Logo tymu

Moderator: Czech Moderators

Brezinho
Team Manager

Post by Brezinho »

swottercamp wrote:
Brezinho wrote:Ahoj swottercampe neudìlal by si mi prosím taky logo formou znaku s názvem FC Bystré, jménem manger Brezinho a rokem založení2006??
Image

Moc ti děkuju za to logo, líbí se mi, je úplně super :wink: seš dobrý 8)
happyna17
Member of the Soccer Project Association

Post by happyna17 »

Dost hustý logo :shock: :o :)
delacruz
Coach

Post by delacruz »

jj je to super logo
delacruz
Coach

Post by delacruz »

Ahoj, to poslední logo co si udělal je fakt moc pěkné, neudělal by si mi taky logo?? Mělo by obsahovat název Inter Traparna 1995 jméno manažera De La Cruz a kdyby v tom logu mohla být obsažena nějáká pistole. Děkuju
swottercamp
Team Board Member

Post by swottercamp »

delacruz wrote:Ahoj, to poslední logo co si udìlal je fakt moc pìkné, neudìlal by si mi taky logo?? Mìlo by obsahovat název Inter Traparna 1995 jméno manažera De La Cruz a kdyby v tom logu mohla být obsažena nìjáká pistole. Dìkuju
Image
Image
delacruz
Coach

Post by delacruz »

swottercamp wrote:
delacruz wrote:Ahoj, to poslední logo co si udìlal je fakt moc pìkné, neudìlal by si mi taky logo?? Mìlo by obsahovat název Inter Traparna 1995 jméno manažera De La Cruz a kdyby v tom logu mohla být obsažena nìjáká pistole. Dìkuju
Image

Mnohokrát ti děkuju, jsi fakt jednička ve vytváření log :wink:
frust
Team Manager

Post by frust »

swottercamp wrote:
frust wrote:lidi potreboval bych udelat logo, kdyby byl nekdo tak hodnej a pohral si, budu moc vdecnej... mela by to byt kombinace Italskyho loga s logem Juventus a napisem SPFT GROW MUCH na nejakym pozadi s fotbalovym nametem(jako vlajka) a pod tim napis: PLAY FOR FAN, a maly logo stejny jak na vlajce akorat jenom ta kombinace dvou log bez pozadi a napisu dole...

DIK MOC VSEM!!! vim ze je to dost tezky, ale spravny grafik by si s tim mohl poradit
co myslis tim Italským logem?
jo sorry, sem se zapomel...myslim logo Italsky repre :oops:
neco tvrdyho, pro fakt profesionalniho grafika :wink:
muzete neco vynechat a pridat treba SOCCERPROJECT a tak, kdyz se vam bude vas vytvor libit, tak mi ho pls poslete, dik moc!!!
-Forza BiancoNera
-growrust

Image Image
ko.ko.pi.pi
Team President

Post by ko.ko.pi.pi »

tak sem se nudil tak mi vyslo logo :Dno...nic moc
Image
Image
swottercamp
Team Board Member

Post by swottercamp »

frust wrote:
swottercamp wrote:
frust wrote:lidi potreboval bych udelat logo, kdyby byl nekdo tak hodnej a pohral si, budu moc vdecnej... mela by to byt kombinace Italskyho loga s logem Juventus a napisem SPFT GROW MUCH na nejakym pozadi s fotbalovym nametem(jako vlajka) a pod tim napis: PLAY FOR FAN, a maly logo stejny jak na vlajce akorat jenom ta kombinace dvou log bez pozadi a napisu dole...

DIK MOC VSEM!!! vim ze je to dost tezky, ale spravny grafik by si s tim mohl poradit
co myslis tim Italským logem?
muzete neco vynechat a pridat treba SOCCERPROJECT a tak, kdyz se vam bude vas vytvor libit, tak mi ho pls poslete, dik moc!!!
Image
Image
frust
Team Manager

Post by frust »

swottercamp wrote:
frust wrote:
swottercamp wrote: co myslis tim Italským logem?
Image
sakra ses fakt borec...takhe dobry sem to ani necekal :D
fakt dik, strasne
-Forza BiancoNera
-growrust

Image Image
HANYSEK6
Team Board Member

Post by HANYSEK6 »

swottercamp wrote:
HANYSEK6 wrote:Prosim toho kdo nejak dela loga...po tom co jsem jich tu par udelal se tu snad nekdo takovy najde..aby mi udelal taky jedno logo. Namet by bylo mesto, nejaky mrakodrap nebo tak..a nechci tam nazev manazera, ani zadny rok. Pekne porsim tvurce... :wink: diky..
Image
diky moc, je super.. :wink: myslel jsem ale spise neco na zpusob kresleneho loga (vim, po tom co ses s tim drbal je to na zabiti...) neco takoveho treba: Image
nebo Image

rozhodne to nemusi byt nejaky z tech dvou...jestli se ti teda bude jeste chtit delat dalsi... :wink: jinak diky moc
swottercamp
Team Board Member

Post by swottercamp »

EDIT:

Image
Image
frust
Team Manager

Post by frust »

Image
hele sry ze zas otravuju...neslo by misto toho napisu juventus napsat soccerproject? a to play for fun napsat treba nad to... v tom FOR FUN to Ocko nahradit treba micem... a trochu pozenit tvar, aby to bylo spis siroky nez dlouhy...chapes :D
dik moc :wink:
-Forza BiancoNera
-growrust

Image Image
Paul-X
Member of the Soccer Project Association

Post by Paul-X »

NEW

Image
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP :)
. 3 dlhé roky bez SP :)
New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!! :D

Sláva Slovanom!! Kosovo je Srbija!!!
LEONARDO414
Team Manager

Post by LEONARDO414 »

èau nemohl by nìkdo udìlat logo chcu tak mít napsané Velkým Klub Prdelovice a manažer honza*matka a barvy jaké koliv díky moc potøeboval bych to nutnì kluci kámoš už to chce po mì asi týden už tu je dlouho ten topík plis swotercampe potøebuju to

Udìlejte to prosím to LOgo
Last edited by LEONARDO414 on Tue Apr 24, 2007 6:42 pm, edited 2 times in total.
Post Reply

Return to “Pokec o všem možném (cz/sk)”