Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha

Moderator: Czech Moderators

obnovit trofeje pro vítěze?

1.) ano
9
82%
2.) je mi to fuk
1
9%
3.) ne
1
9%
4.)
0
No votes

Total votes: 11

Willy9dbsk
Team President

Re: Šlechtická Mince 21_- VĚNOVÁNO NOVÁČKŮM SP

Post by Willy9dbsk »

frankie_doparoma wrote:kdyz muze willy, tak jsem si mohl zahrat taky :P :lol:

ale ne, ja si pockam a snad se dockam az budu hrat eFko a zahraju si opravdovou minci bez omezeni :)
Já se omlouvám, ale přišla mi pozvánka tak jsem to přijmul, nevedel jsem, že to je jen pro začátečníky :lol: Diky Pupajdi:D
pupajdi13
Member of the Soccer Project Association

Post by pupajdi13 »

Willy9dbsk wrote:

ale ne, ja si pockam a snad se dockam az budu hrat eFko a zahraju si opravdovou minci bez omezeni :)
Já se omlouvám, ale přišla mi pozvánka tak jsem to přijmul, nevedel jsem, že to je jen pro začátečníky :lol: Diky Pupajdi:D
Já jsem zas nevědel,koho zaškrtávám, nějak se mi to popletlo :wink: .....tak ted můžeš zůročit své zkušennosti .......zbytek v PM :wink:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
ajjak
Fan

Post by ajjak »

2.kolo skupiny 3 je za nama..

BeerGate-FK Lukrom (2:0)3:0

Dlonobousovsky SK-Knotakov (1:1)3:1

1. BeerGate
2. Dolnobousovsky SK
3. Knotakov
4. FK Lukrom

Ve středu hraju tezky zapas s Dolnobousovsky SK nejspis asi o 1 misto ve skupine.. :)
Tým:Beergate
Manažer:ajjak
tosa_CZ

Post by tosa_CZ »

ajjak wrote:..

Ve středu hraju tezky zapas s Dolnobousovsky SK nejspis asi o 1 misto ve skupine.. :)
Paráda, tak na středu přeju hodně štěstí a předvedeného umu!
m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
mantel

Post by mantel »

pupajdi13 wrote:
Willy9dbsk wrote:

Já jsem zas nevědel,koho zaškrtávám, nějak se mi to popletlo :wink: .....tak ted můžeš zůročit své zkušennosti .......zbytek v PM :wink:
To jsi měl poslat i mi, zkusil bych urvat vítězství ještě jednou. :mrgreen:
Willy9dbsk
Team President

Post by Willy9dbsk »

ajjak wrote:2.kolo skupiny 3 je za nama..

BeerGate-FK Lukrom (2:0)3:0

Dlonobousovsky SK-Knotakov (1:1)3:1

1. BeerGate
2. Dolnobousovsky SK
3. Knotakov
4. FK Lukrom

U nás je vždycky záhadou co nastoupí:)
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

KONEČNÁ BILANCE SKUPIN
.............................................................................

SKUPINA 1

Horacky fotbalovy klub Trebic - 15b
FC Badass - 12b
.................................
Jozas Brothers - 6b
TJ Sokol Pribice - 3b

Tak v první skupině muj tip uplně uletěl :mrgreen: -sázel jsem na manažera eoman ( TJ Sokol Pribice ) a ten zůstal beznadějně poslední. :shock:
Naopak se předvedl Tomáš Válek a se svou Třebíčí skupinu s přehledem vyhrál, druhé postupové místo si pohlídal Mesa005.

Nejlepší střelci skupiny : Martin Mach - ( Horacky fotbalovy klub Trebic ) - 7 branek

..............................................................................................................................................................

skupina 2

jedi knight - 16b
FC VHS ZNOJMO - 13b
................................................
FC Dynamo Kyjev - 6b
Wolf of Sala - 0b

Ve druhé skupině jsem vítěze trefil přesně , tomator mne nezklamal a bez porážky pouze s jednou remízou kráčí do vyřazovacích bojů.

Nejlepší střelci skupiny : Avi Siam (FC VHS ZNOJMO) - 7 branek , Libor Krmaš (jedi knight) - 6 branek

.............................................................................................................................................................

SKUPINA 3

Dolnobousovsky SK - 18b
BeerGate - 12b
.....................................................
FK Lukrom - 4b
Knotakov - 1b

willy potvrdil roli favorita a pohodlně zvítězil ve všech zápasech.
Lukrom s Knotakovem turnaj vypustili.
ajajk neměl problem si pohlídat postup.

Nejlepší střelci skupiny : Lumír Strnad (Dolnobousovsky SK) - 7 branek , Charles Leduc (BeerGate) - 7 branek

.....................................................................................................................................................................

SKUPINA 4

Volvo Nevezice - 18b
FK Slavie Louny - 7b
.....................................................
RiBiiiiii - 7b
Prolegies - 3b

I v téhle skupině jsem měl správný tip, Volvo jasně kralovalo a o druhém postupujícím rozhodlo nakonec až skore a se štěstím jde dál Slavie Louny.
Postup přitom měl ve svých rukou tým RiBiiiiii , který ovšem totalně vyhořel v posledním zápase s týmem,který byl beznadějně poslední a do té doby neměl ani bod a po porážce (1:3) se tým RiBiiiiii s turnajem loučí.

