To byla akce našeho oblíbence z Rumunska, všichni jsme to pochopili jako takové varování, že může být i hůře.Myslím, že to tenkrát postihlo 4 špičkové a mediálně známe české managery.pupajdi13 wrote:to je pro mě novinka, tehdá jsem nebyl ve funkci , takže pokud jsi dopředu informoval,pak už vubec tu pokutu nechápu.jancarik wrote: no po pravde ja informoval a stalo me to 400tis
Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)
Moderator: Czech Moderators
Re: Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)
-
- Member of the Soccer Project Association
to asi ne snad jen medialne znamymantel wrote:Myslím, že to tenkrát postihlo 4 špičkové a mediálně známe české managery.

ja, big el,andrew,kofi. takze jenom zname...

FC Jančařík Šterboholy
VSICHNI NA PRODEJ
VSICHNI NA PRODEJ
-
no sokolík je vítěz SP cupu , tak aspon jednu "hvězdu" jste v sestavě mělijancarik wrote: ja, big el,andrew,kofi. takze jenom zname...

účastník A divize a semifinalista poháru + vítěz poháru, to máš dva špičkové managery, velký el měl našlápnuto hodně slušně, takže si stojím za vším, co jsem napsaljancarik wrote:to asi ne snad jen medialne znamymantel wrote:Myslím, že to tenkrát postihlo 4 špičkové a mediálně známe české managery.![]()
ja, big el,andrew,kofi. takze jenom zname...

P.S. vlastně jen o kofim toho moc nevím, musím kouknout kam až se dokázal v SP dostat
-
to si napsal moc krasnemantel wrote:účastník A divize a semifinalista poháru + vítěz poháru, to máš dva špičkové managery, velký el měl našlápnuto hodně slušně, takže si stojím za vším, co jsem napsaljancarik wrote:to asi ne snad jen medialne znamymantel wrote:Myslím, že to tenkrát postihlo 4 špičkové a mediálně známe české managery.![]()
ja, big el,andrew,kofi. takze jenom zname...![]()
P.S. vlastně jen o kofim toho moc nevím, musím kouknout kam až se dokázal v SP dostat

FC Jančařík Šterboholy
VSICHNI NA PRODEJ
VSICHNI NA PRODEJ
-
Ano, přiznám se, že se to tehdy vůbec nepochopil. Vše sem ale zavinil já. Kofi mi měl hlídat tým, tak jsem ještě před tím rozeslal pozvánky na Čejčský Hrozen. No a Kofi se do něj přihlásil už v době, kdy mi už hlídal tým. A to byl podle všeho ten kámen úrazu. No a za živého boha Razvanica nechtěl pochopit že nejsem Kofi
Až mi už ruply nervy a řekl sem mu jak se jmenuje, odkud pochází a kam se má vrátit, že je mi nějakých 400 K u zadnice, napsal mi že ví, že nejsem podvodník, proto mi dal jenom pokutu
Dál už sem fakt neměl sílu to řešit
Jak se k tomu přichomýtli Big El s Jančou netuším, sice taky hráli Hrozen, ale to v té době dalších 28 manažerů a dokonce mám pocit, že jsme si nikdy ani nehlídali tým a snad sem s nimi ani nikdy nekšeftoval (kdo by taky o ty jejich lamy stál, že..
)

Dál už sem fakt neměl sílu to řešit

Jak se k tomu přichomýtli Big El s Jančou netuším, sice taky hráli Hrozen, ale to v té době dalších 28 manažerů a dokonce mám pocit, že jsme si nikdy ani nehlídali tým a snad sem s nimi ani nikdy nekšeftoval (kdo by taky o ty jejich lamy stál, že..

Andrew - Sokol Čejč
-
a cos čekaljancarik wrote: no pupajdiho cislo uz si dlouho chci vymazat z telefonu a on misto toho aby napsal ze jsem byl borec tak napise todle ach jo...![]()
![]()

-
No tak se musím přiznat, že jsem pohlídání svého týmu, a to dokonce dvakrát, nikomu nehlásil...
mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa...

FC Žďár nad Sázavou - D.22
31 hráčů může říct: "Jsem lepší než ty"... Ale co když blafují?... 32 týmů, skupinový systém, výhoda domácího prostředí, adrenalin, napětí...To je?...HIGHLANDER CUP !!!
31 hráčů může říct: "Jsem lepší než ty"... Ale co když blafují?... 32 týmů, skupinový systém, výhoda domácího prostředí, adrenalin, napětí...To je?...HIGHLANDER CUP !!!
Jasně, měl jsem samý lamy, proto jsem to rozpustil a začal znovaSokol Cejc wrote:Ano, přiznám se, že se to tehdy vůbec nepochopil. Vše sem ale zavinil já. Kofi mi měl hlídat tým, tak jsem ještě před tím rozeslal pozvánky na Čejčský Hrozen. No a Kofi se do něj přihlásil už v době, kdy mi už hlídal tým. A to byl podle všeho ten kámen úrazu. No a za živého boha Razvanica nechtěl pochopit že nejsem KofiAž mi už ruply nervy a řekl sem mu jak se jmenuje, odkud pochází a kam se má vrátit, že je mi nějakých 400 K u zadnice, napsal mi že ví, že nejsem podvodník, proto mi dal jenom pokutu
![]()
Dál už sem fakt neměl sílu to řešit![]()
Jak se k tomu přichomýtli Big El s Jančou netuším, sice taky hráli Hrozen, ale to v té době dalších 28 manažerů a dokonce mám pocit, že jsme si nikdy ani nehlídali tým a snad sem s nimi ani nikdy nekšeftoval (kdo by taky o ty jejich lamy stál, že..)

