swottercamp wrote:Brezinho wrote:Ahoj swottercampe neudìlal by si mi prosím taky logo formou znaku s názvem FC Bystré, jménem manger Brezinho a rokem založení2006??
Moc ti děkuju za to logo, líbí se mi, je úplně super

Moderator: Czech Moderators
swottercamp wrote:delacruz wrote:Ahoj, to poslední logo co si udìlal je fakt moc pìkné, neudìlal by si mi taky logo?? Mìlo by obsahovat název Inter Traparna 1995 jméno manažera De La Cruz a kdyby v tom logu mohla být obsažena nìjáká pistole. Dìkuju
jo sorry, sem se zapomel...myslim logo Italsky represwottercamp wrote:co myslis tim Italským logem?frust wrote:lidi potreboval bych udelat logo, kdyby byl nekdo tak hodnej a pohral si, budu moc vdecnej... mela by to byt kombinace Italskyho loga s logem Juventus a napisem SPFT GROW MUCH na nejakym pozadi s fotbalovym nametem(jako vlajka) a pod tim napis: PLAY FOR FAN, a maly logo stejny jak na vlajce akorat jenom ta kombinace dvou log bez pozadi a napisu dole...
DIK MOC VSEM!!! vim ze je to dost tezky, ale spravny grafik by si s tim mohl poradit
frust wrote:jo sorry, sem se zapomel...myslim logo Italsky represwottercamp wrote:co myslis tim Italským logem?frust wrote:lidi potreboval bych udelat logo, kdyby byl nekdo tak hodnej a pohral si, budu moc vdecnej... mela by to byt kombinace Italskyho loga s logem Juventus a napisem SPFT GROW MUCH na nejakym pozadi s fotbalovym nametem(jako vlajka) a pod tim napis: PLAY FOR FAN, a maly logo stejny jak na vlajce akorat jenom ta kombinace dvou log bez pozadi a napisu dole...
DIK MOC VSEM!!! vim ze je to dost tezky, ale spravny grafik by si s tim mohl poradit![]()
neco tvrdyho, pro fakt profesionalniho grafika
muzete neco vynechat a pridat treba SOCCERPROJECT a tak, kdyz se vam bude vas vytvor libit, tak mi ho pls poslete, dik moc!!!
sakra ses fakt borec...takhe dobry sem to ani necekalswottercamp wrote:frust wrote:jo sorry, sem se zapomel...myslim logo Italsky represwottercamp wrote: co myslis tim Italským logem?![]()
neco tvrdyho, pro fakt profesionalniho grafika
muzete neco vynechat a pridat treba SOCCERPROJECT a tak, kdyz se vam bude vas vytvor libit, tak mi ho pls poslete, dik moc!!!
diky moc, je super..swottercamp wrote:HANYSEK6 wrote:Prosim toho kdo nejak dela loga...po tom co jsem jich tu par udelal se tu snad nekdo takovy najde..aby mi udelal taky jedno logo. Namet by bylo mesto, nejaky mrakodrap nebo tak..a nechci tam nazev manazera, ani zadny rok. Pekne porsim tvurce...diky..