Tak si to opravBig El wrote: Mám v týmu 34 hráčů a chci nakupovat další a pokud možno, ne jednoho. Přitom 35 je max, kdy mi to nakupovat dovolí.

Moderator: Czech Moderators
Tak si to opravBig El wrote: Mám v týmu 34 hráčů a chci nakupovat další a pokud možno, ne jednoho. Přitom 35 je max, kdy mi to nakupovat dovolí.
Aha - špatná formulace. I mistr scrabblista se utne. Jsem právě čekal jako na slitování až prodám hráče a budu moct nakupovat. 1 - navíc 30leté - RMko není zrovna mocps2512 wrote:Tak si to opravBig El wrote: Mám v týmu 34 hráčů a chci nakupovat další a pokud možno, ne jednoho. Přitom 35 je max, kdy mi to nakupovat dovolí.
Hoj, musíš mít soubor(y) uložen někde dostupný na síti. Potom nahoře na liště Manažer > Profil > Osobní údaje zadaš kompletní cesty k souborům a už se Ti budou načítat.balboa20 wrote:Caute, chcem sa len opytat a dufam ze mi poradite ako si mam dat to logo tymu?? Stale to skusam a nejde mi to Dakujem vam za vasu pomoc![]()
Myslis jako ze tam napisu: Obyvaci pokoj > Psaci stul > treti zasuvka > 4 gb flash disk > slozka SP logo? Me to nejak nefunguje.tosa_CZ wrote:Hoj, musíš mít soubor(y) uložen někde dostupný na síti. Potom nahoře na liště Manažer > Profil > Osobní údaje zadaš kompletní cesty k souborům a už se Ti budou načítat.balboa20 wrote:Caute, chcem sa len opytat a dufam ze mi poradite ako si mam dat to logo tymu?? Stale to skusam a nejde mi to Dakujem vam za vasu pomoc![]()
to nestaci dat URL adresu?? tak jak si to mam ulozit na sit??tosa_CZ wrote:Hoj, musíš mít soubor(y) uložen někde dostupný na síti. Potom nahoře na liště Manažer > Profil > Osobní údaje zadaš kompletní cesty k souborům a už se Ti budou načítat.balboa20 wrote:Caute, chcem sa len opytat a dufam ze mi poradite ako si mam dat to logo tymu?? Stale to skusam a nejde mi to Dakujem vam za vasu pomoc![]()
Tak nejjednodušší je použít nějaký datový úložiště, imageshack, fotoalbum atd.balboa20 wrote:to nestaci dat URL adresu?? tak jak si to mam ulozit na sit??
nejde mi to neviem jak sa to robytosa_CZ wrote:Tak nejjednodušší je použít nějaký datový úložiště, imageshack, fotoalbum atd.balboa20 wrote:to nestaci dat URL adresu?? tak jak si to mam ulozit na sit??
Právě že URL stačí, ale tu získáš ne z tvého počítače, ale z nějakého serveru, kde je veřejná IP.balboa20 wrote:to nestaci dat URL adresu?? tak jak si to mam ulozit na sit??tosa_CZ wrote:Hoj, musíš mít soubor(y) uložen někde dostupný na síti. Potom nahoře na liště Manažer > Profil > Osobní údaje zadaš kompletní cesty k souborům a už se Ti budou načítat.balboa20 wrote:Caute, chcem sa len opytat a dufam ze mi poradite ako si mam dat to logo tymu?? Stale to skusam a nejde mi to Dakujem vam za vasu pomoc![]()
Hoj, a jak teda - problém s registrací? Když koukám na přehledy, tak geo75 ani žádný Macropus neexistují. Nejde Ti to zkusit znovu?geo75 wrote:za pár hodin to bude pět let, co jsem začal hrát tuhle hru. těšil jsem se, že budu mít nový tým, ale vypadá to, že ne. někde se stala chyba a já nevím kde. ach jo.
Ja si myslím, že do tých 20 M by si sa nemal báť. Ten hráč pri 100% exp. zahrá asi 75, min. 74. Taký hráč na trhu s RM momentálne nie je. Naposledy bol aspoň trochu podobne dobrý RM hráč predaný za 15,5 M, preto tá čiastka: http://www.soccerproject.com/spnewl_tra ... 1&selpos=7puzzle wrote:Kluci zlatí mám problém. Už během 1 dne je na něm 15.5M, jeden mě přes zprávu nabízí 18M. Další se ptají kolik za něj a já jsem tak trošku v ... jelikož fakt nevím kolik za něj můžu chtít a kolik bych prodělal![]()
Nikdy jsem takového hráče neprodával, takže su trošku mimo, díval jsem se i na přehledy, ale tam se to kotel liší podle agresivity...
http://www.soccerproject.com/spnewl_tra ... d=25870464
Osobně si myslím, že kdybys za něj dostal dvacítku, tak uděláš hodně dobrý obchod. Nicméně pokud Ti jeden nabízí 18,5 tak můžeš po jiných tu dvacítku klidně chtít. V obchodě platí jedno zlaté pravidlo: "Kdo promluví první, prohrává." Takže na dotaz kolik chci vždy odpovídám "Kolik nabídneš?" Co kdyby Ti chtěl nabídnout 25? V tom případě by bylo hloupé říct, že chci dvackuPaToM wrote:Ja si myslím, že do tých 20 M by si sa nemal báť. Ten hráč pri 100% exp. zahrá asi 75, min. 74. Taký hráč na trhu s RM momentálne nie je. Naposledy bol aspoň trochu podobne dobrý RM hráč predaný za 15,5 M, preto tá čiastka: http://www.soccerproject.com/spnewl_tra ... 1&selpos=7puzzle wrote:Kluci zlatí mám problém. Už během 1 dne je na něm 15.5M, jeden mě přes zprávu nabízí 18M. Další se ptají kolik za něj a já jsem tak trošku v ... jelikož fakt nevím kolik za něj můžu chtít a kolik bych prodělal![]()
Nikdy jsem takového hráče neprodával, takže su trošku mimo, díval jsem se i na přehledy, ale tam se to kotel liší podle agresivity...
http://www.soccerproject.com/spnewl_tra ... d=25870464