Stratovarius Cup
Moderator: Czech Moderators
-
GeorgeTT
- Member of the Soccer Project Association
Re: Stratovarius Cup XIV. - Hujerem PaToM !!!
Ja som Hujer trophy prespal
Príprava na nočnú smenu... Tak možno nabudúce 
GeorgeTT
A to prostě nemůžeš jít jednou s malým v jiném čase?Milko wrote:No ja som bol mimo hry už vopred...termín posielania prihlášok bol určený presne, keď sa nachádzam na prechádzke s malým.........(mám na mysli synátora).
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
Doobeda som v práci, poobede spí a keď sa zobudí (cca 16.00), tak ideme von a pokiaľ sa mi vymotáme z krčmy tak je už neskoro...Big El wrote:A to prostě nemůžeš jít jednou s malým v jiném čase?Milko wrote:No ja som bol mimo hry už vopred...termín posielania prihlášok bol určený presne, keď sa nachádzam na prechádzke s malým.........(mám na mysli synátora).
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
No tak mu uděláš budíček v 15.00 pro jednou, ne?Milko wrote:Doobeda som v práci, poobede spí a keď sa zobudí (cca 16.00), tak ideme von a pokiaľ sa mi vymotáme z krčmy tak je už neskoro...Big El wrote:A to prostě nemůžeš jít jednou s malým v jiném čase?Milko wrote:No ja som bol mimo hry už vopred...termín posielania prihlášok bol určený presne, keď sa nachádzam na prechádzke s malým.........(mám na mysli synátora).
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
Alebo vyšlem ženu na prechádzku.....to je asi rozumnejšieBig El wrote:
No tak mu uděláš budíček v 15.00 pro jednou, ne?
Manager: Milko
No jo, jenže ta ho nevezme do krčmy, ale na pískoviště a to ho určitě bavit nebudeMilko wrote:Alebo vyšlem ženu na prechádzku.....to je asi rozumnejšieBig El wrote:
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
-
GeorgeTT
Ako by povedal jeden člen poroty Hlas Česko-Slovenska: Si zabil!Big El wrote:No jo, jenže ta ho nevezme do krčmy, ale na pískoviště a to ho určitě bavit nebudeMilko wrote:Alebo vyšlem ženu na prechádzku.....to je asi rozumnejšieBig El wrote:
GeorgeTT
-
palo
Krásná bitva o Hujer Trophy to včera byla...
Turnaj se pozvolna plní,momentálně zbývá 9 volných míst.Počkáme do 22:00,kdy by se měl přihlásit oliva a obešlu druhou vlnu.
Pokud by ještě někdo z už obeslaných měl mít volno v brzké době,dejme tomu zítra,další pozvánky bych ještě pozdržel - když tak dejte vědět.
Zatím přihlášeni:
1) Stratovarius D.17 - 2
2) rudá mašina C.8 - 13
3) FK TRNAVA F.64 - 2
4) 1.FC Julec C.8 - 7
5) Husičova 11 D.10 - 4
6) Mission Impossible F.24 - 3
7) Šutrteam B.3 - 4
FC Klokan C.3 - 10
9) Brujeria B.3 - 15
10) Wellweak F.199 - 3
11) Fc Mantel C.2 - 1
12) No Boost E.3 - 1
13) FC DAC E.1 - 4
14) The Last Mohycan C.4 - 8
15) Baníček C.9 - 6
16) Totemo Baka A - 10
17) FC Hostage E.67 - 1
18) FK Mlada Boleslav D.16 - 11
19) Primisimo FC B.1 - 8
20) 1FC Mrakoplaš C.3 - 14
21) berušky C.8 - 12
22) Litomerice losers Club de Fotbal E.37 - 1
23) Team Herbalife D.24 - 7
Turnaj se pozvolna plní,momentálně zbývá 9 volných míst.Počkáme do 22:00,kdy by se měl přihlásit oliva a obešlu druhou vlnu.
Pokud by ještě někdo z už obeslaných měl mít volno v brzké době,dejme tomu zítra,další pozvánky bych ještě pozdržel - když tak dejte vědět.
Zatím přihlášeni:
1) Stratovarius D.17 - 2
2) rudá mašina C.8 - 13
3) FK TRNAVA F.64 - 2
4) 1.FC Julec C.8 - 7
5) Husičova 11 D.10 - 4
6) Mission Impossible F.24 - 3
7) Šutrteam B.3 - 4
9) Brujeria B.3 - 15
10) Wellweak F.199 - 3
11) Fc Mantel C.2 - 1
12) No Boost E.3 - 1
13) FC DAC E.1 - 4
14) The Last Mohycan C.4 - 8
15) Baníček C.9 - 6
16) Totemo Baka A - 10
17) FC Hostage E.67 - 1
18) FK Mlada Boleslav D.16 - 11
19) Primisimo FC B.1 - 8
20) 1FC Mrakoplaš C.3 - 14
21) berušky C.8 - 12
22) Litomerice losers Club de Fotbal E.37 - 1
23) Team Herbalife D.24 - 7

-
palo
Založil jsem soukromou soutěž k ME ve fotbale pro hráče SP na isport.cz - Tým snů.
Kdo si to chce rozdat,ať si založí tým a přihlásí se do soutěže "soccerproject".PIN je 106079.
Kdo si to chce rozdat,ať si založí tým a přihlásí se do soutěže "soccerproject".PIN je 106079.

jestli budes mit jeste misto, tak se rad zucastnim 
njumy
njumy
Njumici
52.s - na sezonu D10
palo
O.K. - máš to v poště...Njumy wrote:jestli budes mit jeste misto, tak se rad zucastnim
njumy

Přihlásil jsem se Ti tam. Mám ještě takovou ideu, že bych rád sestavil tým jen z hráčů, kteří "zobou" Herbalife. Ale nevím, jestli to půjde, drtivá většina těch co jsou na Euru je z Barcelony a ti mizerové mi tam pustí jen 2 z každého státu. Přijal bys v takovém týmu do soutěže dva mé týmy?palo wrote:Založil jsem soukromou soutěž k ME ve fotbale pro hráče SP na isport.cz - Tým snů.
edit: Tak podle pravidel soutěže bych dohromady Herbalife Tým nesestavil. A protože tu nechci spamovat, uvedu ho tady (jak by mohl vypadat) jen minipísmem. Zájemci se podívají, ostatní ne.
Valdes - Howedes, Suchý, Pique - McGeady, Kombarov, Afellay, Fabregas, Xavi- Huntelaar, Pedro / záloha by byla nabušená a na střídačce by byli (tedy asi by hráli, jen jsem chtěl mít tým co nejvíc mezinárodní): Iniesta a Busquets. A možná další, kteří mi unikli. Škoda že jde o Euro. Messi by byl fajn
Last edited by Big El on Thu Jun 07, 2012 7:59 pm, edited 1 time in total.
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
-
palo
No problem - hlavně ať je poznat že jsou Tvoje...Big El wrote:Přihlásil jsem se Ti tam. Mám ještě takovou ideu, že bych rád sestavil tým jen z hráčů, kteří "zobou" Herbalife. Ale nevím, jestli to půjde, drtivá většina těch co jsou na Euru je z Barcelony a ti mizerové mi tam pustí jen 2 z každého státu. Přijal bys v takovém týmu do soutěže dva mé týmy?palo wrote:Založil jsem soukromou soutěž k ME ve fotbale pro hráče SP na isport.cz - Tým snů.

Peču na to - viz edit minulého příspěvku... Jednak bych musel stavět sestavu 3-5-2, což nejde, jednak bych musel použít 5 Španělů, což taky nejde...palo wrote:No problem - hlavně ať je poznat že jsou Tvoje...Big El wrote:Přihlásil jsem se Ti tam. Mám ještě takovou ideu, že bych rád sestavil tým jen z hráčů, kteří "zobou" Herbalife. Ale nevím, jestli to půjde, drtivá většina těch co jsou na Euru je z Barcelony a ti mizerové mi tam pustí jen 2 z každého státu. Přijal bys v takovém týmu do soutěže dva mé týmy?palo wrote:Založil jsem soukromou soutěž k ME ve fotbale pro hráče SP na isport.cz - Tým snů.
edit: Frenkie má pravdu. Tahle soutěž mi přijde logičtější. Bodování, atd. Nechcete se také přidat?
P.S. Palo sorry za spamfrankie_doparoma wrote:denik zlo neco takovyho porada, hraje se o iphone a ipad... ale nevim jak to tam presne maj, jen jsem si vsim banneru....
ps; ted jsem narazil na tohle http://sport.lidovky.cz/tipovaci-soutez ... ro2012_vrb coz bude urcite ovela lepsi uz jen kvuli organizatorovi....
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům