Logo tymu

Moderator: Czech Moderators

christoprd
Assistant Manager

Post by christoprd »

Nekdo se me na to uz driv ptal, jestli to kreslim?, ja psal, ze ne. Nekdy delam logo cele od nuly, nekdy si "pujcim" vzor a predelam, je to dano i tim kolik mam casu a ta druha varianta je samozrejme rychlejsi :D
chces vytvorit logo pro svuj tym?, tak cti: http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... ht=#954031
Image
svoo
Member of the Soccer Project Association

Re: kopie?!

Post by svoo »

Matteo76 wrote:Jasnì, pøedìlávky má pìkný, to se musí nechat, ale já jen chtìl poukázat na to, že ty jeho "master piece" nejsou tak originální jak si všichni myslíte.
Jen doufám, že se kvùli tomu na mì nebude za to zlobit :wink:
(každý nemusí jen chválit) :lol:
Vzdyt je jasny ze nebude vytvaret cele logo :-) Za tvorbu noveho loga jsou tezke prachy :lol: a tady ma jen podekovani a ooooohromnou frontu lidi co chtej dalsi a dalsi dalsi jeste lepsi, ja pred nim smekam ze se mu ubec chce je delat. :) GW
Svoo s.r.o
Image
Kobliha
Groundsman

Post by Kobliha »

Jenom pro priklad :
Image Image
Dokazat to takhle pretvorit , klobouk dolu, uz samo o sobe je to original. Ten obrazek jsem nasel nahodou vcera na googlu. Taky jsem zkousel logo, ale vysledek jsem radsi davat nebudu :oops: . Mateo je jenom nastavany ze mu christo odmitl udelat nove logo :lol:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Image Image

Edit: Paul-x to delal taky, na tom neni nic spatneho, ale christoprd to aspon predela :wink: Nci proti Paulovi, uvadim to jako priklad.
Ivo08-LSG

Post by Ivo08-LSG »

Matteo76 wrote:
Ivo08-LSG wrote:matteo...podla mna kazdy normalny a rozumny clovek vedel ze tie obrazky on odniekadial musi zobrat :wink: predsa si si nemyslel ze ich vytvara :wink: a Ked uz vies odkial ma napady mozes sa k nemu pridat a robit tiez famozne loga ako on :wink:
Ojej, já tušil že se nìkdo ozve, nemyslel jsem to ve zlém :roll:
Tak jo, zapomeòte na to... :oops:
Btw. Ivo taky do mì nemusíš furt rýpat ! :x :cry:
Hej Matteo ja proti teba niè nemáám :shock: SI mi náhodou simpatický manager ja som len ragoval na tvoj príspevok niè viac :wink: Oki?
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Matteo76

Post by Matteo76 »

Kobliha wrote:Mateo je jenom nastavany ze mu christo odmitl udelat nove logo :lol:
To je blbost, nejsem vùbec naštvaný (chápu co mi pøedtím napsal),
Christovi se tímto naposledy omlouvám, nepochopil jsem to, že si nìkteré ty námìty bere jako vzor, myslel jsem že je to celé jeho origo pokaždé...sorry
...jeho práce si samozøejmì cením :wink:
A už se o tom nehodlám bavit, kapišto?!!! :evil: :?
Matteo76

Post by Matteo76 »

Ivo08-LSG wrote:
Matteo76 wrote:
Ivo08-LSG wrote:matteo...podla mna kazdy normalny a rozumny clovek vedel ze tie obrazky on odniekadial musi zobrat :wink: predsa si si nemyslel ze ich vytvara :wink: a Ked uz vies odkial ma napady mozes sa k nemu pridat a robit tiez famozne loga ako on :wink:
Ojej, já tušil že se nìkdo ozve, nemyslel jsem to ve zlém :roll:
Tak jo, zapomeòte na to... :oops:
Btw. Ivo taky do mì nemusíš furt rýpat ! :x :cry:
Hej Matteo ja proti teba niè nemáám :shock: SI mi náhodou simpatický manager ja som len ragoval na tvoj príspevok niè viac :wink: Oki?
OK, Ivo, ty jsi taky sympaák, tak se nezlob a díky :wink:
Last edited by Matteo76 on Tue Nov 06, 2007 6:30 pm, edited 1 time in total.
Dadinka
Team Board Member

hmm

Post by Dadinka »

kto je teraz vlastne na rade?nemam v tom prehlad...
Ivo08-LSG

Post by Ivo08-LSG »

Sa sekol tak to musim zahrat :wink: Skveleee Logaa opat :lol:
Last edited by Ivo08-LSG on Tue Nov 06, 2007 9:12 pm, edited 1 time in total.
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Stehno8
Assistant Coach

logo

Post by Stehno8 »

prosil bych o logo týmové barvy jsou modrá,bílá, ve znaku by mìly bejt dcì pøekøížený hokejky a uprsotøed puk a tvrar kruku a je to pto tým HC Magic Moravské Budìjovice dík moc
Netris1

