Tak si to opravBig El wrote: Mám v týmu 34 hráčů a chci nakupovat další a pokud možno, ne jednoho. Přitom 35 je max, kdy mi to nakupovat dovolí.
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
ps2512
- Member of the Soccer Project Association
Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Aha - špatná formulace. I mistr scrabblista se utne. Jsem právě čekal jako na slitování až prodám hráče a budu moct nakupovat. 1 - navíc 30leté - RMko není zrovna mocps2512 wrote:Tak si to opravBig El wrote: Mám v týmu 34 hráčů a chci nakupovat další a pokud možno, ne jednoho. Přitom 35 je max, kdy mi to nakupovat dovolí.
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
Caute, chcem sa len opytat a dufam ze mi poradite ako si mam dat to logo tymu?? Stale to skusam a nejde mi to Dakujem vam za vasu pomoc

-
tosa_CZ
Hoj, musíš mít soubor(y) uložen někde dostupný na síti. Potom nahoře na liště Manažer > Profil > Osobní údaje zadaš kompletní cesty k souborům a už se Ti budou načítat.balboa20 wrote:Caute, chcem sa len opytat a dufam ze mi poradite ako si mam dat to logo tymu?? Stale to skusam a nejde mi to Dakujem vam za vasu pomoc![]()
m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
-
impossible
Myslis jako ze tam napisu: Obyvaci pokoj > Psaci stul > treti zasuvka > 4 gb flash disk > slozka SP logo? Me to nejak nefunguje.tosa_CZ wrote:Hoj, musíš mít soubor(y) uložen někde dostupný na síti. Potom nahoře na liště Manažer > Profil > Osobní údaje zadaš kompletní cesty k souborům a už se Ti budou načítat.balboa20 wrote:Caute, chcem sa len opytat a dufam ze mi poradite ako si mam dat to logo tymu?? Stale to skusam a nejde mi to Dakujem vam za vasu pomoc![]()
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

to nestaci dat URL adresu?? tak jak si to mam ulozit na sit??tosa_CZ wrote:Hoj, musíš mít soubor(y) uložen někde dostupný na síti. Potom nahoře na liště Manažer > Profil > Osobní údaje zadaš kompletní cesty k souborům a už se Ti budou načítat.balboa20 wrote:Caute, chcem sa len opytat a dufam ze mi poradite ako si mam dat to logo tymu?? Stale to skusam a nejde mi to Dakujem vam za vasu pomoc![]()
-
tosa_CZ
Tak nejjednodušší je použít nějaký datový úložiště, imageshack, fotoalbum atd.balboa20 wrote:to nestaci dat URL adresu?? tak jak si to mam ulozit na sit??
nejde mi to neviem jak sa to robytosa_CZ wrote:Tak nejjednodušší je použít nějaký datový úložiště, imageshack, fotoalbum atd.balboa20 wrote:to nestaci dat URL adresu?? tak jak si to mam ulozit na sit??
Právě že URL stačí, ale tu získáš ne z tvého počítače, ale z nějakého serveru, kde je veřejná IP.balboa20 wrote:to nestaci dat URL adresu?? tak jak si to mam ulozit na sit??tosa_CZ wrote:Hoj, musíš mít soubor(y) uložen někde dostupný na síti. Potom nahoře na liště Manažer > Profil > Osobní údaje zadaš kompletní cesty k souborům a už se Ti budou načítat.balboa20 wrote:Caute, chcem sa len opytat a dufam ze mi poradite ako si mam dat to logo tymu?? Stale to skusam a nejde mi to Dakujem vam za vasu pomoc![]()
Zkus toto http://i54.tinypic.com/ ale je to anglicky.
(1.FC Krvavý Prapor C.2
)
Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
Dakujem vam podarilo sa

-
geo75
za pár hodin to bude pět let, co jsem začal hrát tuhle hru. těšil jsem se, že budu mít nový tým, ale vypadá to, že ne. někde se stala chyba a já nevím kde. ach jo. 
-
tosa_CZ
Hoj, a jak teda - problém s registrací? Když koukám na přehledy, tak geo75 ani žádný Macropus neexistují. Nejde Ti to zkusit znovu?geo75 wrote:za pár hodin to bude pět let, co jsem začal hrát tuhle hru. těšil jsem se, že budu mít nový tým, ale vypadá to, že ne. někde se stala chyba a já nevím kde. ach jo.
Kluci zlatí mám problém. Už během 1 dne je na něm 15.5M, jeden mě přes zprávu nabízí 18M. Další se ptají kolik za něj a já jsem tak trošku v ... jelikož fakt nevím kolik za něj můžu chtít a kolik bych prodělal
Nikdy jsem takového hráče neprodával, takže su trošku mimo, díval jsem se i na přehledy, ale tam se to kotel liší podle agresivity...
http://www.soccerproject.com/spnewl_tra ... d=25870464
Nikdy jsem takového hráče neprodával, takže su trošku mimo, díval jsem se i na přehledy, ale tam se to kotel liší podle agresivity...
(1.FC Krvavý Prapor C.2
)
-
PaToM
Ja si myslím, že do tých 20 M by si sa nemal báť. Ten hráč pri 100% exp. zahrá asi 75, min. 74. Taký hráč na trhu s RM momentálne nie je. Naposledy bol aspoň trochu podobne dobrý RM hráč predaný za 15,5 M, preto tá čiastka: http://www.soccerproject.com/spnewl_tra ... 1&selpos=7puzzle wrote:Kluci zlatí mám problém. Už během 1 dne je na něm 15.5M, jeden mě přes zprávu nabízí 18M. Další se ptají kolik za něj a já jsem tak trošku v ... jelikož fakt nevím kolik za něj můžu chtít a kolik bych prodělal![]()
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Osobně si myslím, že kdybys za něj dostal dvacítku, tak uděláš hodně dobrý obchod. Nicméně pokud Ti jeden nabízí 18,5 tak můžeš po jiných tu dvacítku klidně chtít. V obchodě platí jedno zlaté pravidlo: "Kdo promluví první, prohrává." Takže na dotaz kolik chci vždy odpovídám "Kolik nabídneš?" Co kdyby Ti chtěl nabídnout 25? V tom případě by bylo hloupé říct, že chci dvackuPaToM wrote:Ja si myslím, že do tých 20 M by si sa nemal báť. Ten hráč pri 100% exp. zahrá asi 75, min. 74. Taký hráč na trhu s RM momentálne nie je. Naposledy bol aspoň trochu podobne dobrý RM hráč predaný za 15,5 M, preto tá čiastka: http://www.soccerproject.com/spnewl_tra ... 1&selpos=7puzzle wrote:Kluci zlatí mám problém. Už během 1 dne je na něm 15.5M, jeden mě přes zprávu nabízí 18M. Další se ptají kolik za něj a já jsem tak trošku v ... jelikož fakt nevím kolik za něj můžu chtít a kolik bych prodělal![]()
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům