Moderator: Czech Moderators
A to prostě nemůžeš jít jednou s malým v jiném čase?Milko wrote:No ja som bol mimo hry už vopred...termín posielania prihlášok bol určený presne, keď sa nachádzam na prechádzke s malým.........(mám na mysli synátora).
Doobeda som v práci, poobede spí a keď sa zobudí (cca 16.00), tak ideme von a pokiaľ sa mi vymotáme z krčmy tak je už neskoro...Big El wrote:A to prostě nemůžeš jít jednou s malým v jiném čase?Milko wrote:No ja som bol mimo hry už vopred...termín posielania prihlášok bol určený presne, keď sa nachádzam na prechádzke s malým.........(mám na mysli synátora).
No tak mu uděláš budíček v 15.00 pro jednou, ne?Milko wrote:Doobeda som v práci, poobede spí a keď sa zobudí (cca 16.00), tak ideme von a pokiaľ sa mi vymotáme z krčmy tak je už neskoro...Big El wrote:A to prostě nemůžeš jít jednou s malým v jiném čase?Milko wrote:No ja som bol mimo hry už vopred...termín posielania prihlášok bol určený presne, keď sa nachádzam na prechádzke s malým.........(mám na mysli synátora).
Alebo vyšlem ženu na prechádzku.....to je asi rozumnejšieBig El wrote:
No tak mu uděláš budíček v 15.00 pro jednou, ne?
No jo, jenže ta ho nevezme do krčmy, ale na pískoviště a to ho určitě bavit nebudeMilko wrote:Alebo vyšlem ženu na prechádzku.....to je asi rozumnejšieBig El wrote:
Ako by povedal jeden člen poroty Hlas Česko-Slovenska: Si zabil!Big El wrote:No jo, jenže ta ho nevezme do krčmy, ale na pískoviště a to ho určitě bavit nebudeMilko wrote:Alebo vyšlem ženu na prechádzku.....to je asi rozumnejšieBig El wrote:
O.K. - máš to v poště...Njumy wrote:jestli budes mit jeste misto, tak se rad zucastnim
njumy
Přihlásil jsem se Ti tam. Mám ještě takovou ideu, že bych rád sestavil tým jen z hráčů, kteří "zobou" Herbalife. Ale nevím, jestli to půjde, drtivá většina těch co jsou na Euru je z Barcelony a ti mizerové mi tam pustí jen 2 z každého státu. Přijal bys v takovém týmu do soutěže dva mé týmy?palo wrote:Založil jsem soukromou soutěž k ME ve fotbale pro hráče SP na isport.cz - Tým snů.
Kdo si to chce rozdat,ať si založí tým a přihlásí se do soutěže "soccerproject".PIN je 106079.
No problem - hlavně ať je poznat že jsou Tvoje...Big El wrote:Přihlásil jsem se Ti tam. Mám ještě takovou ideu, že bych rád sestavil tým jen z hráčů, kteří "zobou" Herbalife. Ale nevím, jestli to půjde, drtivá většina těch co jsou na Euru je z Barcelony a ti mizerové mi tam pustí jen 2 z každého státu. Přijal bys v takovém týmu do soutěže dva mé týmy?palo wrote:Založil jsem soukromou soutěž k ME ve fotbale pro hráče SP na isport.cz - Tým snů.
Kdo si to chce rozdat,ať si založí tým a přihlásí se do soutěže "soccerproject".PIN je 106079.
Peču na to - viz edit minulého příspěvku... Jednak bych musel stavět sestavu 3-5-2, což nejde, jednak bych musel použít 5 Španělů, což taky nejde...palo wrote:No problem - hlavně ať je poznat že jsou Tvoje...Big El wrote:Přihlásil jsem se Ti tam. Mám ještě takovou ideu, že bych rád sestavil tým jen z hráčů, kteří "zobou" Herbalife. Ale nevím, jestli to půjde, drtivá většina těch co jsou na Euru je z Barcelony a ti mizerové mi tam pustí jen 2 z každého státu. Přijal bys v takovém týmu do soutěže dva mé týmy?palo wrote:Založil jsem soukromou soutěž k ME ve fotbale pro hráče SP na isport.cz - Tým snů.
P.S. Palo sorry za spamfrankie_doparoma wrote:denik zlo neco takovyho porada, hraje se o iphone a ipad... ale nevim jak to tam presne maj, jen jsem si vsim banneru....
ps; ted jsem narazil na tohle http://sport.lidovky.cz/tipovaci-soutez ... ro2012_vrb coz bude urcite ovela lepsi uz jen kvuli organizatorovi....