Logo tymu
Moderator: Czech Moderators
-
- Assistant Manager
Re: kopie?!
Vzdyt je jasny ze nebude vytvaret cele logoMatteo76 wrote:Jasnì, pøedìlávky má pìkný, to se musí nechat, ale já jen chtìl poukázat na to, že ty jeho "master piece" nejsou tak originální jak si všichni myslíte.
Jen doufám, že se kvùli tomu na mì nebude za to zlobit![]()
(každý nemusí jen chválit)

Svoo s.r.o

Jenom pro priklad :

Dokazat to takhle pretvorit , klobouk dolu, uz samo o sobe je to original. Ten obrazek jsem nasel nahodou vcera na googlu. Taky jsem zkousel logo, ale vysledek jsem radsi davat nebudu
. Mateo je jenom nastavany ze mu christo odmitl udelat nove logo 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Edit: Paul-x to delal taky, na tom neni nic spatneho, ale christoprd to aspon predela
Nci proti Paulovi, uvadim to jako priklad.

Dokazat to takhle pretvorit , klobouk dolu, uz samo o sobe je to original. Ten obrazek jsem nasel nahodou vcera na googlu. Taky jsem zkousel logo, ale vysledek jsem radsi davat nebudu

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Edit: Paul-x to delal taky, na tom neni nic spatneho, ale christoprd to aspon predela

-
- Member of the Soccer Project Association
Hej Matteo ja proti teba niè nemáámMatteo76 wrote:Ojej, já tušil že se nìkdo ozve, nemyslel jsem to ve zlémIvo08-LSG wrote:matteo...podla mna kazdy normalny a rozumny clovek vedel ze tie obrazky on odniekadial musi zobratpredsa si si nemyslel ze ich vytvara
a Ked uz vies odkial ma napady mozes sa k nemu pridat a robit tiez famozne loga ako on
![]()
Tak jo, zapomeòte na to...![]()
Btw. Ivo taky do mì nemusíš furt rýpat !![]()
![]()

Ivo08 - LSG Nové Zámky

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
-
To je blbost, nejsem vùbec naštvaný (chápu co mi pøedtím napsal),Kobliha wrote:Mateo je jenom nastavany ze mu christo odmitl udelat nove logo![]()
Christovi se tímto naposledy omlouvám, nepochopil jsem to, že si nìkteré ty námìty bere jako vzor, myslel jsem že je to celé jeho origo pokaždé...sorry
...jeho práce si samozøejmì cením

A už se o tom nehodlám bavit, kapišto?!!!

-
OK, Ivo, ty jsi taky sympaák, tak se nezlob a díkyIvo08-LSG wrote:Hej Matteo ja proti teba niè nemáámMatteo76 wrote:Ojej, já tušil že se nìkdo ozve, nemyslel jsem to ve zlémIvo08-LSG wrote:matteo...podla mna kazdy normalny a rozumny clovek vedel ze tie obrazky on odniekadial musi zobratpredsa si si nemyslel ze ich vytvara
a Ked uz vies odkial ma napady mozes sa k nemu pridat a robit tiez famozne loga ako on
![]()
Tak jo, zapomeòte na to...![]()
Btw. Ivo taky do mì nemusíš furt rýpat !![]()
![]()
SI mi náhodou simpatický manager ja som len ragoval na tvoj príspevok niè viac
Oki?

Last edited by Matteo76 on Tue Nov 06, 2007 6:30 pm, edited 1 time in total.
-
Sa sekol tak to musim zahrat
Skveleee Logaa opat 

Last edited by Ivo08-LSG on Tue Nov 06, 2007 9:12 pm, edited 1 time in total.
Ivo08 - LSG Nové Zámky

logo
prosil bych o logo týmové barvy jsou modrá,bílá, ve znaku by mìly bejt dcì pøekøížený hokejky a uprsotøed puk a tvrar kruku a je to pto tým HC Magic Moravské Budìjovice dík moc
-
Re: hmm
http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... ht=#954031Dadinka wrote:kto je teraz vlastne na rade?nemam v tom prehlad...
tan máš prvních 10 èekajcích...
Netris->Hell Riders->E.21
-
- Location: Country: Slovakia ...home of vodka and halusky...:p
mne by to bolo jedno ci to skopcil ten vzor alebo nie hlavne je ze MNE SA MOJE LOGO STRASNE PACI a nevadilo by mi keby ho aj skopiroval a yba farby pomenil alebo co proste sa mi paci a je mi jedno ako vzniklo ... a myslim ze od doby co je tento topic tak nikto nerobil krajsie loga ( Swottercamp bol asi druhy najlepsi
) a klobuk dole ze sa mu to chce tolkym manazerom a este ked vravi ze jedno logo 2 h * ( pocet zaujemcov ) cca 15 - 20 = 2 * 20 = 40 takze nad nasimi logami stravil minimalne 40 hodin co su skoro cele dva dni ... christoprd SME TI VDACNY

