013 jsi ho prodal za 1M, hrál jsi divizi F a dokonce jsi v té sezoně co jsi hráče koupil skončil třetí. Hráč takovýchto kvalit a věku 28 let ti byl naprosto ale naprosto k ničemu. Já v té době hrál o titul v SP CUP (prohrál jsem ve finále na penalty) a právě RB mi neskutečně chybělo a mám pocit, že díky tomu mi to bohužel nevyšlo. Nikdy jsme tě ale neoznačil podvodníkem,lhářem atd... jen jsem nepochopil tvojí strategii!
3)To, že jsem napsal JAK CHCEŠ JÁ MÁM PENĚZ DOST je myšleno tak jak jsis přečetl, o hráče mám zájem a prostě tě budu přehazovat....není na tom nic špatného.

Mccgrady
kopeckar

Post by kopeckar »

Mccgrady wrote:OPĚT JSI UKÁZAL TENTOKRÁT NEJEN MĚ ALE VŠEM OSTATNÍM SVOU OBROVSKOU HLOUPOST!!!
- nemíním se tady ospravedlňovat, protože je to naprosto jasné ale pár vět si neodpustím:

1)BLOKOVAT NĚKOMU TÝM (všichni víme jak) BY MĚ NIKDY NENAPADLO UDĚLAT ANI NEJVĚTŠÍMU NEPŘÍTELI A TO HLAVNĚ Z DŮVODU TOHO, ŽE JE TO NAPROSTO K NIČEMU A ZBYTEČNÉ.
2)Ohledně tvého nákupu, kvůli kterému mezi náma vznikl soccerprojectový spor byl následující. Každý si udělá názor: Dne 23.10.2012 jsi koupil RB za 15 750 000 a 22.4.2013 jsi ho prodal za 1M, hrál jsi divizi F a dokonce jsi v té sezoně co jsi hráče koupil skončil třetí. Hráč takovýchto kvalit a věku 28 let ti byl naprosto ale naprosto k ničemu. Já v té době hrál o titul v SP CUP (prohrál jsem ve finále na penalty) a právě RB mi neskutečně chybělo a mám pocit, že díky tomu mi to bohužel nevyšlo. Nikdy jsme tě ale neoznačil podvodníkem,lhářem atd... jen jsem nepochopil tvojí strategii!
3)To, že jsem napsal JAK CHCEŠ JÁ MÁM PENĚZ DOST je myšleno tak jak jsis přečetl, o hráče mám zájem a prostě tě budu přehazovat....není na tom nic špatného.

Mccgrady
1. To že to je zbytečný je úhel pohledu, můžu se třeba domluvit s prodávajícím na ceně a aby mě někdo z těch co doposud přehazovali hráče nekoupil před nosem za cenu na rychlý přestup případně mě nepřehodil moji nabídku, kterou prodávající odklepne těch deset minut blokace stačí. Já bych to sice neudělal, ale už jsem se tu já a jistě i vy ostatní setkali s divnejšími praktikami. Btw nenapsal jsem, že jsi mi to bloknul ty, ve hře je ještě Damned a UMBRA. S vámi třemi jsem se střetl v licitaci o více hráčů naráz, takže ty jsi byl jeden z nich. Nenapsal jsem byl jsi to ty, ale, že jsi to být ty mohl. Ptal jsem se pupajdiho, zda se dá zjistit IP, ze které byl účet zablokovaný a on se na to prý podívá.

2. Opět jsi vedle jak ta jedle. Každého baví něco jiného. Někdo hraje kvůli postupu do nejvyšší divize, případně úspěchu v ní, někdo chce uspět v SP cupu a někdo "jen" kvůli turnajům na fóru. Já chtěl toho hráče k vítězství v tom druhém a třetím. Vždyť kdy máš větší šanci když jsi v divizích A-D a nebo v E-H. Tady asi není co řešit že? Navíc já ti toho hráče prodat chtěl, ale ty jsi skrblil na nepravém místě, takže si za to můžeš sám.

3. Psát svému soku v boji o hráče není obvyklé a má jeden jediný význam a sice toho druhého odradit od koupě dříve, než navýší cenu hráče.
:mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

.
Last edited by pupajdi13 on Tue Jul 09, 2013 11:30 am, edited 1 time in total.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
tomkycz

Post by tomkycz »

pupajdi - teď si to osvětlil i těm méně chápavým... :roll:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”