Logo tymu

Moderator: Czech Moderators

happyna17
Member of the Soccer Project Association

Post by happyna17 »

kapka6 wrote:
happyna17 wrote:to kapka: šíøka avataru je nejvíce 150 :idea:
už zase :?:
teï už je to dobrý :) :idea:
frust
Team Manager

Post by frust »

lidi potreboval bych udelat logo, kdyby byl nekdo tak hodnej a pohral si, budu moc vdecnej... mela by to byt kombinace Italskyho loga s logem Juventus a napisem SPFT GROW MUCH na nejakym pozadi s fotbalovym nametem(jako vlajka) a pod tim napis: PLAY FOR FAN, a maly logo stejny jak na vlajce akorat jenom ta kombinace dvou log bez pozadi a napisu dole...

DIK MOC VSEM!!! vim ze je to dost tezky, ale spravny grafik by si s tim mohl poradit
swottercamp
Team Board Member

Post by swottercamp »

frust wrote:lidi potreboval bych udelat logo, kdyby byl nekdo tak hodnej a pohral si, budu moc vdecnej... mela by to byt kombinace Italskyho loga s logem Juventus a napisem SPFT GROW MUCH na nejakym pozadi s fotbalovym nametem(jako vlajka) a pod tim napis: PLAY FOR FAN, a maly logo stejny jak na vlajce akorat jenom ta kombinace dvou log bez pozadi a napisu dole...

DIK MOC VSEM!!! vim ze je to dost tezky, ale spravny grafik by si s tim mohl poradit
co myslis tim Italským logem?
Image
Tiger Baros

Post by Tiger Baros »

swottercamp wrote:
frust wrote:lidi potreboval bych udelat logo, kdyby byl nekdo tak hodnej a pohral si, budu moc vdecnej... mela by to byt kombinace Italskyho loga s logem Juventus a napisem SPFT GROW MUCH na nejakym pozadi s fotbalovym nametem(jako vlajka) a pod tim napis: PLAY FOR FAN, a maly logo stejny jak na vlajce akorat jenom ta kombinace dvou log bez pozadi a napisu dole...

nemyslí tim Italskou vlajku?
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
swottercamp
Team Board Member

Post by swottercamp »

Tiger Baros wrote:
swottercamp wrote:

nemyslí tim Italskou vlajku?
bud a nebo logo ITALSKE REPRE...
Image
pindik00

Post by pindik00 »

adriano10 wrote:A taky jsem udìlal kámošoci... Vòal jsem akorát tu ženu z paulovýho loga a zbytek jsem udìlal sám..

Image
Není to špatný, ale ta baba má to bøicho moc useklý :wink:
pindik00 - Los Bastardos FC - H.225
Brezinho
Team Manager

Post by Brezinho »

Ahoj lidi, řeším taky problém s logem :( Nebyl by tu někdo ochotný mi ho udělat? :wink: Mělo by obsahovat jmno týmu FC Bystré, jméno manažera Brezinho a rok založení 2006. je tu někdo takov kdo by mi ho udělal...?
Klitor
Team President

Post by Klitor »

mohl by nìkdo udìlat nìjaké logo mojí pøítelkyni ? téma libovolné tým : FK Malešice nick :Iww díky
Image
swottercamp
Team Board Member

Post by swottercamp »

Klitor wrote:mohl by nìkdo udìlat nìjaké logo mojí pøítelkyni ? téma libovolné tým : FK Malešice nick :Iww díky
... jen ji rekni ze jsi ji to logo udelal sam - ode me by to mohla spatne pochopit :lol: :lol: :lol:

Image
Image
Klitor
Team President

Post by Klitor »

swottercamp wrote:
Klitor wrote:mohl by nìkdo udìlat nìjaké logo mojí pøítelkyni ? téma libovolné tým : FK Malešice nick :Iww díky
... jen ji rekni ze jsi ji to logo udelal sam - ode me by to mohla spatne pochopit :lol: :lol: :lol:

Image

GENIÁLNÍ !!! DÍKY :-D
Image
Brezinho
Team Manager

Post by Brezinho »

Ahoj neudělali byste mi někdo logo týmu? mělo by to být formou nějakého znaku s jménem manažera Brezinho názvem klubu FC Bystré, a ještě by mělo obsahovat založení klubu rok 2006. Najde se někdo takový???
Last edited by Brezinho on Wed Apr 18, 2007 2:46 pm, edited 1 time in total.
HANYSEK6
Team Board Member

Post by HANYSEK6 »

Prosim toho kdo nejak dela loga...po tom co jsem jich tu par udelal se tu snad nekdo takovy najde..aby mi udelal taky jedno logo. Namet by bylo mesto, nejaky mrakodrap nebo tak..a nechci tam nazev manazera, ani zadny rok. Pekne porsim tvurce... :wink: diky..
swottercamp
Team Board Member

Post by swottercamp »

HANYSEK6 wrote:Prosim toho kdo nejak dela loga...po tom co jsem jich tu par udelal se tu snad nekdo takovy najde..aby mi udelal taky jedno logo. Namet by bylo mesto, nejaky mrakodrap nebo tak..a nechci tam nazev manazera, ani zadny rok. Pekne porsim tvurce... :wink: diky..
Image
Image
Brezinho
Team Manager

Post by Brezinho »

Ahoj swottercampe neudělal by si mi prosím taky logo formou znaku s názvem FC Bystré, jménem manger Brezinho a rokem založení2006??
swottercamp
Team Board Member

Post by swottercamp »

Brezinho wrote:Ahoj swottercampe neudìlal by si mi prosím taky logo formou znaku s názvem FC Bystré, jménem manger Brezinho a rokem založení2006??
Image
Image
Post Reply

Return to “Pokec o všem možném (cz/sk)”