Moderator: Czech Moderators
èus tak co dalo by se to rozject nìjak s tìma trikamaKlitor wrote:staèí kontaktovat manažera Droppy má na to kontaktyRoboBrouk wrote:Jo to triko je dobrej nápad a co mám zkušenosti tak pokud jich koupíme víc tak to není ani drahý, ale chce to nìkoho kdo má v tomhle kontakty.je to mùj bráška ale teï má týden marodku
kdo je má na starosti ?happyna17 wrote:èus tak co dalo by se to rozject nìjak s tìma trikamaKlitor wrote:staèí kontaktovat manažera Droppy má na to kontaktyRoboBrouk wrote:Jo to triko je dobrej nápad a co mám zkušenosti tak pokud jich koupíme víc tak to není ani drahý, ale chce to nìkoho kdo má v tomhle kontakty.je to mùj bráška ale teï má týden marodku
![]()
moje prezentace nazoru a z toho vyplyvajici neshody nemuzou ohrozit moje plany. neni mi 5 let abych se urazel za to ze ma nekdo jiny nazor, ale pro jistotu jsem uz upozornil par kamosum z vychoduFoxir wrote:Vzhledem k posledním rozmíškám nejen v topicu ORK považuji za povinnou výbavu na sraz (pokud bude) brnìní a nìjaký ten cep (neplésti s cypem).