Tlachárna
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Tlachárna
frenkie - konečně dobrej podpis, doufám, žes to dal přečíst ségře 

-
To netušim můžeš se ho zeptat..když už tak vehementně diskutujete o tom zda jsem tě náhodou neřešil v topicu Déčka..frankie_doparoma wrote:.. stalo by mu za to aby si mu pak nadaval do curaku a psal mu ze ho nezajimas?

JPD - B.3
-
sesivanybratr: doufam ze ty si predlozil pracovnimu psychologovi tvoje heslo z avataru....
Last edited by frankie_doparoma on Tue Oct 15, 2013 7:07 pm, edited 1 time in total.
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
preco si vzdycky vyberes z ty zpravy jednu vetu?Ataner wrote:To netušim můžeš se ho zeptat..když už tak vehementně diskutujete o tom zda jsem tě náhodou neřešil v topicu Déčka..frankie_doparoma wrote:.. stalo by mu za to aby si mu pak nadaval do curaku a psal mu ze ho nezajimas?
vehementni diskuze spocivala v tom ze mi prisla zprava na sp s nazved topic Decko a s textem "zamestnas me taky?

mozna kdyby sis sundal ty cerny brejle, cetl by si cely zpravy....pomohlo by to fsem
-
tak běž řešit ostatní místa když pro mě jsi ho už našel..tím tuhle trapárnu končim..frankie_doparoma wrote:preco si vzdycky vyberes z ty zpravy jednu vetu?Ataner wrote:To netušim můžeš se ho zeptat..když už tak vehementně diskutujete o tom zda jsem tě náhodou neřešil v topicu Déčka..frankie_doparoma wrote:.. stalo by mu za to aby si mu pak nadaval do curaku a psal mu ze ho nezajimas?
vehementni diskuze spocivala v tom ze mi prisla zprava na sp s nazved topic Decko a s textem "zamestnas me taky?"
mozna kdyby sis sundal ty cerny brejle, cetl by si cely zpravy....pomohlo by to fsem
JPD - B.3
-
ne, ty sis ho nasel, ja jsem ti nic nenabizel prece
zakoncil si ty stylove;)
zakoncil si ty stylove;)
-
je to jejich album, já ten název nevymyslel...frankie_doparoma wrote:sesivanybratr: doufam ze ty si predlozil pracovnimu psychologovi tvoje heslo z avataru....

-
-
aha, tak to jsem tě přecenilfrankie_doparoma wrote:ja to heslo taky nevymyslel

jinak koukám, že jediný nepostupující do baráže o MS vzešel z naší skupiny, Dánové...
Tak dnes jsem po 3 týdnech navštívil opět Bazaly a čekal jsem že Znojmo přejedeme jak nic. Prvních 20.min tomu i nasvědčoval, měli jsme tam i tutovku, tu jsme však neproměnili a od 20. min až do 89.min. byla hra Baníku děsná
Sice jsme měli další tutovku na začátku 2.půle, ale Znojmo dalo gól a mělo i brejky. Po vyrovnání to konečně byl zase Baník, ještě jednu tutovku jsme stihli do konce, nicméně čas byl neúprosný a tak je z toho jen bod.
P.S. Škoda že na Bazaly nepřijel i PéeŠko, bo sektor hosí byl úplně prázdný, takže by tam byl PéeŠko případně zcela sám, to by možná byl i tv

P.S. Škoda že na Bazaly nepřijel i PéeŠko, bo sektor hosí byl úplně prázdný, takže by tam byl PéeŠko případně zcela sám, to by možná byl i tv

-
Péesko není Znojmák. Znojmák su já.Azor wrote:Tak dnes jsem po 3 týdnech navštívil opět Bazaly a čekal jsem že Znojmo přejedeme jak nic. Prvních 20.min tomu i nasvědčoval, měli jsme tam i tutovku, tu jsme však neproměnili a od 20. min až do 89.min. byla hra Baníku děsnáSice jsme měli další tutovku na začátku 2.půle, ale Znojmo dalo gól a mělo i brejky. Po vyrovnání to konečně byl zase Baník, ještě jednu tutovku jsme stihli do konce, nicméně čas byl neúprosný a tak je z toho jen bod.

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
Tak bys tam byl ty v tv jako jedinný fanoušek Znojma. Škoda no, možná ses připravil o svoji chvilku slávykopeckar wrote:Péesko není Znojmák. Znojmák su já.Azor wrote:Tak dnes jsem po 3 týdnech navštívil opět Bazaly a čekal jsem že Znojmo přejedeme jak nic. Prvních 20.min tomu i nasvědčoval, měli jsme tam i tutovku, tu jsme však neproměnili a od 20. min až do 89.min. byla hra Baníku děsnáSice jsme měli další tutovku na začátku 2.půle, ale Znojmo dalo gól a mělo i brejky. Po vyrovnání to konečně byl zase Baník, ještě jednu tutovku jsme stihli do konce, nicméně čas byl neúprosný a tak je z toho jen bod.

-
Nerad se skrývám před lovci autogramů. To bych pak už nemohl ani na ulici.Azor wrote:Tak bys tam byl ty v tv jako jedinný fanoušek Znojma. Škoda no, možná ses připravil o svoji chvilku slávykopeckar wrote:Péesko není Znojmák. Znojmák su já.

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152