KONEČNÁ BILANCE SKUPIN
.............................................................................
SKUPINA 1
Horacky fotbalovy klub Trebic - 15b
FC Badass - 12b
.................................
Jozas Brothers - 6b
TJ Sokol Pribice - 3b
Tak v první skupině muj tip uplně uletěl -sázel jsem na manažera eoman ( TJ Sokol Pribice ) a ten zůstal beznadějně poslední.
Naopak se předvedl Tomáš Válek a se svou Třebíčí skupinu s přehledem vyhrál, druhé postupové místo si pohlídal Mesa005.
Nejlepší střelci skupiny : Martin Mach - ( Horacky fotbalovy klub Trebic ) - 7 branek
I v téhle skupině jsem měl správný tip, Volvo jasně kralovalo a o druhém postupujícím rozhodlo nakonec až skore a se štěstím jde dál Slavie Louny.
Postup přitom měl ve svých rukou tým RiBiiiiii , který ovšem totalně vyhořel v posledním zápase s týmem,který byl beznadějně poslední a do té doby neměl ani bod a po porážce (1:3) se tým RiBiiiiii s turnajem loučí.
Nejlepší střelci skupiny : Pavel Šiml (Volvo Nevezice) - 11 branek , Mostafa Mobali (Volvo Nevezice) - 10 branek
Uvidíme jak se povede ajakjovi , očekávám vyrovnaný souboj, který rozhodnou penalty.
Po 25 Dub 2011 (14:00 CET) ..... Horacky fotbalovy klub Trebic ..... ?? - ?? ..... FK Slavie Louny
Slavie Louny byl asi nejštastnější postupující ze skupin , naopak Třebíč svou skupinu s přehledem vyhráli, zůstalo ještě v Lounech nějaké štěstí pro play-off?
Zdravím,
takže pořadatel měl tip na zápas jedi knight- beerGate správný. Bohužel pro můj tým (jedi knight) byl výsledek nepotěšující. Prohráli jsme na penalty 1:3, i když jsem doufal ve výhru v základní hrací době. Gratuluji BeerGate a přeji jim hodně úspěchů v dalších vyřazovacích bojích.
Olik001 wrote:Zdravím , mohl bych se také pak zúčastnit turnaje nováčků.. SP hraji od 22.4.11 , FC Rovniny , Olik01
To uz asi nepujde, jelikoz jak vidis vyse, turnaj je jiz rozehran Dalsi rocnik uz asi novackum venovan nebude, i kdyz, kdo vi Prece jen bych ti doporucil trosku team potrenovat, nez se budes hlasit do turnaje. Ono s tymem zalozenym pred 3 dny bys byl zatim dobry leda tak pro nahrabani pekneho skore pro tve soupere
Branky : 9. Emiliano Luque .....-.....11. Daniel Daněk , 24. Petr Pivoňka , 58. Tomáš Bolf
výkony - 56 : 76
diváci : 1.950
A je to tady........willy utkání vypustil , zřejmě se ještě ted věnuje "Koledě" a tak překvapujícím postupujícím je manažer Jedla.
Volvo Nevezice..... 4 : 1 ..... FC Badass
Branky : 80. 82. a 84. Pavel Šiml , 6. Mostafa Mobali .....-..... 88. Darko Sekulic
výkony - 105 : 83
diváci : 1.073
Výkonnostně o dost solidnější zápas , než ten v Dolnobousově , leč postupuje zřejmě mrtvý tým,který už není veden svým manažerem......doufám,že mu dokáže někdo vystavit stopku, jinak bych neměl komu předat trofej.
jedi knight..... 0 : 0 ..(1:3p)... BeerGate
BRanky : rozhodující penalta - Valdas Šėgžda
výkony - 91 : 92
diváci : 1.424
Tak jak už zhodnotil tomator, vývoj zápasu jsem trefil , nakonec štěstí přálo hostům ve vypjaté chvíli na značce pokutového kopu.
Horacky fotbalovy klub Trebic ..... 3 : 1 ..... FK Slavie Louny
Branky : 45. Jan Lovásik , 51. Petr Fejerčák , 58. Martin Mach .....-..... 28. Vlastimil Smutný
výkony - 96 : 81
diváci - 989
V Třebíči jasně dominovali , Louny potvrdili svůj horkotěžký postup ze skupiny.
Děkuju, že jsem se mohl zůčastnit vašeho turnaje, ve kterým jsem se dostal pro mě nečekaně daleko budu rád když se budu moct zůčastnit i nějakých dalších vašich turnajů a pošlete mi pozvánku