Srazy manažerů
Moderator: Czech Moderators
-
happyna17
- Member of the Soccer Project Association
èus tak co dalo by se to rozject nìjak s tìma trikamaKlitor wrote:staèí kontaktovat manažera Droppy má na to kontaktyRoboBrouk wrote:Jo to triko je dobrej nápad a co mám zkušenosti tak pokud jich koupíme víc tak to není ani drahý, ale chce to nìkoho kdo má v tomhle kontakty.je to mùj bráška ale teï má týden marodku
doufám,že na fórum dáte nìjaké foto pak z toho Liberce
Last edited by Hynek on Wed Jan 31, 2007 10:19 pm, edited 1 time in total.
ACS HOOLIGANS!
kdo je má na starosti ?happyna17 wrote:èus tak co dalo by se to rozject nìjak s tìma trikamaKlitor wrote:staèí kontaktovat manažera Droppy má na to kontaktyRoboBrouk wrote:Jo to triko je dobrej nápad a co mám zkušenosti tak pokud jich koupíme víc tak to není ani drahý, ale chce to nìkoho kdo má v tomhle kontakty.je to mùj bráška ale teï má týden marodku
![]()
Tak jsem si to cele znova procetl a samozrejme projevuji zajem, termin myslim dobry, vedle socceru si jeste delam hudebni hitparady a seznamil jsem se pres net zrovna takovym to zpusobem s par lidmi z Prahy. (Jeremy) a tim padem jsem se dostal k soccru, takze se zase rad poznam s lidickami co maji stejny konicek, srazy hiposkaru v Praze taky byva velka legrajda. 
Cus!!
Ja to vidim taky docela pozitivne, tou dobou jsem planoval, ze se budu kopat do prdele, ale ted vidim ze radsi budu kopat do meruny a chlastat, zrat a kalit!!! Kazda akce tohoto typu jen dobra, akorat doufam, ze tam nebudou jen 12ti lety kluci co jsem tak koukal na fotky v spnovinach....
Ja to vidim taky docela pozitivne, tou dobou jsem planoval, ze se budu kopat do prdele, ale ted vidim ze radsi budu kopat do meruny a chlastat, zrat a kalit!!! Kazda akce tohoto typu jen dobra, akorat doufam, ze tam nebudou jen 12ti lety kluci co jsem tak koukal na fotky v spnovinach....
Last edited by chorche10 on Sun Mar 04, 2007 11:12 pm, edited 1 time in total.
-
Foxir
- Member of the Soccer Project Association
Vzhledem k posledním rozmíškám nejen v topicu ORK považuji za povinnou výbavu na sraz (pokud bude) brnìní a nìjaký ten cep (neplésti s cypem).
Bohemians forever !!!
Statistiky Českomoravských SoccerProject soutěží na http://cmspl.webnode.cz/
Hrajete Memoriál Tomáše Pospíchala ???
Statistiky Českomoravských SoccerProject soutěží na http://cmspl.webnode.cz/
Hrajete Memoriál Tomáše Pospíchala ???
-
TTS_zbynek
- Team Board Member
moje prezentace nazoru a z toho vyplyvajici neshody nemuzou ohrozit moje plany. neni mi 5 let abych se urazel za to ze ma nekdo jiny nazor, ale pro jistotu jsem uz upozornil par kamosum z vychoduFoxir wrote:Vzhledem k posledním rozmíškám nejen v topicu ORK považuji za povinnou výbavu na sraz (pokud bude) brnìní a nìjaký ten cep (neplésti s cypem).
vim ze jsem slibil blizsi info na zacatku roku ale jeste jsem se ktomu vubec nedostal a moje plany zatim hati pracovni vytizenost ( vymluva ja vim ), ale urcite neco pripravim.