to mantel: díky za poklonu. Myslím, že jsem byl tehdy průměrný C-divizní manažer. Nic více, ani méně...
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

to Big El: jestli se nepletu, tak v době, kdy jsi skončil, jsi měl tým plný mladých nadějných hráčů,všechno hodně slušná agrese a krásný věk, Áčko by tě tutově neminulo
-
Big El:
Noooo. Se mnou jsi žádný transfer ještě nedělal. A jestli spolu nyní hrajeme drahý turnaj si nejsem jistý. A céčkový tým už jsem taky kdysi vedl. Ale ne, že bych se snad vnucoval, to ne
Mimochodem, kdyže na tu dovolenou jedeš?
[/quote]
No já se teď nikam nechystám
,to bylo takové info dopředu...jak su teď doma a nudím se ...
Se mi zdá že jak já něco napíšu na fórum,tak je z toho vždycky nějaká kauza

Noooo. Se mnou jsi žádný transfer ještě nedělal. A jestli spolu nyní hrajeme drahý turnaj si nejsem jistý. A céčkový tým už jsem taky kdysi vedl. Ale ne, že bych se snad vnucoval, to ne

No já se teď nikam nechystám

Agrese určitě slušná byla. Skádal jsem tým tuším do 20% agre. Ale tuším, že to byli napůl mladíci napůl staroši přes 26 let. Jestli se nepletu, mé maximum bylo kolem 143. Dokázal jsem kopat střed Céčka, když jsem vypouštěl turnaje, tak s velikým vypětím TOP 5. Ale žádný z těch hráčů neměl nějak extra výkony a neměl jsem žádný extra finance. Zkrátka bych si asi kopal průměrné Céčko, možná, že by časem přišla jedna sezóna, kdy bych juknul do Bčka a pak bych se z něj buď poroučel zpět, nebo se do SP pustil s maximální vervou a pokusil se nějak do A dostat (tedy nejprve v B udržet). Ale jakmantel wrote:to Big El: jestli se nepletu, tak v době, kdy jsi skončil, jsi měl tým plný mladých nadějných hráčů,všechno hodně slušná agrese a krásný věk, Áčko by tě tutově neminulo

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

No já se teď nikam nechystámpalo wrote:Big El:
Noooo. Se mnou jsi žádný transfer ještě nedělal. A jestli spolu nyní hrajeme drahý turnaj si nejsem jistý. A céčkový tým už jsem taky kdysi vedl. Ale ne, že bych se snad vnucoval, to ne![]()

Ano, ano. Můžeš za to Ty! Napíšeš tady něco do šerifskýho fóra a já se najednou dozvím, že jsem měl skoro Áčkovej mančaft

Vidíš co děláš

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
Já kopal se 147 střed C..a nakonec mě to tak naštvalo,že jsem to rozpustil a šmelim...Big El wrote:Agrese určitě slušná byla. Skádal jsem tým tuším do 20% agre. Ale tuším, že to byli napůl mladíci napůl staroši přes 26 let. Jestli se nepletu, mé maximum bylo kolem 143. Dokázal jsem kopat střed Céčka, když jsem vypouštěl turnaje, tak s velikým vypětím TOP 5. Ale žádný z těch hráčů neměl nějak extra výkony a neměl jsem žádný extra finance. Zkrátka bych si asi kopal průměrné Céčko, možná, že by časem přišla jedna sezóna, kdy bych juknul do Bčka a pak bych se z něj buď poroučel zpět, nebo se do SP pustil s maximální vervou a pokusil se nějak do A dostat (tedy nejprve v B udržet). Ale jakmantel wrote:to Big El: jestli se nepletu, tak v době, kdy jsi skončil, jsi měl tým plný mladých nadějných hráčů,všechno hodně slušná agrese a krásný věk, Áčko by tě tutově neminulo![]()
![]()
Rozhodně na to nebyl plán ani koncepce

Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
Když si neumíš vybrat správné Céčko...léblík wrote:Já kopal se 147 střed C..a nakonec mě to tak naštvalo,že jsem to rozpustil a šmelim...Big El wrote:Agrese určitě slušná byla. Skádal jsem tým tuším do 20% agre. Ale tuším, že to byli napůl mladíci napůl staroši přes 26 let. Jestli se nepletu, mé maximum bylo kolem 143. Dokázal jsem kopat střed Céčka, když jsem vypouštěl turnaje, tak s velikým vypětím TOP 5. Ale žádný z těch hráčů neměl nějak extra výkony a neměl jsem žádný extra finance. Zkrátka bych si asi kopal průměrné Céčko, možná, že by časem přišla jedna sezóna, kdy bych juknul do Bčka a pak bych se z něj buď poroučel zpět, nebo se do SP pustil s maximální vervou a pokusil se nějak do A dostat (tedy nejprve v B udržet). Ale jakmantel wrote:to Big El: jestli se nepletu, tak v době, kdy jsi skončil, jsi měl tým plný mladých nadějných hráčů,všechno hodně slušná agrese a krásný věk, Áčko by tě tutově neminulo![]()
![]()
Rozhodně na to nebyl plán ani koncepce
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům