lidi potreboval bych udelat logo, kdyby byl nekdo tak hodnej a pohral si, budu moc vdecnej... mela by to byt kombinace Italskyho loga s logem Juventus a napisem SPFT GROW MUCH na nejakym pozadi s fotbalovym nametem(jako vlajka) a pod tim napis: PLAY FOR FAN, a maly logo stejny jak na vlajce akorat jenom ta kombinace dvou log bez pozadi a napisu dole...
DIK MOC VSEM!!! vim ze je to dost tezky, ale spravny grafik by si s tim mohl poradit
frust wrote:lidi potreboval bych udelat logo, kdyby byl nekdo tak hodnej a pohral si, budu moc vdecnej... mela by to byt kombinace Italskyho loga s logem Juventus a napisem SPFT GROW MUCH na nejakym pozadi s fotbalovym nametem(jako vlajka) a pod tim napis: PLAY FOR FAN, a maly logo stejny jak na vlajce akorat jenom ta kombinace dvou log bez pozadi a napisu dole...
DIK MOC VSEM!!! vim ze je to dost tezky, ale spravny grafik by si s tim mohl poradit
frust wrote:lidi potreboval bych udelat logo, kdyby byl nekdo tak hodnej a pohral si, budu moc vdecnej... mela by to byt kombinace Italskyho loga s logem Juventus a napisem SPFT GROW MUCH na nejakym pozadi s fotbalovym nametem(jako vlajka) a pod tim napis: PLAY FOR FAN, a maly logo stejny jak na vlajce akorat jenom ta kombinace dvou log bez pozadi a napisu dole...
co myslis tim Italským logem?
nemyslí tim Italskou vlajku?
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
Ahoj lidi, řeším taky problém s logem Nebyl by tu někdo ochotný mi ho udělat? Mělo by obsahovat jmno týmu FC Bystré, jméno manažera Brezinho a rok založení 2006. je tu někdo takov kdo by mi ho udělal...?
Ahoj neudělali byste mi někdo logo týmu? mělo by to být formou nějakého znaku s jménem manažera Brezinho názvem klubu FC Bystré, a ještě by mělo obsahovat založení klubu rok 2006. Najde se někdo takový???
Last edited by Brezinho on Wed Apr 18, 2007 2:46 pm, edited 1 time in total.
Prosim toho kdo nejak dela loga...po tom co jsem jich tu par udelal se tu snad nekdo takovy najde..aby mi udelal taky jedno logo. Namet by bylo mesto, nejaky mrakodrap nebo tak..a nechci tam nazev manazera, ani zadny rok. Pekne porsim tvurce... diky..
HANYSEK6 wrote:Prosim toho kdo nejak dela loga...po tom co jsem jich tu par udelal se tu snad nekdo takovy najde..aby mi udelal taky jedno logo. Namet by bylo mesto, nejaky mrakodrap nebo tak..a nechci tam nazev manazera, ani zadny rok. Pekne porsim tvurce... diky..