Divize B
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Divize B
je to každého věc jak k věci přistoupí. Pokud tím ovlivní pouze svoji pozici v tabulce, tak je to pro mě v pohodě. Pokud by někomu pomohl k záchraně nebo jiného odsunul z placené pozice, bylo by to jiné...
-
teď jsem koukal do historie berušek a už je to pěkná doba co byly na vrcholu. Nejlepší umístění v áčku byl pátej flek. To mají chlapci co dělat !!!sexy kote wrote:Gratulace všem postupujícímA schválně kdo z vás dokáže v příští sezóně skončit lépe než berušky v době největší slávy
-
5. flek? V pohodeeeeeeee 

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
lépe znamená aspoň čtvrtej...ps2512 wrote:5. flek? V pohodeeeeeeee

-
aha 

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
.....ziju ve svete kde jsou potraty zcela beznou a normalni veciHippopotamus wrote:To je dosledok zla, nie zlo samé o sebe.frankie_doparoma wrote:vypusteny zapas kvuli nechuti hrat ligu kde se vypoustej zapasy = zlo
a jsem v tom a cekam dite - dceru a protoze ji nechci privest do tohoto sveta aby jednou treba mozna taky nesla na potrat tak pujdu na potrat sama abych tomu v budoucnu zabranila
neni lepsi porodit (jit do A) a pokusit se vychovat decko tak aby zilo zivot bez potratu (hrat acko a hrat vse na plno a jit tak prikladem ostatnim?)
razvanica si ten potrat rozmejslel, nakonec se rozhodl sparvne a na potrat nesel, ovsem pri porodu nastali komplikace a o dite prisel
a protoze jsem asi skodoliba svine, tak mi to prislo vtipny:) kdo si s cim zahrava...

lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
frankie_doparoma wrote:.....ziju ve svete kde jsou potraty zcela beznou a normalni veciHippopotamus wrote:To je dosledok zla, nie zlo samé o sebe.frankie_doparoma wrote:vypusteny zapas kvuli nechuti hrat ligu kde se vypoustej zapasy = zlo
a jsem v tom a cekam dite - dceru a protoze ji nechci privest do tohoto sveta aby jednou treba mozna taky nesla na potrat tak pujdu na potrat sama abych tomu v budoucnu zabranila
neni lepsi porodit (jit do A) a pokusit se vychovat decko tak aby zilo zivot bez potratu (hrat acko a hrat vse na plno a jit tak prikladem ostatnim?)
razvanica si ten potrat rozmejslel, nakonec se rozhodl sparvne a na potrat nesel, ovsem pri porodu nastali komplikace a o dite prisel
a protoze jsem asi skodoliba svine, tak mi to prislo vtipny:) kdo si s cim zahrava...

Zcela neočekávaně jsem dnes doma podlehnul, kdo by to byl před dnešním zápasem očekával, že dostanu takový kotlík ?
No a teď už vážně, tuhle sezonu ještě zkusím nechat proběhnout bez nastavování zápasů a budu šmejdit dál na transfer listu. Vůbec mě to ale nebaví (a ani mi to nějak nejde), takže až bude na účtě takových 150 mega, tak zkusím něco postavit a zase začnu hrát. Tak v divizi D by to mohlo nastat a přiznám se, že níže bych jít ani nechtěl. Nic slavného za ty prachy asi nepostavím (nejsem Frenkie,abych zvládnul něco tak neskutečného, co s pár drobnýma dokázal on), tak zkusím postavit aspoň něco, co časem dokáže zahrát alespoň 150. Jinak SP mě stále baví, končit nehodlám (trochu jsem se bál, že přijde ztráta motivace), tak se těším, až budu za pár sezon jedním z posledních bláznů, co ještě hrajou SP.
P.S. Hodně štestí všem Čechům v B-divizích.

-
no ještě abys končil...mantel wrote:Zcela neočekávaně jsem dnes doma podlehnul, kdo by to byl před dnešním zápasem očekával, že dostanu takový kotlík ?No a teď už vážně, tuhle sezonu ještě zkusím nechat proběhnout bez nastavování zápasů a budu šmejdit dál na transfer listu. Vůbec mě to ale nebaví (a ani mi to nějak nejde), takže až bude na účtě takových 150 mega, tak zkusím něco postavit a zase začnu hrát. Tak v divizi D by to mohlo nastat a přiznám se, že níže bych jít ani nechtěl. Nic slavného za ty prachy asi nepostavím (nejsem Frenkie,abych zvládnul něco tak neskutečného, co s pár drobnýma dokázal on), tak zkusím postavit aspoň něco, co časem dokáže zahrát alespoň 150. Jinak SP mě stále baví, končit nehodlám (trochu jsem se bál, že přijde ztráta motivace), tak se těším, až budu za pár sezon jedním z posledních bláznů, co ještě hrajou SP.

-
Tabulka po prvních dvou kolech je vcelku podle předpokladů - jen to pořadí ještě musíme prohodit...
1 The Last Mohycan 6 2 2 0 0 12 1 +11
2 Stratovarius 6 2 2 0 0 9 1 +8

-
To mě připomíná mou sezonu s Dajempalo wrote:Tabulka po prvních dvou kolech je vcelku podle předpokladů - jen to pořadí ještě musíme prohodit...![]()

Palo, to musíš hrát vždy ligu pode mnou?

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
palo wrote:Tabulka po prvních dvou kolech je vcelku podle předpokladů - jen to pořadí ještě musíme prohodit...![]()
po dalším kole už tam jsme pěkně seřazený,jen ty první 2 nám to kazej
ACS Pardubice
-
4 The Last Mohycan 11 6 3 2 1 17 6 +11
5 Stratovarius 11 6 3 2 1 14 4 +10
6 ACS Pardubice 11 6 3 2 1 12 6 +6
držíme spolu...
5 Stratovarius 11 6 3 2 1 14 4 +10
6 ACS Pardubice 11 6 3 2 1 12 6 +6
držíme spolu...

-
tak dnes jsem opustil první místo v B1 které jsem držel od počátku a obávám se, že už se na něho tuto sezonu nevrátím 

PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)