4.1.2007
17s->12.H| 18s->2.H| 19s->1.G| 20s->12.F| 21s->11.G| 22s->10.H| 23s->5.H| 24s->5.H| 25s->2.H| 26s->3.G| 27.s->8.G| 28s->3.G| 29s->1.G| 30s->1.F|
31s->11.E| a teraz? SP tím a 100 mega v pi..
17s->12.H| 18s->2.H| 19s->1.G| 20s->12.F| 21s->11.G| 22s->10.H| 23s->5.H| 24s->5.H| 25s->2.H| 26s->3.G| 27.s->8.G| 28s->3.G| 29s->1.G| 30s->1.F|
31s->11.E| a teraz? SP tím a 100 mega v pi..
-
jj. doufám že ti to mateo nijak nezhatil, vùbec tomu totiž nerozumí...Evandro Adauto wrote:mne by to bolo jedno ci to skopcil ten vzor alebo nie hlavne je ze MNE SA MOJE LOGO STRASNE PACI a nevadilo by mi keby ho aj skopiroval a yba farby pomenil alebo co proste sa mi paci a je mi jedno ako vzniklo ... a myslim ze od doby co je tento topic tak nikto nerobil krajsie loga ( Swottercamp bol asi druhy najlepsi) a klobuk dole ze sa mu to chce tolkym manazerom a este ked vravi ze jedno logo 2 h * ( pocet zaujemcov ) cca 15 - 20 = 2 * 20 = 40 takze nad nasimi logami stravil minimalne 40 hodin co su skoro cele dva dni ... christoprd SME TI VDACNY
![]()

-
Adriano, uklidni se a narážky na mì si nech laskavì pro sebeadriano10 wrote:jj. doufám že ti to mateo nijak nezhatil, vùbec tomu totiž nerozumí...Evandro Adauto wrote:mne by to bolo jedno ci to skopcil ten vzor alebo nie hlavne je ze MNE SA MOJE LOGO STRASNE PACI a nevadilo by mi keby ho aj skopiroval a yba farby pomenil alebo co proste sa mi paci a je mi jedno ako vzniklo ... a myslim ze od doby co je tento topic tak nikto nerobil krajsie loga ( Swottercamp bol asi druhy najlepsi) a klobuk dole ze sa mu to chce tolkym manazerom a este ked vravi ze jedno logo 2 h * ( pocet zaujemcov ) cca 15 - 20 = 2 * 20 = 40 takze nad nasimi logami stravil minimalne 40 hodin co su skoro cele dva dni ... christoprd SME TI VDACNY
![]()
je strašnì hloupej...

Už jsem to snad všem øádnì vysvìtlil, omfg

-
Matteo76 wrote:Adriano, uklidni se a narážky na mì si nech laskavì pro sebeadriano10 wrote:jj. doufám že ti to mateo nijak nezhatil, vùbec tomu totiž nerozumí...Evandro Adauto wrote:mne by to bolo jedno ci to skopcil ten vzor alebo nie hlavne je ze MNE SA MOJE LOGO STRASNE PACI a nevadilo by mi keby ho aj skopiroval a yba farby pomenil alebo co proste sa mi paci a je mi jedno ako vzniklo ... a myslim ze od doby co je tento topic tak nikto nerobil krajsie loga ( Swottercamp bol asi druhy najlepsi) a klobuk dole ze sa mu to chce tolkym manazerom a este ked vravi ze jedno logo 2 h * ( pocet zaujemcov ) cca 15 - 20 = 2 * 20 = 40 takze nad nasimi logami stravil minimalne 40 hodin co su skoro cele dva dni ... christoprd SME TI VDACNY
![]()
je strašnì hloupej...
![]()
Už jsem to snad všem øádnì vysvìtlil, omfg

ALe máš pravdu, nebudeme to dál øešit..

-
nechajte christoprda ja som niekdy urobil MINIMALNE zmeny na logu...(prepisal nazov,farba ...) christoprd zmení 90% loga a na vysokej urovni....sklanam sa
robi to zadarmo a bere si vzácny èas..(poznam t ked 30 ludi chce v jeden den ogo a od 15:00 d 22:00 vkuse iba vo PS robiš loga)

robi to zadarmo a bere si vzácny èas..(poznam t ked 30 ludi chce v jeden den ogo a od 15:00 d 22:00 vkuse iba vo PS robiš loga)
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP
. 3 dlhé roky bez SP
New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
Sláva Slovanom!! Kosovo je Srbija!!!
. 3 long years without SP

. 3 dlhé roky bez SP

New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!

Sláva Slovanom!! Kosovo je Srbija!!!