Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Moderator: Czech Moderators

mantel
Member of the Soccer Project Association

Re: Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Post by mantel »

pupajdi13 wrote:
jancarik wrote: no po pravde ja informoval a stalo me to 400tis :mrgreen:
to je pro mě novinka, tehdá jsem nebyl ve funkci , takže pokud jsi dopředu informoval,pak už vubec tu pokutu nechápu.
To byla akce našeho oblíbence z Rumunska, všichni jsme to pochopili jako takové varování, že může být i hůře.Myslím, že to tenkrát postihlo 4 špičkové a mediálně známe české managery.
jancarik

Post by jancarik »

mantel wrote:Myslím, že to tenkrát postihlo 4 špičkové a mediálně známe české managery.
to asi ne snad jen medialne znamy :wink:
ja, big el,andrew,kofi. takze jenom zname... :mrgreen:
FC Jančařík Šterboholy

VSICHNI NA PRODEJ
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

jancarik wrote: ja, big el,andrew,kofi. takze jenom zname... :mrgreen:
no sokolík je vítěz SP cupu , tak aspon jednu "hvězdu" jste v sestavě měli :wink:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
mantel

Post by mantel »

jancarik wrote:
mantel wrote:Myslím, že to tenkrát postihlo 4 špičkové a mediálně známe české managery.
účastník A divize a semifinalista poháru + vítěz poháru, to máš dva špičkové managery, velký el měl našlápnuto hodně slušně, takže si stojím za vším, co jsem napsal :D
P.S. vlastně jen o kofim toho moc nevím, musím kouknout kam až se dokázal v SP dostat
jancarik

Post by jancarik »

mantel wrote:
jancarik wrote:
účastník A divize a semifinalista poháru + vítěz poháru, to máš dva špičkové managery, velký el měl našlápnuto hodně slušně, takže si stojím za vším, co jsem napsal :D
P.S. vlastně jen o kofim toho moc nevím, musím kouknout kam až se dokázal v SP dostat
to si napsal moc krasne :wink: no pupajdiho cislo uz si dlouho chci vymazat z telefonu a on misto toho aby napsal ze jsem byl borec tak napise todle ach jo... :mrgreen: :lol: :mrgreen:
FC Jančařík Šterboholy

VSICHNI NA PRODEJ
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Ano, přiznám se, že se to tehdy vůbec nepochopil. Vše sem ale zavinil já. Kofi mi měl hlídat tým, tak jsem ještě před tím rozeslal pozvánky na Čejčský Hrozen. No a Kofi se do něj přihlásil už v době, kdy mi už hlídal tým. A to byl podle všeho ten kámen úrazu. No a za živého boha Razvanica nechtěl pochopit že nejsem Kofi :-) Až mi už ruply nervy a řekl sem mu jak se jmenuje, odkud pochází a kam se má vrátit, že je mi nějakých 400 K u zadnice, napsal mi že ví, že nejsem podvodník, proto mi dal jenom pokutu :mrgreen:

Dál už sem fakt neměl sílu to řešit :wink:

Jak se k tomu přichomýtli Big El s Jančou netuším, sice taky hráli Hrozen, ale to v té době dalších 28 manažerů a dokonce mám pocit, že jsme si nikdy ani nehlídali tým a snad sem s nimi ani nikdy nekšeftoval (kdo by taky o ty jejich lamy stál, že..:-))
Andrew - Sokol Čejč
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

jancarik wrote: no pupajdiho cislo uz si dlouho chci vymazat z telefonu a on misto toho aby napsal ze jsem byl borec tak napise todle ach jo... :mrgreen: :lol: :mrgreen:
a cos čekal :lol: ...podnikat mě nenecháš :mrgreen: , ty A divizní borče. 8)
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Jari Malanta

Post by Jari Malanta »

No tak se musím přiznat, že jsem pohlídání svého týmu, a to dokonce dvakrát, nikomu nehlásil... :oops: :oops: mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa... :oops: :oops: :oops: :oops:
FC Žďár nad Sázavou - D.22

31 hráčů může říct: "Jsem lepší než ty"... Ale co když blafují?... 32 týmů, skupinový systém, výhoda domácího prostředí, adrenalin, napětí...To je?...HIGHLANDER CUP !!!
Big El

Post by Big El »

Sokol Cejc wrote:Ano, přiznám se, že se to tehdy vůbec nepochopil. Vše sem ale zavinil já. Kofi mi měl hlídat tým, tak jsem ještě před tím rozeslal pozvánky na Čejčský Hrozen. No a Kofi se do něj přihlásil už v době, kdy mi už hlídal tým. A to byl podle všeho ten kámen úrazu. No a za živého boha Razvanica nechtěl pochopit že nejsem Kofi :-) Až mi už ruply nervy a řekl sem mu jak se jmenuje, odkud pochází a kam se má vrátit, že je mi nějakých 400 K u zadnice, napsal mi že ví, že nejsem podvodník, proto mi dal jenom pokutu :mrgreen:

Dál už sem fakt neměl sílu to řešit :wink:

Jak se k tomu přichomýtli Big El s Jančou netuším, sice taky hráli Hrozen, ale to v té době dalších 28 manažerů a dokonce mám pocit, že jsme si nikdy ani nehlídali tým a snad sem s nimi ani nikdy nekšeftoval (kdo by taky o ty jejich lamy stál, že..:-))
Jasně, měl jsem samý lamy, proto jsem to rozpustil a začal znova :P My s Jančou jsme si hlídali vzájemně. Tedy tentokrát zrovna Janča mě. A nějakej ten tur jsme hráli, jestli Hrozen, to nevím. Ale byli jsme zkrátka druhou dvojicí.

to mantel: díky za poklonu. Myslím, že jsem byl tehdy průměrný C-divizní manažer. Nic více, ani méně...
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
mantel

Post by mantel »

to Big El: jestli se nepletu, tak v době, kdy jsi skončil, jsi měl tým plný mladých nadějných hráčů,všechno hodně slušná agrese a krásný věk, Áčko by tě tutově neminulo
palo

Post by palo »

Big El:

Noooo. Se mnou jsi žádný transfer ještě nedělal. A jestli spolu nyní hrajeme drahý turnaj si nejsem jistý. A céčkový tým už jsem taky kdysi vedl. Ale ne, že bych se snad vnucoval, to ne :wink:

Mimochodem, kdyže na tu dovolenou jedeš? 8)[/quote]

No já se teď nikam nechystám :mrgreen: :mrgreen: ,to bylo takové info dopředu...jak su teď doma a nudím se ... :D
Se mi zdá že jak já něco napíšu na fórum,tak je z toho vždycky nějaká kauza :!: :mrgreen: :mrgreen:
Image
Big El

Post by Big El »

mantel wrote:to Big El: jestli se nepletu, tak v době, kdy jsi skončil, jsi měl tým plný mladých nadějných hráčů,všechno hodně slušná agrese a krásný věk, Áčko by tě tutově neminulo
Agrese určitě slušná byla. Skádal jsem tým tuším do 20% agre. Ale tuším, že to byli napůl mladíci napůl staroši přes 26 let. Jestli se nepletu, mé maximum bylo kolem 143. Dokázal jsem kopat střed Céčka, když jsem vypouštěl turnaje, tak s velikým vypětím TOP 5. Ale žádný z těch hráčů neměl nějak extra výkony a neměl jsem žádný extra finance. Zkrátka bych si asi kopal průměrné Céčko, možná, že by časem přišla jedna sezóna, kdy bych juknul do Bčka a pak bych se z něj buď poroučel zpět, nebo se do SP pustil s maximální vervou a pokusil se nějak do A dostat (tedy nejprve v B udržet). Ale jak :?: :?: :idea: Rozhodně na to nebyl plán ani koncepce :lol:
Elnino Prague

Big El

Post by Big El »

palo wrote:Big El:

Noooo. Se mnou jsi žádný transfer ještě nedělal. A jestli spolu nyní hrajeme drahý turnaj si nejsem jistý. A céčkový tým už jsem taky kdysi vedl. Ale ne, že bych se snad vnucoval, to ne :wink:

Mimochodem, kdyže na tu dovolenou jedeš? 8)
No já se teď nikam nechystám :mrgreen: :mrgreen: ,to bylo takové info dopředu...jak su teď doma a nudím se ... :D
Se mi zdá že jak já něco napíšu na fórum,tak je z toho vždycky nějaká kauza :!: :mrgreen: :mrgreen:[/quote]

Ano, ano. Můžeš za to Ty! Napíšeš tady něco do šerifskýho fóra a já se najednou dozvím, že jsem měl skoro Áčkovej mančaft :lol: :lol: :lol:

Vidíš co děláš :?: :P
Elnino Prague

léblík

Post by léblík »

Big El wrote:
mantel wrote:to Big El: jestli se nepletu, tak v době, kdy jsi skončil, jsi měl tým plný mladých nadějných hráčů,všechno hodně slušná agrese a krásný věk, Áčko by tě tutově neminulo
Agrese určitě slušná byla. Skádal jsem tým tuším do 20% agre. Ale tuším, že to byli napůl mladíci napůl staroši přes 26 let. Jestli se nepletu, mé maximum bylo kolem 143. Dokázal jsem kopat střed Céčka, když jsem vypouštěl turnaje, tak s velikým vypětím TOP 5. Ale žádný z těch hráčů neměl nějak extra výkony a neměl jsem žádný extra finance. Zkrátka bych si asi kopal průměrné Céčko, možná, že by časem přišla jedna sezóna, kdy bych juknul do Bčka a pak bych se z něj buď poroučel zpět, nebo se do SP pustil s maximální vervou a pokusil se nějak do A dostat (tedy nejprve v B udržet). Ale jak :?: :?: :idea: Rozhodně na to nebyl plán ani koncepce :lol:
Já kopal se 147 střed C..a nakonec mě to tak naštvalo,že jsem to rozpustil a šmelim... :mrgreen:
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
Big El

Post by Big El »

léblík wrote:
Big El wrote:
Já kopal se 147 střed C..a nakonec mě to tak naštvalo,že jsem to rozpustil a šmelim... :mrgreen:
Když si neumíš vybrat správné Céčko...
Elnino Prague

Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”