Re: hmm

Post by Netris1 »

Dadinka wrote:kto je teraz vlastne na rade?nemam v tom prehlad...
http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... ht=#954031
tan máš prvních 10 èekajcích...
Netris->Hell Riders->E.21
Evandro Adauto
Location: Country: Slovakia ...home of vodka and halusky...:p

Post by Evandro Adauto »

mne by to bolo jedno ci to skopcil ten vzor alebo nie hlavne je ze MNE SA MOJE LOGO STRASNE PACI a nevadilo by mi keby ho aj skopiroval a yba farby pomenil alebo co proste sa mi paci a je mi jedno ako vzniklo ... a myslim ze od doby co je tento topic tak nikto nerobil krajsie loga ( Swottercamp bol asi druhy najlepsi :) ) a klobuk dole ze sa mu to chce tolkym manazerom a este ked vravi ze jedno logo 2 h * ( pocet zaujemcov ) cca 15 - 20 = 2 * 20 = 40 takze nad nasimi logami stravil minimalne 40 hodin co su skoro cele dva dni ... christoprd SME TI VDACNY :wink: :P
4.1.2007
17s->12.H| 18s->2.H| 19s->1.G| 20s->12.F| 21s->11.G| 22s->10.H| 23s->5.H| 24s->5.H| 25s->2.H| 26s->3.G| 27.s->8.G| 28s->3.G| 29s->1.G| 30s->1.F|
31s->11.E| a teraz? SP tím a 100 mega v pi..
adriano10

Post by adriano10 »

Evandro Adauto wrote:mne by to bolo jedno ci to skopcil ten vzor alebo nie hlavne je ze MNE SA MOJE LOGO STRASNE PACI a nevadilo by mi keby ho aj skopiroval a yba farby pomenil alebo co proste sa mi paci a je mi jedno ako vzniklo ... a myslim ze od doby co je tento topic tak nikto nerobil krajsie loga ( Swottercamp bol asi druhy najlepsi :) ) a klobuk dole ze sa mu to chce tolkym manazerom a este ked vravi ze jedno logo 2 h * ( pocet zaujemcov ) cca 15 - 20 = 2 * 20 = 40 takze nad nasimi logami stravil minimalne 40 hodin co su skoro cele dva dni ... christoprd SME TI VDACNY :wink: :P
jj. doufám že ti to mateo nijak nezhatil, vùbec tomu totiž nerozumí... :) je strašnì hloupej... :)
Matteo76

Post by Matteo76 »

adriano10 wrote:
Evandro Adauto wrote:mne by to bolo jedno ci to skopcil ten vzor alebo nie hlavne je ze MNE SA MOJE LOGO STRASNE PACI a nevadilo by mi keby ho aj skopiroval a yba farby pomenil alebo co proste sa mi paci a je mi jedno ako vzniklo ... a myslim ze od doby co je tento topic tak nikto nerobil krajsie loga ( Swottercamp bol asi druhy najlepsi :) ) a klobuk dole ze sa mu to chce tolkym manazerom a este ked vravi ze jedno logo 2 h * ( pocet zaujemcov ) cca 15 - 20 = 2 * 20 = 40 takze nad nasimi logami stravil minimalne 40 hodin co su skoro cele dva dni ... christoprd SME TI VDACNY :wink: :P
jj. doufám že ti to mateo nijak nezhatil, vùbec tomu totiž nerozumí... :) je strašnì hloupej... :)
Adriano, uklidni se a narážky na mì si nech laskavì pro sebe :twisted:
Už jsem to snad všem øádnì vysvìtlil, omfg :roll:
adriano10

Post by adriano10 »

Matteo76 wrote:
adriano10 wrote:
Adriano, uklidni se a narážky na mì si nech laskavì pro sebe :twisted:
Už jsem to snad všem øádnì vysvìtlil, omfg :roll:
:D já to nemyslel zle... :wink: jen jsem chtìl "objasnit" situaci, kdyby to náhodou christoprd nepochopil... to víš no.. zrovna se dostávám na øadu a nìkdo zde zhatí christoprdovu práci... CO pak chudákovo christoprdovo EGO? aby se nám na to taky nevykalal , že?

ALe máš pravdu, nebudeme to dál øešit.. :wink:
Paul-X

Post by Paul-X »

nechajte christoprda ja som niekdy urobil MINIMALNE zmeny na logu...(prepisal nazov,farba ...) christoprd zmení 90% loga a na vysokej urovni....sklanam sa :)

robi to zadarmo a bere si vzácny èas..(poznam t ked 30 ludi chce v jeden den ogo a od 15:00 d 22:00 vkuse iba vo PS robiš loga)
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP :)
. 3 dlhé roky bez SP :)
New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!! :D

Sláva Slovanom!! Kosovo je Srbija!!!
Post Reply

Return to “Pokec o všem možném (cz/sk)”