Nejlepší střelci skupiny : Pavel Šiml (Volvo Nevezice) - 11 branek , Mostafa Mobali (Volvo Nevezice) - 10 branek
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

PLAY - OFF

Po 25 Dub 2011 (10:00 CET) ..... Dolnobousovsky SK ..... ?? - ?? ..... FC VHS ZNOJMO

willy jako vítěz třetí skupiny vyzve na svém stadionu tým ze Znojma, pokud chce pomýšlet na ůspěch v turnaji , bude třeba hráče kvalitně namotivovat :wink: .

Po 25 Dub 2011 (10:00 CET) ..... Volvo Nevezice ..... ?? - ?? ..... FC Badass

Dosud neporažené Volvo by si mělo poradit i v prvním kole vyřazovací části.

Po 25 Dub 2011 (10:00 CET) ..... jedi knight ..... ?? - ?? ..... BeerGate

Uvidíme jak se povede ajakjovi , očekávám vyrovnaný souboj, který rozhodnou penalty.

Po 25 Dub 2011 (14:00 CET) ..... Horacky fotbalovy klub Trebic ..... ?? - ?? ..... FK Slavie Louny

Slavie Louny byl asi nejštastnější postupující ze skupin , naopak Třebíč svou skupinu s přehledem vyhráli, zůstalo ještě v Lounech nějaké štěstí pro play-off?
Olik001
Fan

Post by Olik001 »

Zdravím , mohl bych se také pak zúčastnit turnaje nováčků.. SP hraji od 22.4.11 , FC Rovniny , Olik01 :D
tomator
Fan

Post by tomator »

Zdravím,
takže pořadatel měl tip na zápas jedi knight- beerGate správný. Bohužel pro můj tým (jedi knight) byl výsledek nepotěšující. Prohráli jsme na penalty 1:3, i když jsem doufal ve výhru v základní hrací době. Gratuluji BeerGate a přeji jim hodně úspěchů v dalších vyřazovacích bojích. :)
impossible

Post by impossible »

Olik001 wrote:Zdravím , mohl bych se také pak zúčastnit turnaje nováčků.. SP hraji od 22.4.11 , FC Rovniny , Olik01 :D
To uz asi nepujde, jelikoz jak vidis vyse, turnaj je jiz rozehran :) Dalsi rocnik uz asi novackum venovan nebude, i kdyz, kdo vi :) Prece jen bych ti doporucil trosku team potrenovat, nez se budes hlasit do turnaje. Ono s tymem zalozenym pred 3 dny bys byl zatim dobry leda tak pro nahrabani pekneho skore pro tve soupere :D
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Olik001 wrote:Zdravím , mohl bych se také pak zúčastnit turnaje nováčků.. SP hraji od 22.4.11 , FC Rovniny , Olik01 :D
v tomto turnaji už ne, ale v nějakém jiné určitě ano ,on si Tě veme pod křídlo manažer Tosa_CZ a bude Tě informovat.....přeju příjemnou zábavu na SP
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Dolnobousovsky SK ..... 1 : 3 ..... FC VHS ZNOJMOImage

Branky : 9. Emiliano Luque .....-.....11. Daniel Daněk , 24. Petr Pivoňka , 58. Tomáš Bolf

výkony - 56 : 76

diváci : 1.950

A je to tady........willy utkání vypustil , zřejmě se ještě ted věnuje "Koledě" a tak překvapujícím postupujícím je manažer Jedla.

Volvo Nevezice..... 4 : 1 ..... FC Badass

Branky : 80. 82. a 84. Pavel Šiml , 6. Mostafa Mobali .....-..... 88. Darko Sekulic

výkony - 105 : 83

diváci : 1.073

Výkonnostně o dost solidnější zápas , než ten v Dolnobousově , leč postupuje zřejmě mrtvý tým,který už není veden svým manažerem......doufám,že mu dokáže někdo vystavit stopku, jinak bych neměl komu předat trofej. :o

jedi knight..... 0 : 0 ..(1:3p)... BeerGate

BRanky : rozhodující penalta - Valdas Šėgžda

výkony - 91 : 92

diváci : 1.424

Tak jak už zhodnotil tomator, vývoj zápasu jsem trefil , nakonec štěstí přálo hostům ve vypjaté chvíli na značce pokutového kopu.

ImageHoracky fotbalovy klub Trebic ..... 3 : 1 ..... FK Slavie Louny

Branky : 45. Jan Lovásik , 51. Petr Fejerčák , 58. Martin Mach .....-..... 28. Vlastimil Smutný

výkony - 96 : 81

diváci - 989

V Třebíči jasně dominovali , Louny potvrdili svůj horkotěžký postup ze skupiny.
tosa_CZ

Post by tosa_CZ »

pupajdi13 wrote:
v tomto turnaji už ne, ale v nějakém jiné určitě ano ,on si Tě veme pod křídlo manažer Tosa_CZ a bude Tě informovat.....přeju příjemnou zábavu na SP
Přesně - jak už jsem Ti posílal zprávu na SP, až se bude rozjíždět další ročník nějakého turnaje pro nové týmy, tak určitě dostaneš info a pozvánku.
m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
Jedla
Assistant Coach

Post by Jedla »

Děkuju, že jsem se mohl zůčastnit vašeho turnaje, ve kterým jsem se dostal pro mě nečekaně daleko budu rád když se budu moct zůčastnit i nějakých dalších vašich turnajů a pošlete mi pozvánku
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”