Divize B

Moderator: Czech Moderators

tomkycz
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize B

Post by tomkycz »

je to každého věc jak k věci přistoupí. Pokud tím ovlivní pouze svoji pozici v tabulce, tak je to pro mě v pohodě. Pokud by někomu pomohl k záchraně nebo jiného odsunul z placené pozice, bylo by to jiné...
tomkycz

Post by tomkycz »

sexy kote wrote:Gratulace všem postupujícím :wink: A schválně kdo z vás dokáže v příští sezóně skončit lépe než berušky v době největší slávy :mrgreen:
teď jsem koukal do historie berušek a už je to pěkná doba co byly na vrcholu. Nejlepší umístění v áčku byl pátej flek. To mají chlapci co dělat !!!
ps2512

Post by ps2512 »

5. flek? V pohodeeeeeeee :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
tomkycz

Post by tomkycz »

ps2512 wrote:5. flek? V pohodeeeeeeee :mrgreen:
lépe znamená aspoň čtvrtej... 8)
ps2512

Post by ps2512 »

aha :oops:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
Ataner

Post by Ataner »

ps2512 wrote:aha :oops:
To dáš neboj.. :mrgreen:
JPD - B.3
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

Hippopotamus wrote:
frankie_doparoma wrote:vypusteny zapas kvuli nechuti hrat ligu kde se vypoustej zapasy = zlo
To je dosledok zla, nie zlo samé o sebe.
.....ziju ve svete kde jsou potraty zcela beznou a normalni veci
a jsem v tom a cekam dite - dceru a protoze ji nechci privest do tohoto sveta aby jednou treba mozna taky nesla na potrat tak pujdu na potrat sama abych tomu v budoucnu zabranila
neni lepsi porodit (jit do A) a pokusit se vychovat decko tak aby zilo zivot bez potratu (hrat acko a hrat vse na plno a jit tak prikladem ostatnim?)

razvanica si ten potrat rozmejslel, nakonec se rozhodl sparvne a na potrat nesel, ovsem pri porodu nastali komplikace a o dite prisel
a protoze jsem asi skodoliba svine, tak mi to prislo vtipny:) kdo si s cim zahrava...;)
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
palo

Post by palo »

frankie_doparoma wrote:
Hippopotamus wrote:
frankie_doparoma wrote:vypusteny zapas kvuli nechuti hrat ligu kde se vypoustej zapasy = zlo
To je dosledok zla, nie zlo samé o sebe.
.....ziju ve svete kde jsou potraty zcela beznou a normalni veci
a jsem v tom a cekam dite - dceru a protoze ji nechci privest do tohoto sveta aby jednou treba mozna taky nesla na potrat tak pujdu na potrat sama abych tomu v budoucnu zabranila
neni lepsi porodit (jit do A) a pokusit se vychovat decko tak aby zilo zivot bez potratu (hrat acko a hrat vse na plno a jit tak prikladem ostatnim?)

razvanica si ten potrat rozmejslel, nakonec se rozhodl sparvne a na potrat nesel, ovsem pri porodu nastali komplikace a o dite prisel
a protoze jsem asi skodoliba svine, tak mi to prislo vtipny:) kdo si s cim zahrava...;)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: - zajímavý příměr... :wink:
Image
mantel

Post by mantel »

Zcela neočekávaně jsem dnes doma podlehnul, kdo by to byl před dnešním zápasem očekával, že dostanu takový kotlík ? :mrgreen: No a teď už vážně, tuhle sezonu ještě zkusím nechat proběhnout bez nastavování zápasů a budu šmejdit dál na transfer listu. Vůbec mě to ale nebaví (a ani mi to nějak nejde), takže až bude na účtě takových 150 mega, tak zkusím něco postavit a zase začnu hrát. Tak v divizi D by to mohlo nastat a přiznám se, že níže bych jít ani nechtěl. Nic slavného za ty prachy asi nepostavím (nejsem Frenkie,abych zvládnul něco tak neskutečného, co s pár drobnýma dokázal on), tak zkusím postavit aspoň něco, co časem dokáže zahrát alespoň 150. Jinak SP mě stále baví, končit nehodlám (trochu jsem se bál, že přijde ztráta motivace), tak se těším, až budu za pár sezon jedním z posledních bláznů, co ještě hrajou SP.

P.S. Hodně štestí všem Čechům v B-divizích.
palo

Post by palo »

mantel wrote:Zcela neočekávaně jsem dnes doma podlehnul, kdo by to byl před dnešním zápasem očekával, že dostanu takový kotlík ? :mrgreen: No a teď už vážně, tuhle sezonu ještě zkusím nechat proběhnout bez nastavování zápasů a budu šmejdit dál na transfer listu. Vůbec mě to ale nebaví (a ani mi to nějak nejde), takže až bude na účtě takových 150 mega, tak zkusím něco postavit a zase začnu hrát. Tak v divizi D by to mohlo nastat a přiznám se, že níže bych jít ani nechtěl. Nic slavného za ty prachy asi nepostavím (nejsem Frenkie,abych zvládnul něco tak neskutečného, co s pár drobnýma dokázal on), tak zkusím postavit aspoň něco, co časem dokáže zahrát alespoň 150. Jinak SP mě stále baví, končit nehodlám (trochu jsem se bál, že přijde ztráta motivace), tak se těším, až budu za pár sezon jedním z posledních bláznů, co ještě hrajou SP.

P.S. Hodně štestí všem Čechům v B-divizích.
no ještě abys končil... :roll:
Image
palo

Post by palo »

Tabulka po prvních dvou kolech je vcelku podle předpokladů - jen to pořadí ještě musíme prohodit... :wink:

1 The Last Mohycan 6 2 2 0 0 12 1 +11
2 Stratovarius 6 2 2 0 0 9 1 +8
Image
ps2512

Post by ps2512 »

palo wrote:Tabulka po prvních dvou kolech je vcelku podle předpokladů - jen to pořadí ještě musíme prohodit... :wink:

To mě připomíná mou sezonu s Dajem :mrgreen:

Palo, to musíš hrát vždy ligu pode mnou? :lol:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
oliwapol

Post by oliwapol »

palo wrote:Tabulka po prvních dvou kolech je vcelku podle předpokladů - jen to pořadí ještě musíme prohodit... :wink:

po dalším kole už tam jsme pěkně seřazený,jen ty první 2 nám to kazej
ACS Pardubice
palo

Post by palo »

4 The Last Mohycan 11 6 3 2 1 17 6 +11
5 Stratovarius 11 6 3 2 1 14 4 +10
6 ACS Pardubice 11 6 3 2 1 12 6 +6

držíme spolu... :wink:
Image
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

tak dnes jsem opustil první místo v B1 které jsem držel od počátku a obávám se, že už se na něho tuto sezonu nevrátím :-)
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”